Cum se curăță dosarul depozitului de fișiere din DriverStore

⏱️ 4 min read

Curățați folderul FileRepository din DriverStore: – FileRepository este unul dintre junk-urile care se depun cu timpul pe computerul dvs. și eliminarea acestora creează un spațiu mare pe disc. Fiecare utilizator Windows trece prin această fază când astfel de fișiere de sistem au nevoie de o curățare și dacă nu le ștergeți, puteți obține pierderi de GB în câțiva ani. Cea mai proastă parte a acestei curățări este că, chiar dacă goliți aceste foldere, acestea nu vor fi golite. Va trebui să utilizați instrumentele și programele standard pentru a șterge astfel de fișiere. Aceasta este ceea ce acoperim pentru dvs. în acest subiect. Citiți mai departe pentru mai multe.

Ce se înțelege prin folderul FileRepository?

Când utilizați aceeași instalare Windows pentru o lungă perioadă de timp și actualizați frecvent driverele, toate versiunile anterioare ale driverelor sunt salvate într-un folder de pe computerul dvs. numit FileRepository. Astfel de drivere învechite sunt încă salvate în Windows, pentru că, în cazul în care noile drivere cele mai noi sunt instabile pe computer, puteți accesa acest folder FileRepository și trece la driverele vechi.

Dacă doriți să vedeți FileRepository pe computer, accesați C: Windows System32 DriverStore . Deși aceste fișiere sunt utile, de cele mai multe ori consumă doar spațiu pe disc. Prin urmare, păstrarea lor nu este în general prioritatea nimănui. Asta vă vom ajuta astăzi. În acest articol, am menționat trei metode diferite pentru curățați fișierele de sistem.

Cum se curăță folderul FileRepository?

Mai jos sunt prezentate trei metode utile diferite pentru a curăța FileRepository pe Windows. Puteți încerca oricare dintre ele pentru a obține rezultatele așteptate.

Metoda 1: – Curățați folderul FileRepository folosind CMD

Pasul 1:- Începând cu deschiderea Prompt de comandă prin acces administrativ.

Pasul 2:- Apoi, tastați pnputil.exe / e> c: drivers.txt în fereastra promptului de comandă și apoi apăsați tasta introduce buton. Un fișier de notepad cu numele drivers.txt la C Drive va fi apoi creat. Lista pachetului de drivere va fi conținută în acest fișier text.

Pasul 3:- Acum, că aveți lista pachetului de drivere, tot ce trebuie să faceți este să le ștergeți. Pentru a șterge aceste fișiere, tastați- pnputil.exe / d oemxx.inf. XX este în numele editorului și poate fi preluat dintr-un fișier driver.txt.

Pasul 4: – Când se desfășoară procesul de ștergere a driverelor, este posibil să primiți mesaje de eroare de genul „Ștergerea pachetului de drivere a eșuat: unul sau mai multe drivere sunt instalate în prezent folosind INF specificat„. Acest lucru se va întâmpla când, în cazul în care este utilizat vreun driver.

Pasul 5: – Pentru a șterge astfel de pachete cu forță, va trebui să tastați- pnputil.exe / d / f oemxx.inf. în promptul de comandă.

În cazul în care nu ați găsit utilă metoda de mai sus, puteți încerca cealaltă metodă menționată mai jos.

Trebuie să citiți: Cum se remediază MMC Nu s-a putut crea Snap-in-ul

Metoda 2: – Curățați folderul FileRepository prin instrumentul terților

Pasul 1:- Pentru început, Descarca instrumentul terță parte din link dat aici.

Pasul 2:- Apoi, instalați programul cu privilegii administrative și faceți clic Enumera.

Pasul 3:- Apoi, alegeți pachetul pe care îl doriți șterge.

Pasul 4: – De asemenea, puteți utiliza opțiunea de Ștergeți pachetul sau alege direct Drivere vechi și Forța șterge pachetul.

Dacă această metodă nu vi se pare utilă în curățarea FileRepository, puteți utiliza următoarea metodă menționată mai jos.

Metoda 3: – Curățați folderul FileRepository utilizând Windows Utility

Pentru eliminarea FileRepository și a driverelor vechi care nu au fost utilizate, Windows are un instrument de curățare preinstalat. Deși acest program nu este suficient de eficient pentru a curăța FileRepository, puteți încerca.

Pasul 1:- apasă pe Tasta Windows + R și tastați cleanmgr.exe

Pasul 2:- În Fila Curățare disc Selectați Pachete de drivere de dispozitiv.

Pasul 3:- Apoi apasa Bine. Acum programul va începe să calculeze spațiul care va fi liber de sistemul de operare. (C 🙂

Pasul 4: – Apoi, selectați Curățați fișierele de sistem de la Disc curat.

Pasul 5: – Apoi selectați opțiunea de Pachetul unității de dispozitiv și faceți clic pe Bine pentru a începe procesul de curățare.

Citiți mai multe: Cum să remediați erorile de ecran albastru PFN_LIST_CORRUPT (0x0000004E)

Linia de fund: –

Sper că ați găsit cu toții articolul de utilizare. În cazul oricăror îndoieli, lăsați întrebările dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm pe toți.

Continuați să vizitați pagina noastră Routech.ro pentru mai multe astfel de articole legate de tehnologie sau vă puteți abona, de asemenea, la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Androiding fericit ????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x