Cum se deschid toate linkurile direct în Chrome în toate aplicațiile Android

Cum se deschid toate linkurile direct în Chrome în toate aplicațiile Android
⏱️ 2 min read

Fiecare utilizator Android a accesat browserul WebView. Este posibil să nu știe ce este, dar cu siguranță au interacționat cu el. WebView browserul este un mic browser de bază în aplicație, utilizat de aplicații precum Facebook, Twitter sau orice aplicație terță parte. Când deschideți orice link de pe Facebook, aici se deschide – nu în Chrome, ci într-un browser puțin retras din aplicație.

Acest browser este de obicei cu oase goale, limitat și lent și nu conține niciun detaliu de conectare pentru site-uri, cookie-uri, istoric, marcaje sau altele de genul acesta. Ca să nu mai vorbim că fiecare browser din aplicație are o interfață de utilizare ușor diferită și trebuie să căutați acel buton de partajare sau înapoi.

Google încearcă să remedieze această problemă introducând o funcție numită Filele Chrome personalizate care permite aplicațiilor să integreze o filă Chrome reală și complet funcțională ca browser în aplicație. Este o idee grozavă. Problema este că gigantii precum Facebook și Twitter nu o vor adopta niciodată, deoarece vor controlul asupra browserului din aplicație.

Ei bine, ce să faci un geek? Ia problema în mâinile lui.

Faceți cunoștință cu Chromer

Chromer este un utilitar mic, care înlocuiește browserul încorporat al oricărei aplicații cu file personalizate Chrome.

Acum, de fiecare dată când atingeți un link de pe Facebook, acesta se va deschide într-o filă Chrome personalizată și rapidă.

Este atât de simplu și este doar una dintre minunile Android pe care le puteți face chiar descărcând o aplicație!

Cum se utilizează filele personalizate Chrome oriunde

După ce ați descărcat aplicația, este timpul să o faceți implicită pentru deschiderea linkurilor din aplicații.

Din ecranul de start al aplicației, atingeți „Setați browserul implicit”, iar din meniul care apare, selectați „Chromer”, apoi „Întotdeauna”.

chromer-setup

Mai jos, puteți specifica și browserul secundar.

Din secțiunea Personalizare puteți schimba culoarea barei de instrumente și a animațiilor.

chromer-options

Chromer are, de asemenea, această caracteristică foarte interesantă, unde va prelua automat conținut în fundal. Acum, dacă aveți date nelimitate și nu vă pasă de activitatea de fundal, activați această caracteristică. Această funcție vă va scana ecranul pentru legături și va preîncărca datele, așa că atunci când atingeți pagina va fi chiar acolo!

Alternative

Dacă nu vă plac browserele din aplicație, există și alte alternative pentru dvs.

Ați auzit de browsere pop-up (cum ar fi Flynx sau Link Bubble)? Aceste browsere interesante funcționează precum Chat Heads de la Facebook. Când atingeți un link, acestea se deschid în ferestre plutitoare pe care le puteți minimiza.

Care sunt unele dintre hacks-urile dvs. preferate din browser? Distribuiți cu noi în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x