Cum se configurează VPN pe Google TV

Cum se configurează VPN pe Google TV

Abilitatea de a transmite în flux conținut media dintr-o altă țară este unul dintre avantajele unui VPN. Singura problemă cu care vă puteți confrunta este cum puteți face ca un VPN să funcționeze pe un anumit dispozitiv. Acest lucru este valabil mai ales dacă urmăriți conținut pe Chromecast cu Google TV. Din fericire, există o modalitate de a configura VPN pe Google TV și vă vom arăta cum să faceți acest lucru mai jos.

Prezentare generală despre ExpressVPN

Pentru acest tutorial, folosim ExpressVPN, deoarece este unul dintre cei mai reputați și de încredere furnizori de servicii VPN. De asemenea, vine cu o aplicație Android în magazinul Google Play pe care o puteți instala cu ușurință pe Google TV. ExpressVPN oferă o rețea rapidă de servere VPN cu peste 3.000 de servere VPN în 160 de locații.

VPN oferă cea mai bună criptare de securitate din clasă, cu lățime de bandă nelimitată. Acceptă aproximativ 17 limbi și are o interfață ușor de utilizat. Planul de abonament începe de la 12,95 USD / lună. Cu toate acestea, puteți opta pentru abonamentul de 12 luni care ar costa 8,32 USD / lună sau un 6 luni care ar costa 9,99 USD / lună.

Dacă ExpressVPN nu poate fi descărcat pe Google TV

Dacă ExpressVPN nu poate fi instalat pe Google TV, atunci puteți descărca cu ușurință aplicația. Pentru asta, trebuie să vă îndreptați către Pagina de configurare ExpressVPN. Aici trebuie să introduceți datele de conectare și să vă conectați. Un cod de verificare va fi trimis ID-ului dvs. de e-mail verificat. Introduceți-l și apăsați butonul Descărcați APK.

Cont Expressvpn Faceți clic pe Conectare

Mai târziu, pe Google TV, instalați o aplicație File Manager și deschideți-o. Transferați aplicația ExpressVPN APK de pe computer pe Chromecast cu Google TV. Găsiți fișierul APK ExpressVPN în Google TV și instalați-l exact așa cum ați descărca orice alt APK.

Instalați aplicația ExpressVPN pe Google TV

În această secțiune, vă oferim pașii pentru a instala orice VPN – ExpressVPN în cazul nostru – pe Google TV cu Chromecast.

Mai întâi, trebuie să deschideți Google Play Store pe Google TV. De acolo, fie accesați secțiunea Aplicații, fie căutați direct ExpressVPN făcând clic pe butonul „Căutați aplicații”.

Google Tv Expressvpn

În bara de căutare, trebuie să introduceți „expressvpn” și să apăsați pe pictograma de căutare sau lupă.

Căutare Google Tv Expressvpn

Veți fi redirecționat către pagina de descriere a aplicației ExpressVPN. Aici, trebuie să apăsați butonul Instalare.

Instalare Expressvpn Google Tv

Odată ce instalarea este finalizată, apăsați pe Deschidere.

Expressvpn Deschis

Activarea aplicației ExpressVPN

După deschiderea aplicației pe Google TV, trebuie să vă conectați sau, alternativ, să încercați o perioadă de încercare gratuită de șapte zile a aplicației. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți dacă această aplicație VPN este o alegere bună pentru dvs.

Conectați-vă Vpn

Pur și simplu introduceți ID-ul de e-mail și parola pentru contul dvs. ExpressVPN și apăsați butonul „Conectați-vă”. Aplicația va fi activată și sunteți gata să plecați.

Activare

Selectați butonul OK pentru a configura aplicația Express VPN pe Google TV.

Înființat

Va apărea o fereastră pop-up „Cerere de conexiune”. Apăsați butonul OK.

Cerere de conexiune

Conectați-vă la o locație de server utilizând VPN

Acum că totul este setat, puteți merge mai departe și vă puteți conecta la o locație de server. Pur și simplu faceți clic pe butonul Pornit. ExpressVPN vă va oferi în mod implicit cea mai bună locație numită Smart Location.

Expressvpn Android Tv 10.0.0 Selectați butonul On

Odată ce mesajul „Conectat” este afișat, puteți începe să navigați pe Internet cu siguranță și libertate.

Expressvpn Android Tv 10.0.0 Conectat

Încheiat!

Acum, că știți cum să configurați VPN pe Google TV, verificați și unele dintre cele mai bune servicii VPN pe care le puteți utiliza.

Legate de:

  • Ce este un VPN dublu și cum este configurat?
  • VPN nu se conectează? Iată cum să o remediem
  • Ce trebuie să căutați atunci când alegeți un VPN
Scroll to Top