Cum se deschide fila curentă în modul incognito în Chrome

Cum se deschide fila curentă în modul incognito în Chrome
⏱️ 2 min read

Modul incognito vă permite să răsfoiți site-uri private în browser, fără urme ale site-urilor web pe care le vizitați salvate în browser. Uneori puteți face clic pe un link de pe un site web care duce la o pagină web care ar trebui să fie deschisă doar în incognito din diverse motive. Dacă ajungeți într-o astfel de situație, puteți utiliza o extensie pentru Chrome care vă permite să lansați fila curentă pe care ați deschis-o în Chrome într-o fereastră incognito, astfel încât istoricul său să nu fie păstrat.

Iată cum să faci asta.

Deschiderea filei curente în modul incognito în Chrome

1. Mergeți la Accesați incognito pagina extensiei din Magazinul web Chrome și adăugați extensia în browserul dvs. făcând clic pe „Adăugați la Chrome” pe pagina respectivă.

2. Faceți clic pe „Adăugați extensie” pe următorul ecran pentru a adăuga extensia în browser.

goincognito-addext

3. Extensia ar trebui instalată acum în browserul dvs. Deschideți o pagină web într-o filă obișnuită din Chrome, apoi faceți clic dreapta pe un spațiu gol din browser și selectați „Accesați incognito” pentru a deschide pagina web curentă în modul incognito.

goincognito-go

De asemenea, va elimina urmele filei curente din istoricul de navigare obișnuit din Chrome.

Pe revers, dacă aveți o filă deschisă în modul incognito și dați clic pe opțiunea „Accesați incognito”, fila se va lansa apoi în fereastra obișnuită din browser.

Concluzie

Dacă ați făcut clic pe un link de pe o pagină web și aceasta v-a condus la ceva pe care nu doriți să îl vedeți, sfatul de mai sus ar trebui să vă ajute să deschideți pagina web în incognito. De asemenea, va elimina urmele acelei pagini web din istoricul salvat în browserul dvs.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x