Cum se convertesc și se salvează fișiere WEBP în JPG

Cum se convertesc și se salvează fișiere WEBP în JPG
⏱️ 4 min read

Webp este o extensie de fișier dezvoltată de Google. Este un format de calitate superioară și dimensiuni mai mici. Google a dezvoltat acest nou format de imagine pentru a reduce dimensiunea imaginii fără a fi nevoie să sacrifice calitatea imaginii. Recent, o mulțime de site-uri web folosesc formatul de imagine Webp. Problema este că nu se va deschide într-un vizualizator normal de imagini – de exemplu, aplicația Windows 10 Photos. Soluția la aceasta este convertirea acestei imagini Webp în JPG. Acest articol vă va arăta câteva dintre cele mai bune instrumente pentru a converti și salva fișiere Webp în JPG.

1. iLoveIMG

iLoveIMG este preferatul meu și prefer acest site web când convertesc imagini Webp în format JPG. Site-ul are capacitatea de a converti aproape orice format de imagine în JPG, fie că este PNG, GIF, TIF, PSD, SVG, WEBP sau RAW. Pur și simplu încărcați imaginea sursă și apăsați butonul „Convertiți în JPG”.

Site-ul iLoveIMG are o interfață de utilizator curată. Permite utilizatorului să încarce imagini prin Google Drive sau DropBox și le convertește gratuit. Mai mult, site-ul web permite, de asemenea, conversii nelimitate în lot și puteți adăuga filigranele la imagini pentru promovare.

2. FreeConvert

Un alt site gratuit și ușor de utilizat pentru a converti Webp în JPG este FreeConvert. Cu ajutorul acestui site web, puteți converti Webp în JPG și alte formate, inclusiv SVG, BMP, GIF, PNG etc.

Freeconvert Convertiți Webp în Jpg

Site-ul FreeConvert vă oferă acces la setări suplimentare pentru a modifica dimensiunea imaginii de ieșire și culoarea de fundal. De asemenea, puteți alege să comprimați imaginea. În special, acest site web efectuează și conversii în serie. Pentru utilizatorii gratuiți, există o limită maximă de dimensiune a fișierului de până la 1 GB.

3. Tinyimg

Tinyimg este un alt site web pentru a vă converti fișierele Webp în format JPG. Face treaba de a converti rapid Webp în Jpg. Puteți încărca și converti 10 imagini în același timp. Dimensiunea maximă permisă a fișierului este de 3 MB fiecare.

Tinyimg Convertește Webp în Jpg

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați imaginea sursă și aceasta va încărca, procesa și converti automat în format JPG. După efectuarea conversiei, apăsați butonul „DESCĂRCAȚI TOATE” din partea de jos pentru a descărca toate fișierele simultan.

4. Aconvert

Un alt site popular care permite conversia în lot a fișierelor Webp în format Jpg este Aconvert. Puteți încărca câte fișiere doriți într-o singură sesiune și puteți obține rezultatul dorit în format JPG. Procesul de conversie este destul de rapid. Cu toate acestea, există un dezavantaj. Nu puteți descărca toate fișierele simultan și trebuie să descărcați fiecare fișier manual.

Aconvert Convertiți Webp în Jpg

În special, există câteva setări pe care le puteți modifica și juca înainte de a începe conversia. Puteți seta formatul țintă și puteți modifica dimensiunea imaginii. După ce sunteți mulțumit de setări, apăsați pe „Convertiți acum!” buton.

5. OnlineImageTool

OnlineImageTool este o soluție online bine concepută pentru conversia imaginilor Webp în JPG. Nu există limitări la utilizarea acestui site web. Puteți încărca și converti cât de multe fișiere doriți în JPG. OnlineImageTool vine cu suport pentru glisare și plasare.

Onlineimagetool
Cum se convertesc și se salvează fișiere WEBP în JPG

O caracteristică minunată a acestui site este că vă permite să vedeți compresia calității imaginii în timp real printr-un glisor. Puteți descărca toate imaginile convertite simultan într-un fișier zip, economisind astfel mult timp. Procesul de conversie este, de asemenea, destul de rapid și rapid.

Încheierea

Dacă aveți probleme cu utilizarea unui fișier imagine în format Webp, instrumentele de mai sus vă pot ajuta să convertiți fișierele Webp în JPG. Viceversa, puteți utiliza GIMP pentru a salva un fișier JPG ca Webp.

Legate de:

  • 5 aplicații de conversie a fișierelor pentru Android
  • Cele mai bune site-uri web pentru a găsi imagini cu fundal transparent
  • 12 dintre cele mai bune site-uri pentru a căuta imagini Creative Commons

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x