Einrichten und Verwenden von iCloud-Fotos auf jedem Gerät

Cum se configurează și se utilizează iCloud Photos pe orice dispozitiv

⌛ Reading Time: 4 minutes

ICloud-ul Apple este alcătuit din numeroase componente pentru a sincroniza diferite tipuri de date pe toate dispozitivele dvs. Printre acestea, „iCloud Photos” este probabil cel mai bun exemplu al modului în care funcționează ecosistemul Apple, deoarece acest serviciu bazat pe cloud este disponibil pe un iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, Apple TV și Windows, precum și pe web.

Probabil că utilizați deja iCloud Photos pe unele dintre dispozitivele dvs. Cu toate acestea, înțelegerea modului în care funcționează acest serviciu bazat pe cloud va merge cu siguranță un drum lung. Acestea fiind spuse, iată cum să configurați și să utilizați iCloud Photos pe orice dispozitiv.

Ce este iCloud Photos și cum funcționează?

iCloud Photos este un serviciu cloud care sincronizează și stochează biblioteca foto pe cloud și pe toate dispozitivele dvs. Apple în mod automat. Pe măsură ce fotografiați utilizând iPhone-ul, fotografia respectivă va apărea pe iPad, Mac, Apple TV sau orice alt dispozitiv asociat cu ID-ul dvs. Apple.

Există și alte avantaje la iCloud Photos. Dacă editați o fotografie pe un singur dispozitiv, aceste modificări vor fi salvate automat și vor fi afișate pe toate dispozitivele dvs. În plus, puteți utiliza aplicația Fotografii pe orice dispozitiv creat de Apple pentru a organiza fotografii și videoclipuri.

De ce aveți nevoie pentru iCloud Photos?

Mai întâi, trebuie să vă actualizați dispozitivele la cea mai recentă versiune de software disponibilă. Aceasta include telefonul mobil, tableta, Mac și Apple TV.

Apoi, trebuie să configurați iCloud pe toate dispozitivele dvs.

Și, de asemenea, în cazul în care aveți un PC cu Windows, aveți nevoie cel puțin de Windows 7 și ar trebui, de asemenea descărcați iCloud pentru Windows.

Cum se activează iCloud Photos

Dacă aveți un iPhone, iPad sau iPod Touch, navigați la „Setări -> [your name] -> iCloud -> Fotografii. ” După ce atingeți „Fotografii”, veți vedea o listă cu diferite funcții. Aruncați o privire în partea de sus a acelei pagini și activați „iCloud Photos”.

Dacă aveți un Mac, accesați „Pictograma Apple -> Preferințe sistem -> ID Apple”. Faceți clic pe „iCloud” folosind bara laterală din stânga. În cele din urmă, selectați „Fotografii”.

Icloud Photos Setup Macos Preferințe sistem

Cei dintre voi care dețineți un Apple TV (HD sau 4K) puteți naviga la „Setări -> Utilizatori și conturi -> iCloud”. Aici veți vedea „Fotografii iCloud” listate ca una dintre opțiunile disponibile, deci asigurați-vă că activați această componentă iCloud de acolo.

Pentru computerul Windows, lansați iCloud pentru Windows, apoi conectați-vă la ID-ul dvs. Apple. Lângă „Fotografii”, faceți clic pe „Opțiuni”. Și, în cele din urmă, asigurați-vă că selectați „iCloud Photos”. Faceți clic pe Terminat, apoi Aplicați.

Ce tipuri de fișiere imagine și video acceptă iCloud Photos

Orice fotografie pe care o salvați în aplicația Fotografii de pe un singur dispozitiv se va afișa automat pe toate dispozitivele dvs. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți adăuga fotografii externe în aplicația Fotografii, în afară de cele pe care le faceți prin intermediul aplicației Cameră de pe iPhone.

Icloud Photos Interfață Macos

iCloud Photos acceptă următoarele formate de imagine și video: HEIF, JPEG, RAW, PNG, GIF, TIFF, HEVC și MP4. Suportă, de asemenea, videoclipuri slow-mo, clipuri video time-lapse și fotografii live.

Descărcați fotografii și videoclipuri din iCloud Photos

Puteți descărca fotografii și videoclipuri din biblioteca dvs. iCloud Photos mutându-le în afara aplicației Photos. Dispozitivul dvs. va descărca automat aceste imagini, astfel încât sunteți liber să le salvați local, să le trimiteți cuiva sau să faceți orice altceva.

Dacă aveți un iPhone, iPad sau iPod Touch, selectați orice grup de fotografii utilizând aplicația Poze. Apoi, atingeți butonul „Partajați” și utilizați AirDrop pentru a trimite acele fotografii către un alt dispozitiv. Există și alte opțiuni de partajare, cum ar fi trimiterea fotografiilor prin iMessage sau prin e-mail.

Icloud Photos Sharing Ipphone

Dacă aveți un Mac, lansați aplicația Poze și selectați fotografiile pe care doriți să le descărcați. Apoi, glisați-le și plasați-le pe desktopul computerului Mac. Imaginile alese se vor descărca automat.

Cât spațiu (liber) primești cu iCloud Photos?

În cele din urmă, rețineți că ID-ul dvs. Apple vine cu 5 GB de stocare gratuită. Dacă aveți o bibliotecă foto importantă, vă recomandăm să vă actualizați planul iCloud. În prezent, planurile încep de la 0,99 USD pe lună (50 GB). De asemenea, puteți obține 200 GB pentru 2,99 USD pe lună sau 2 TB pentru 9,99 USD pe lună.

Concluzie

Din anumite motive, Apple ascunde o mulțime de funcții și instrumente utile sub marca lor „iCloud”. Acestea fiind spuse, sperăm că acum sunteți conștienți de ceea ce poate face iCloud Photos, precum și că veți explora alte caracteristici legate de iCloud.

În cele din urmă, am dori să vă recomandăm câteva resurse utile. Dacă aveți un PC Windows, veți dori să cunoașteți modalitățile inteligente de a integra iCloud cu Windows 10. Veți dori, de asemenea, să aflați cum să vă gestionați stocarea iCloud.

Legate de:

  • Cum să dezactivați biblioteca muzicală iCloud
  • Cum să creați aliasuri de e-mail iCloud
  • Cum se restabilește contactele pe un dispozitiv iOS de pe iCloud

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.