Cum se descarcă versiuni mai vechi de software pentru orice sistem de operare

Cum se descarcă versiuni mai vechi de software pentru orice sistem de operare

⌛ Reading Time: 5 minutes

V-ați întrebat vreodată cum se compară o versiune mai veche a unui program cu cea mai recentă versiune? Poate v-ați întrebat cu frustrare dacă retrogradarea browserului dvs. web ar funcționa pentru a evita erorile sau erorile?

Din fericire, Internetul are câteva arhive de software mai vechi, dacă doriți cu adevărat să faceți o încercare. Deși unele programe se pot dovedi compatibile, actualizați-le pe cele care se conectează la Internet pentru a elimina orice erori sau vulnerabilități de securitate.

Aplicații vechi

Aplicații vechi împarte opțiunile în categorii, cum ar fi browserele web și playere media. Ca rezultat, totul este ușor de găsit, iar site-ul este unul dintre cele mai populare. Prin urmare, este cuprinzător și poate duce la descoperiri de programe pe care nu le-ați văzut până acum.

Sunt stocate doar instalatorii originali, garantând că nu vor fi intervenite modificări sau modificări. Acest lucru ar trebui să dovedească o problemă numai dacă programul nu acceptă în mod nativ un sistem de operare mai modern și alții l-au modificat pentru a funcționa corect. Aceasta este o întâmplare rară, dar merită menționată.

Old-OA-DownloadDetails

Site-ul oferă o altă caracteristică îngrijită prin faptul că afișează suma de control pentru fișier în timpul numărului invers al descărcării. Procedând astfel, permite utilizatorilor să verifice de două ori și să se asigure că nimic nu a fost modificat sau modificat pentru propria lor liniște sufletească. Pentru a face acest lucru, este nevoie de utilități suplimentare, dar se află în sfera majorității utilizatorilor de computere.

Old-OA-ProgramDetails

Old Apps oferă, de asemenea, versiuni de programe pentru Mac și Linux, beneficiind majorității utilizatorilor de computere cu o listă enormă de versiuni.

Versiune veche

Old-OV-Homepage

Versiune veche menține o colecție similară de versiuni de software mai vechi față de aplicațiile vechi, dar cu un număr mai mare de filtre pentru găsirea celor mai populare versiuni și a celor mai populare programe de “revenire”.

Căutările Google afișează de obicei aplicațiile vechi în rezultate înainte de versiunea veche, ceea ce înseamnă că este posibil ca site-ul să nu fie la fel de popular. Prezența contorului software în dreapta sus este un avantaj, oferind o idee despre câte versiuni listează probabil site-ul instalatorilor.

Vechi-OV-DescărcareDetalii

Niciun site nu apare în mod obiectiv “mai bun”, având în vedere că ar putea avea programe software diferite și nici unul nu oferă un proces de descărcare mai simplificat decât celălalt.

Old-OV-GameDetails

Pentru a contracara acest punct este faptul că versiunea veche prezintă și instalatori de jocuri, care par să fi fost distribuiți gratuit de ceva timp. Unul dintre exemplele de profil superior ar fi originalul “Grand Theft Auto” pe care dezvoltatorul Rockstar Games l-a distribuit gratuit de ceva timp.

Aplicații portabile

Old-PA-MainPage

Aplicațiile portabile sunt inerent neobișnuite; am explicat de ce într-un articol anterior. Cea mai mare colecție de software portabil este probabil site-ul web al proiectului. Scopul lor, oricât de nobil ar fi, este de a oferi programe actualizate care să zboare în fața obiectivului nostru.

Old-PA-Homepage

Sau o face? În timp ce programele primesc actualizări pentru a reflecta dezvoltarea lor continuă, versiunile mai vechi nu sunt pur și simplu șterse. Grupul operează în schimb un Depozit SourceForge conținând versiunile lor mai vechi.

Old-PA-Backlog

Acest lucru este perfect pentru nevoile noastre. Vechile versiuni continuă să existe și sunt bine prezentate în diferite foldere, chiar dacă majoritatea utilizatorilor nu au niciun interes pentru aceste versiuni.

Vechi versiuni PA

Depozitul SourceForge este absolut masiv; grupul menține versiuni portabile ale versiunii extinse de asistență (ESR) a Firefox într-o varietate de limbi, precum și în fluxul de versiune standard.

Concluzie

FFVar-Legacy-UI

Faptul că există două metode distincte de descărcare și utilizare de software mai vechi este unul plăcut, deoarece oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege o instalare mai permanentă sau ceva ce poate fi “aruncat” după bunul plac. Pentru mulți, posibilitatea de a rula și de a elimina versiunea portabilă fără a atinge instalarea obișnuită se va dovedi irezistibilă.

Limba este o altă preocupare, deoarece multe încărcări sunt doar în limba engleză, în timp ce lumea nu vorbește limba în mod universal. Orice libertate de alegere a limbii este lăudabilă și crește disponibilitatea unor programe foarte utile.

Pe scurt, aplicațiile portabile sunt probabil cea mai accesibilă opțiune, în ciuda faptului că celelalte site-uri și-au asumat același obiectiv nobil. În cazurile în care versiunile portabile ale software-ului nu sunt disponibile, atunci poate fi util să aveți celelalte site-uri la îndemână.

Numirea unui site ca fiind “cel mai cuprinzător” este dificilă și necesită un pic de presupuneri. Toate sunt extrem de accesibile, permițându-le să le vizitați pe toate dacă căutați ceva foarte specific.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.