Cum se creează un ton de apel personalizat pentru Android?

ring8
⏱️ 3 min read

Dacă doriți să vă personalizați smartphone-ul, schimbarea tonului de apel este un loc bun pentru a începe. Înainte ca smartphone-urile să devină norma, trebuia să plătiți pentru tonuri de apel personalizate, dar acum puteți crea un ton de apel unic folosind orice aplicație la alegere. Dacă vă place un cârlig dintr-o melodie sau un sunet dintr-un film, convertirea acestuia într-un ton de apel este o sarcină destul de ușoară. În acest articol, vă arătăm cum să creați un ton de apel personalizat pentru smartphone-ul dvs. Android.

Citeste si: Redmi Note 11 devine mai ieftin în India: noi detalii de preț

Creați un ton de apel personalizat folosind o aplicație terță parte

Dacă doriți să setați o melodie ca ton de apel, doriți ca cârligul sau un anumit segment al melodiei să fie redat ori de câte ori primiți un apel. Setarea întregii melodii ca ton de apel poate fi destul de plictisitoare și anulează scopul unui ton personalizat dacă nici măcar nu puteți auzi partea dorită. Din fericire, există o mulțime de aplicații de editare a cântecelor pe Google Play Store care vă vor ajuta să tăiați o melodie la o lungime ideală. După ce ați editat o melodie, o puteți seta ca ton de apel. Iată cum puteți tăia o melodie folosind „Cutter MP3 și generator de tonuri de apel‘ aplicația.

Pasul 1: Instalați aplicația „Taiere MP3 și generator de tonuri de apel” din Magazinul Google Play.

Pasul 2: Deschideți aplicația și selectați melodia pe care doriți să o tăiați.

Pasul 3: Folosiți glisorul pentru a tăia melodia și pentru a edita partea pe care doriți să o setați ca ton de apel.

Pasul 3: Folosiți glisorul pentru a tăia melodia și a edita partea pe care doriți să o setați ca ton de apel.

Pasul 4: De asemenea, puteți utiliza efectele de estompare și puteți modifica volumul anumitor părți ale melodiei.

Pasul 4: De asemenea, puteți utiliza efectele de estompare și puteți modifica volumul anumitor părți ale melodiei.

Pasul 5: Dacă doriți să fiți creativ, puteți chiar să îmbinați mai multe melodii împreună pentru a crea un ton de apel unic.

Pasul 5: Dacă doriți să fiți creativ, puteți chiar să îmbinați mai multe melodii împreună pentru a crea un ton de apel unic.

Pasul 6: După ce ați editat melodia, salvați-o pe dispozitiv. De asemenea, puteți seta melodia ca ton de apel direct din aplicație.

Pasul 6: După ce ați editat melodia, salvați-o pe dispozitiv.  De asemenea, puteți seta melodia ca ton de apel direct din aplicație.

Setați o melodie ca ton de apel pe Android

După ce ați redus o melodie, o puteți seta ca ton de apel din setările telefonului. Iată cum.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați „Sunete și vibrații”.

Pasul 1: Accesați Setări și selectați „Sunete și vibrații”.

Pasul 2: Selectați Ton de apel și atingeți pictograma plus din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 2: Selectați Ton de apel și atingeți pictograma plus din colțul din dreapta sus al ecranului.  cum să creați un ton de apel personalizat pentru Android

Pasul 3: Selectați melodia din spațiul de stocare al telefonului dvs.

Pasul 4: Atingeți „Terminat”.

Pasul 4: atingeți „Terminat”.  cum să creați un ton de apel personalizat pentru Android

Citeste si: Vivo Y02 cu baterie de 5.000 mAh probabil va fi lansat în India în curând

Concluzie

Acesta este modul în care puteți crea un ton de apel personalizat pentru smartphone-ul dvs. Android. Dacă nu doriți să utilizați o aplicație terță parte pentru a edita o melodie pe telefon, puteți obține același rezultat folosind Îndrăzneală pe computerul dvs. Odată ce v-ați dat seama cum să tăiați o melodie la o lungime ideală, o puteți utiliza pentru a seta sunete de notificare personalizate și tonuri de apel personalizate și pentru diferite persoane de contact.

Pentru cele mai noi gadget și știri tehniceși recenzii gadgeturmareste-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi abonați-vă la noastre Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x