Cum se descarcă și Flash Blank fișierul vbmeta

⌛ Reading Time: 3 minutes

În acest articol de astăzi, vă vom împărtăși toate Cum să descărcați și să blocați VBmeta Blank fișier în 3 pași simpli. Dacă sunteți un geek tehnic și efectuați sarcini la nivel avansat, cum ar fi Rootarea telefonului dvs. Android sau intermitent ROM personalizat fără recuperarea TWRP sau instalarea TWRP, atunci știți despre obstacolul recent. Și da, vorbim despre diavol – DM Verity Check.

Natura open-source a unui sistem de operare Android îl face o colecție de opțiuni și personalizări. După ce deschideți blocarea cu o cheie – Deblocați Bootloader-ul dispozitivului dvs. Android, nu mai aveți nicio privire înapoi.

Un tehnician știe asta destul de bine. Opțiunile pe care le obțin de la un sistem Android precum –Flash Custom ROM fără TWRP Recovery, Root Device MediaTek folosind SP Flash Tool, Instalați TWRP pe MediaTek folosind SP Flash Tool și multe altele.

Dar, desigur, calea nu este și nu va fi întotdeauna aceeași și ușoară. O mulțime de dispozitive vin acum cu DM Verity Check. Dar, din nou, datorită dezvoltatorilor noștri, știm cum să dezactivăm verificarea verității DM. Unul dintre pașii principali în dezactivarea verificării verității DM și utilizarea dispozitivului Android la maximum este descărcarea și intermitent fișier Blank VBmeta.

Dacă nu sunteți sigur unde descărcați un fișier vbmeta gol și cum să-l flash, nu vă faceți griji. Mai jos este un ghid ușor dedicat aceluiași.

Descărcați și Flash Blank fișierul VBmeta

Dat mai jos este un ghid ușor în 3 pași despre cum să descărcați și să blocați fișierul vbmeta gol pe Samsung și alte dispozitive Android. Doar asigurați-vă că urmați mai întâi condițiile prealabile pentru a continua mai ușor.

Condiții prealabile

1. Deblocați Bootloader – Va trebui să deblocați bootloader-ul de pe telefon, astfel încât să descărcați și să blocați un fișier vbmeta gol pe el. Puteți consulta ghidurile noastre detaliate de mai jos. Rețineți că atunci când deblocați bootloader-ul pe dispozitivul dvs., veți șterge toate datele, iar garanția dispozitivului dvs. ar putea fi anulată.

Deblocați Bootloader utilizând Fastboot pe Android

Deblocați Bootloader Fără PC pe Android

Deblocați Bootloader pe orice dispozitiv Xiaomi

2. Instalați instrumentele Android SDK Platform – Pentru a descărca și bloca fișierul vbmeta, veți avea nevoie de instrumentele binare ADB și Fastboot de la Google. Le puteți instala direct din ghidul nostru aici –Descărcați și instalați ADB și Fastboot pe Windows, Linux, Mac. Descărcați instrumentele oriunde pe computerul dvs., dar nu uitați doar locația și va forma folderul instrumentelor platformei.

3. Activați Depanarea USB – Acesta este încă un pas crucial de urmat înainte de a trece mai departe. Puteți verifica ghidul aici – Cum se activează depanarea USB pe dispozitivul Android. sau pur și simplu accesați Setări de pe dispozitivul dvs.> Despre telefon> Apăsați de 7-8 ori pe numărul de construire> Reveniți la Setări> Veți vedea o nouă opțiune – Opțiune pentru dezvoltatori> Deschideți-o și activați comutarea Depanare USB.

Depanare USB Android

Pasul 1. Descărcați fișierul Blank VBmeta

Presupunând că ați respectat condițiile prealabile de mai sus, va trebui să descărcați acum fișierul vbmeta gol în oricare dintre formatele de mai jos. Rețineți însă că primul fișier este destinat numai dispozitivelor Samsung, iar al doilea poate fi descărcat de pe orice dispozitiv Android.

goal_vbmeta_tar_droidwin.rar (Doar pentru dispozitive Samsung)

goal_vbmeta_img_droidwin.rar

După descărcare, extrageți fișierul în orice locație de pe computer și redenumiți-l în vbmeta deci numele final al fișierului va deveni fie vbmeta.tar, fie vbmeta.img.

Pasul 2. Porniți dispozitivul în modul Fastboot

  • Conectați dispozitivul la computer folosind cabluri USB.
  • Pe computer, accesați folderul instrumentelor platformei. (am creat în premisele nr. 2)
  • În bara de adresa din acest dosar, tip cmd și lovit intră. Aceasta va deschide fișierul prompt de comandă.
  • Pentru a porni dispozitivul în modul fastboot, introduceți comanda de mai jos în fereastra cmd –
adb reboot bootloader

Pasul 3. Flash Blank VBmeta pe dispozitivul Android

Presupunând că ați urmat în mod corespunzător toți pașii de mai sus, precum și condițiile prealabile, vom începe acum să descărcați și să blocați un fișier vbmeta gol.

  • In primul rand, mutați fișierul vbmeta.img la Dosarul cu instrumente pentru platformă.
  • Apoi tastați următoarea comandă în Fereastra promptului de comandă ai deschis mai devreme –
fastboot flash --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
  • În cazul în care comanda de mai sus arată orice eroare, atunci introduceți comanda de mai jos –
fastboot --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
  • În cele din urmă, reporniți dispozitivul pe sistemul de operare cu comanda de mai jos –
fastboot reboot

Ai terminat aici! Ați descărcat cu succes și blocați un fișier vbmeta gol pe un dispozitiv Android.

Cuvinte de încheiere

Personalizarea și modificarea dispozitivului dvs. Android ar trebui să fie doar dreptul dvs. OEM-urile au în general anumite limitări privind utilizarea produselor lor, chiar dacă le-am cumpărat. Dar, datorită naturii open source Android, există o gamă de modificări nesfârșite.

Chiar și atunci când companiile pun restricții și puncte de control, cum ar fi verificarea verității DM, dezvoltatorii noștri personalizați au propriile modalități de a ocoli astfel de posturi de verificare a securității. Una dintre metodele de a ocoli o astfel de verificare este menționată mai sus.

Sper că articolul de mai sus a fost de ajutor și ați putea descărca cu ușurință fișierul vbmeta Flash Blank. În cazul în care ați rămas oriunde sau ați avut întrebări de pus pe noi, nu ezitați să le introduceți în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă vom contacta cât mai curând posibil.

Android fericit 🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.