Cum se creează dosare de chat în Telegram

Cum se creează dosare de chat în Telegram

⌛ Reading Time: 3 minutes

Ca alternativă la WhatsApp, Telegram crește rapid în popularitate, atât ca aplicație de mesagerie, cât și ca platformă de socializare. Cu acest prestigiu vine un flux aglomerat de informații între grupurile dvs. de chat, membrii familiei și prietenii. Din fericire, Telegram vă permite să eliminați această aglomerație prin crearea de foldere de chat pentru a vă organiza chat-ul.

Aflați cum să creați un folder de chat Telegram cu acești pași simpli.

Creați dosare de chat Telegram

1. După deschiderea aplicației Telegram, atingeți cele trei linii orizontale din colțul din stânga sus.

2. Apăsați pe „Setări” din meniul derulant.

3. În cele din urmă, atingeți „Foldere” pentru a accesa funcția de organizare a folderelor de chat ale Telegram.

4. Odată ce accesați folderele, veți putea crea canale de chat într-un mod similar cu organizarea fișierelor pe un computer desktop cu File Explorer. Apăsați pe „Creați un folder nou” pentru a începe.

5. Aici veți avea trei opțiuni: denumiți folderul de chat, includeți canale (Adăugați chat-uri) sau eliminați canale (Ștergeți chat-urile). De exemplu, dacă doriți să creați un dosar de chat care să vorbească în mod specific despre criptocurrency vorbiți, denumiți-l astfel și includeți toate persoanele / grupurile relevante care se încadrează în acea categorie de subiecte.

Creați un chat nou

6. După ce atingeți „Creați un folder nou”, pur și simplu apăsați pe imaginile de profil ale canalelor pe care doriți să le includeți. Când vor fi selectați, vor avea semne de verzi verzi.

7. Apăsați pe bifa albastră din colțul din dreapta jos pentru a confirma selectarea canalului.

8. În cele din urmă, denumiți în mod adecvat folderul de chat, astfel încât să știți despre ce este vorba dintr-o privire. Veți observa că numele folderului nu poate depăși 12 caractere cu spații, așa că am mers cu „Crypto Chats” și apoi am atins butonul „Salvare”.

La fel, dacă mai târziu doriți să excludeți canale, accesați folderul „Crypto Chats” nou creat și atingeți „Chaturi excluse”. De această dată, când atingeți profilurile canalului, le veți exclude din folderul de chat.

Noul folder de chat va apărea chiar lângă „Toate conversațiile” implicite. Dacă îi apăsați mai mult numele, îl puteți edita imediat. Mai mult, dacă aveți mai multe foldere de chat, puteți glisa la stânga sau la dreapta pentru a le accesa.

Pliant

În cazul în care aveți mai multe foldere de chat, va apărea o nouă opțiune după ce apăsați și țineți apăsat pe numele folderului de chat: „Reordonează”. Aceasta este efectiv o funcție de fixare, astfel încât folderul de chat pe care doriți să-l vedeți apare mai întâi chiar lângă „Toate conversațiile” implicite.

Reordonează

Când atingeți „Reordonare”, țineți apăsat celălalt folder de chat și glisați-l spre stânga sau spre dreapta, în funcție de locul în care doriți. După ce sunteți mulțumit de ordinea dosarului de chat, apăsați pe „Efectuat”.

Un nou nivel de organizare

Aceasta încheie ghidul de organizare a folderelor de chat din Telegram. După cum vă puteți da seama, este dificil să indicați orice altă aplicație de mesagerie care oferă același nivel de personalizare atât de extinsă. Având în vedere acest lucru, nu uitați să verificați mai multe sfaturi Telegram pentru a vă perfecționa experiența.

Legate de:

  • Cum se activează verificarea în doi pași în aplicația Telegram
  • 12 roboți utili pentru a profita la maximum de telegramă
  • Telegram vs. WhatsApp: Telegrama este la fel de bună ca WhatsApp?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.