Cum se configurează videoconferința pe Skype

Cum se configurează videoconferința pe Skype
⏱️ 6 min read

Skype poate fi folosit pentru a găzdui o conferință video simplă cu până la cincizeci de persoane gratuit pe orice dispozitiv. Aici veți afla pașii detaliați pentru a configura videoconferința pe Skype pe laptop, telefon sau tabletă.

Notă: pentru activități avansate de videoconferință, cum ar fi tabla online, trebuie să creați un cont separat cu Echipe Microsoft, deoarece Skype for Business a fost întrerupt.

Conferință video Skype pentru desktop

Pentru a configura Skype pe laptop sau computer desktop, descărcați versiunea Skype relevantă din site-ul oficial. În prezent, acceptă Windows 10, Mac și câteva pachete Linux așa cum se arată aici.

Utilizatorii de Windows 10 pot descărca, de asemenea, Skype din Magazinul Microsoft și va fi afișat încorporat ca o aplicație integrată. Toți utilizatorii de laptopuri și PC-uri ar trebui să găsească o opțiune numită „Chat nou” lângă fila „Chat”. De aici, trebuie să selectați „Chat de grup nou”.

Skype Videoconferință Chat de grup nou

Dați noului chat de grup un nume precum „Grupul meu” sau orice altceva care reflectă deviza echipei dvs.

Skype Videoconferință Grupul meu

Pentru început, adăugați câțiva membri din contactele dvs. Skype în meniul de chat de grup. Nu vă faceți griji dacă unii dintre participanții la întâlnire nu se află pe lista dvs. de contacte Skype – așa cum se arată în următorii pași, pot fi adăugați separat.

Skype Videoconferință Creați grup

După ce membrii grupului au fost adăugați, îi puteți invita la un apel video dintr-o opțiune vizibilă din dreapta sus.

Apel video prin videoconferință Skype

Înainte de a trimite cereri de videoconferință, asigurați-vă că „setările audio și video” au fost activate corect. Ar trebui să puteți auzi propria voce în microfon și să auziți corect difuzoarele. Dacă aveți dubii, practicați-vă apelul cu roboții Skype.

Setări de comunicare prin videoconferință Skype

Odată ce apelul începe, veți putea vedea participanții în momentul în care acceptă apelul. Acesta va duce la un videoclip captivant pe ecran complet, care vine cu „partajarea ecranului în grup”. Aceasta înseamnă că toți participanții sunt vizibili într-o bară orizontală din dreapta sus.

Skype vă permite să glisați și să fixați fișiere de până la 300 MB în fereastra de conversație, astfel încât toți cei din apel să aibă acces egal. Pentru aceasta, faceți clic pe butonul de opțiuni „+ Mai multe”. Skype are, de asemenea, o funcție de înregistrare pentru a înregistra minutele întâlnirii.

Apel de grup pentru videoconferință Skype

Puteți invita orice participant nou printr-o opțiune „sunare”, care ar trebui să fie vizibilă. Nu este nevoie să le aveți pe toate ca contacte Skype. Cu condiția să aveți suficient sold Skype, puteți forma manual numerele de telefon ale oricui altcineva, invitându-i astfel să se alăture întâlnirii dvs.

Videoconferință Skype Adăugați persoane pentru a apela

Înregistrarea finală va fi disponibilă în chat-ul Skype, care poate fi descărcat ca fișier MP4 într-un interval de timp de 30 de zile după apel.

Conferință video Skype pentru mobil / tabletă

Dacă doriți să utilizați funcțiile de videoconferință Skype pe un smartphone, opțiunile sunt aceleași ca un desktop, dar cu plasarea ușor diferită a elementelor de meniu. Asigurați-vă că ați descărcat Skype pentru Android sau iPhone.

Aplicații mobile pentru videoconferință Skype

Utilizatorii tabletei ar trebui să descarce „Skype pentru tabletă” de pe site-ul oficial, care a fost optimizat pentru tablete Android, iPad, Kindle Fire și tablete Windows 10.

Aplicații pentru tablete de videoconferință Skype

Pe orice dispozitiv mobil ar trebui să puteți găsi o opțiune pentru „chat de grup nou”. Arată foarte diferit de ceea ce vedeți pe laptop sau PC.

Skype Videoconferință Mobil nou Chat de grup

Adăugați utilizatorii Skype la grupul dvs. similar cu ceea ce a fost descris mai sus pentru desktop-uri. Odată ce utilizatorii au fost adăugați, ar trebui să puteți vedea o opțiune pentru un apel video de grup.

Apel de grup video pentru videoconferință Skype

Spre deosebire de opțiunea desktop, puteți „șterge” grupuri de pe un telefon mobil / tabletă și este mai ușor să adăugați persoane trimițându-le un link online.

Skype Videoconferință Acțiuni de grup mobile

Acest articol v-a arătat cum să utilizați Skype pentru o sesiune de conferințe video ușoară. Aceasta este o caracteristică foarte utilă în era rețelelor la distanță. Dacă nu sunteți mulțumit de Skype, există încă câteva alte opțiuni software de conferință video pe care ar trebui să le verificați.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x