Cum se descarcă și se instalează Spreadtrum Driver [Official]

⏱️ 7 min read

Descărcați driverele Spreadtrum: Dacă vă confruntați cu unele probleme ale dispozitivelor dvs. Spreadtrum, vă putem ajuta să le rezolvați prezentând un instrument folosit pentru a conecta dispozitivul Spreadtrum la computerul Windows fără a fi nevoie să utilizați ADB sau alte drivere similare. Cu Spreadtrum Drivers, puteți repara IMEI, debloca, bloca dispozitive spreadtrum și multe altele.

În acest articol, astăzi, v-am menționat ce sunt driverele spreadtrum, cum le puteți descărca și instala și unele dintre caracteristicile sale cu întrebări frecvente în cele din urmă pentru a vă ajuta cu probleme, dacă există.

Ce sunt driverele Spreadtrum?

Driverele Spreadtrum sunt fișiere special concepute pentru conectarea smartphone-ului sau tabletei Spreadtrum la computer fără a fi nevoie să instalați driverul adb sau orice alt pachet de dispozitive.

Driverele Spreadtrum sunt compatibile cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 10 (× 32 biți sau 64 biți).

Ligna Dumi Tech la Săptămâna nZE...
Ligna Dumi Tech la Săptămâna nZEB Cluj

Descărcați driverul Spreadtrum

Dosare Descărcați link-uri
Nume fișier: SCI Android USB Driver Jungo Internal

Denumire alternativă: sci_android_usb_driver_jungo_internal.zip

Dimensiune fișier: 4,74 MB

Compatibilitate: computer Windows

Descarca
Nume fișier: SCI USB 2 serial v1.5.0.1

Denumire alternativă: sci_usb_2_serial_v1.5.0.1.zip

Dimensiune fișier: 355 KB

Compatibilitate: computer Windows

Descarca
Nume fișier: Spreadtrum USB Driver 20131114

Denumire alternativă: spreadtrum_usb_driver_20131114.zip

Dimensiune fișier: 5,58 MB

Compatibilitate: computer Windows

Descarca

Instalați driverele Spreadtrum:

Dat mai jos este un ghid pas cu pas cu privire la modul de instalare a driverelor SpreadTrum pe computerul Windows.

 • Pasul 1. Pentru a începe cu procesul de instalare a CDC Serial Driver, descărcați și extrageți Spreadtrum Driver pe computerul dvs. Windows.
 • Pasul 2. Apoi, deschideți Managerul de dispozitive de pe computer apăsând Câștigă + R a lansa Executa comanda> în Run Command Window Tip- devmgmt.msc și apăsați tasta Bine buton.
 • Pasul 3. Odată ce managerul de dispozitive este lansat, faceți clic pe Numele calculatorului.
 • Pasul 4. Acum faceți clic pe Meniul de acțiune și selectați Adăugați hardware vechi.
 • Pasul 5. În Adăugați expertul hardware, Click pe Butonul Următor.
 • Pasul 6. Apoi selectând Instalați hardware-ul pe care îl selectez manual dintr-o listă (avansat) faceți clic pe butonul următor.
 • Pasul 7. Acum sub tipuri de hardware obișnuite> selectați pentru a afișa toate dispozitivele și faceți clic pe Următorul buton.
 • Pasul 8. Apoi, faceți clic pe Aveți butonul Disk> găsiți driverul Spreatrum pe calculatorul tau.
 • Pasul 9. Acum că șoferul dvs. este listat în zona goală, faceți clic pe Următorul a continua.
 • Pasul 10. Din nou faceți clic pe butonul următor.
 • Pasul 11. Acum veți putea vedea caseta de dialog Windows Security. Sub care va trebui să selectați Instalați acest software driver oricum.
 • Pasul 12. Managerul de dispozitiv va instala acum Driverul Spreadtrum pe computerul dvs. Windows și acest proces nu va dura mai mult de 2-3 minute.
 • Pasul 13. Apoi, faceți clic pe finisare butonul pentru închiderea Expertului Adăugare hardware.

Acum veți vedea Driverul Spreadtrum instalat pe computerul dvs. Windows listat în Manager dispozitive.

Trebuie să efectuați plata: Descărcați driverul serial Android CDC pentru telefoane mobile

Cum să îți flashezi dispozitivul utilizând driverul SPD?

Iată cum puteți bloca dispozitivul SPD cu ajutorul driverului Spreadtrum:

 • Pasul 1. Descărcați și dezarhivați firmware-ul, instrumentele, aplicațiile și driverele care vor fi utilizate.
 • Pasul 2. În primul rând, instalați driverele corespunzătoare pentru echipament.
 • Pasul 3. Acum rulați aplicația ca administrator, pentru a încărca firmware-ul instrumentului.
 • Pasul 4. Încărcați fișierul .pac (firmware) și executați redarea în acțiune.
 • Pasul 5. Cu bateria plasată pe telefon, apăsând volumul în sus sau în jos. Acest lucru depinde de designul telefonului pe care îl intermitem și dacă driverele sunt bine încărcate pe PC, vor începe să încarce SW.

Caracteristica driverelor Spreadtrum:

Sprijină SPD Flash Tool

Driverele Spreadtrum sunt compatibile cu SPD Flash Tool. Instrumentul SPD Flash este folosit pentru a bloca firmware-ul stocului pe smartphone-urile și tabletele Spreadtrum și, de asemenea, în timpul intermitentului pachetului.

Drivere manuale

În acest articol, am furnizat pentru dvs. linkurile driverelor manuale spreadtrum. După cum spune numele, puteți instala aceste drivere manual. Înseamnă manual prin meniul managerului de dispozitive sau făcând clic dreapta pe fișierul INF și selectând opțiunea de instalare.

Software pentru caseta de suport

Driverele Spreadtrum acceptă diferite tipuri de software pentru cutii, care includ – Miracle Box, Piranha Box, Infinity Box, Volcano Box, Falcon Box, Medusa Box, etc.

Suport Scrieți instrumentul IMEI

Driverele Spreadtrym acceptă instrumentul IMEI care vă ajută să scrieți sau să blocați IMEI pe telefonul sau tableta dvs. Spreadtrum. În acest scop, va trebui să instalați toate cele trei drivere disponibile pe computer, astfel încât să blocați firmware-ul de pe dispozitivul Spreadtrum.

Verificați acest ghid: Descărcați driverele USB Samsung pentru telefoane

Întrebări frecvente:

1. Ce se întâmplă dacă șoferul pe care îl căutați nu este menționat în lista de mai sus?

Dacă dispozitivul și driverul său nu sunt enumerate mai sus, ceea ce puteți face este să ne lăsați un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos. Solicitarea dvs. din secțiunea de comentarii va fi observată.

2. La ce se folosesc Drivere SpreadTrum?

Drivere Spreadtrum sunt utilizate în mod special pentru a conecta computerul sau laptopul la dispozitivul dvs. Spreadtrum. Acestea sunt, de asemenea, utile în activități precum firmware-ul stocului intermitent, intermitent IMEI, acces root etc.

3. Cât de des sunt actualizate driverele SpreadTrum pentru telefoane mobile?

Driverele Spreadtrum sunt, în general, actualizări în momentul soluționării problemelor de performanță și remedierii erorilor.

4. Drivere SpreadTrum necesită conectivitate la internet sau WiFi pentru a fi utilizate?

Nu chiar. În scopul utilizării Spreadtrum Drivers, nu este nevoie să aveți o conexiune la internet sau WiFi activată. Procesele pe care trebuie să le faceți cu Spreadtrum Drivers nu necesită nimic ca atare.

5. Drivere SpreadTrum pentru telefoane mobile funcționează și cu dispozitive mobile și desktop?

Driverele Spreadtrum pentru telefoane mobile sunt concepute special pentru a funcționa pentru telefoanele inteligente Spreadtrum și pentru a fi instalate pe computerul Windows. Dar dacă doriți să utilizați programul, un dispozitiv Android este esențial.

6. Cum se instalează SpreadTrum Driver pentru telefoane mobile?

Drivere Spreadtrum pentru dispozitivele Spreadtrum pot fi instalate descărcând mai întâi fișierul de configurare .exe pentru programul respectiv. Ulterior, acesta poate fi deschis astfel încât să urmeze pașii de configurare în care utilizatorii pot selecta o destinație de stocare pe hard disk pentru fișier.

7. Cu ce ​​sunt compatibile driverele SpreadTrum?

După cum spune și numele, driverele Spreadtrum sunt compatibile pentru a funcționa cu smartphone-urile și tabletele Spreadtrum. Puteți testa cu ușurință aplicațiile pe sistemul de operare Android. .

8. Pe ce sisteme de operare sunt disponibile driverele SpreadTrum pentru telefoanele mobile?

Drivere Spreadtrum sunt, așa cum sugerează și numele, concepute pentru telefoane mobile Android și funcționează pe alte platforme pentru a conecta dispozitivele Android de – Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Vista.

9. Drivere SpreadTrum pentru telefoane inteligente sunt gratuite?

Da. Driverele USB pentru Spreadtrum sunt absolut gratuite pentru descărcare, instalare și utilizare. Nu vi se solicită niciun fel de numerar sau depozit sau avans. Nu trebuie să dați niciun fel de bani pentru deblocarea oricărei caracteristici sau reclame din program.

10. Drivere SpreadTrum sunt sigure pentru telefoanele noastre mobile?

Da. Dacă sunt descărcate dintr-o sursă originală, de încredere, la fel ca una în care citiți acest lucru, driverele Spreadtrum sunt absolut sigure pentru dispozitivul dvs. Tinde să fie sigur atât pentru computer, cât și pentru laptop.

Încheierea:

În acest articol, v-am arătat cum să descărcați Drivere SpreadTrum și câteva dintre conceptele sale conexe.

Drivere Spreadtrum vă ajută să stabiliți o conexiune cu dispozitivul dvs. Spreadtrum și computerul sau laptopul. În acest fel puteți partaja și transfera fișiere, documente, audio, media, video etc. prin computer sau laptop pe dispozitivul Android și invers. De asemenea, trebuie să efectuați diferite modificări la nivel de dezvoltator pe dispozitivul dvs. Android cu pasul inițial de conectare la computer, cum ar fi Rooting, Flashing firmware-ul Stock etc.

Conectați-vă cu noi pe Facebook, Twitter și Instagram pentru actualizări Tech World. Asigurați-vă că vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu afacerile tehnologice. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări cu privire la ghidul de instalare a Spreadtrum Driver, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos.

Androiding fericit????

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x