Cum se convertește Int în șir în Python

⌛ Reading Time: 2 minutes

Convertiți Int în șir în Python: – Când programați în Python, puteți evita „TypeErrors” pur și simplu convertind un număr întreg într-un șir. Când convertiți numerele în șiruri, puteți aranja cu ușurință rezultatele într-un format de tabel. Puteți folosi funcția „str” pentru a converti un întreg într-un șir. Dat mai jos este un ghid care vă va ajuta să convertiți int în String în Python.

Ce este Python?

Python este un limbaj de programare la nivel înalt cu semantică dinamică. Acest program atractiv pentru dezvoltarea rapidă a aplicațiilor oferă tastare dinamică, construire dinamică plus structuri de date încorporate la nivel înalt. Acest program poate fi folosit ca adeziv pentru a reuni componentele scripturilor. Sintaxa ușor de învățat reduce costul programului de întreținere prin menținerea lizibilității.

Ce este un șir în Python?

Un șir în Python nu este altceva decât o secvență de caractere dintr-un tip de date derivat. Sunt ireconciliabile, adică nu le puteți schimba odată ce sunt definite. În metodele Python, puteți crea o copie a unui șir, dar nu modificați un șir original.

Citiți mai multe: Cum se remediază PUBG Nu s-a inițializat eroarea Steam

Cum se convertește Int în șir în Python?

Pasul 1:- Pentru a începe să convertiți Int în șir în Python, în primul rând, Lansați editorul Python.

Pasul 2:- Apoi, tastați „str (număr)”

Pasul 3:- În cele din urmă, lovește introduce buton.

În acest fel puteți converti un Int în șir în Python.

De asemenea, puteți solicita utilizatorului să introducă un număr. Folosind funcția „int” pentru a converti un număr în int, adăugați 5 la numărul întreg. În continuare, funcția „str” va converti int în șir în python.

„Print (Introduceți int:”,) răspuns = input ()

număr = int (răspuns) addFive = număr + 5

print („adăugând 5 la număr, vom primi un răspuns” + str (addFive)) ”

Dacă nu utilizați „str” pentru conversia int în șir în python, veți da peste „TypeError: Nu se pot concentra obiecte„ str ”și„ int ”.”

Înfășurându-l: –

Asta a fost despre conversia Int în șir în Python. Sper că ați găsit cu toții articolul de utilizare. În caz de nelămuriri sau întrebări, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Continuați să vizitați pagina noastră-Routech.ro pentru mai multe astfel de informații orientate către tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru și puteți primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.