Cum se dezactivează ecranul tactil pe Android pentru un copil mic

Cum se dezactivează ecranul tactil pe Android pentru un copil mic
⏱️ 3 min read

Dacă ai un copil mic, rareori ai timp pentru tine. Sunt doar atâtea lucruri de făcut, iar cuvintele „Timpul Meu” nu sunt în vocabularul tău. Dacă nu doriți să aveți o pauză psihotică, este important să vă dedicați ceva timp.

O modalitate bună de a ține copiii ocupați este să le înmânezi telefonul sau tableta, astfel încât să poată viziona videoclipurile preferate de pe YouTube. Singura problemă cu acest lucru este că copiii dvs. pot apăsa cu ușurință butoanele greșite și pot șterge câteva informații valoroase.

Blocați capacitățile ecranului tactil cu Touch Lock

Primul lucru pe care va trebui să-l faceți este să instalați fișierul Atingeți Blocare aplicația pentru copii mici de pe dispozitivul dvs. Android. Când lansați aplicația pentru prima dată, aceasta vă va ghida prin tot ceea ce trebuie să faceți pentru a pune aplicația în funcțiune.

Al treilea ecran este momentul în care va trebui să acordați acces de utilizare la aplicație. Acest lucru este necesar pentru ca aplicația să vă blocheze afișajul în timp ce copilul mic folosește dispozitivul dvs. Android. Apăsați pe „Activați acum” când aplicația vă solicită acest lucru și vă va duce la meniul de setări al dispozitivului.

Căutați Touch Lock în lista de aplicații și activați opțiunea de acces la utilizarea permisului. Atingeți butonul Înapoi pentru a reveni la aplicație și atingeți cele trei puncte verticale și alegeți Setări. Asigurați-vă că „Ghidul de deblocare” este dezactivat, deoarece acest lucru îl învață pe utilizator cum să dezactiveze aplicația.

În mod implicit, vor fi necesare doar două atingeri pentru a debloca ecranul tactil, dar atingând setarea Deblocare, o puteți schimba în patru atingeri. Odată ce setările sunt pe placul dvs., începeți să redați acel videoclip Sponge Bob Square Pants, glisați în jos din partea de sus a ecranului și atingeți notificarea aplicației.

Când copilul tău s-a săturat de Bob, trebuie doar să atingi de două ori pictograma aplicației semi-transparente de pe ecran. Va fi pe partea dreaptă. Dacă copilul tău urmează să urmărească un videoclip Netflix, procesul este ușor diferit.

Cum se activează aplicația cu videoclipuri NetFlix

Cu videoclipurile Netflix, deschideți aplicația și alegeți filmul sau spectacolul. Înainte de a atinge butonul Redare, va trebui să glisați în jos din partea de sus a afișajului pentru al activa și apoi apăsați pe butonul Redare. Aplicația nu vă va bloca automat ecranul până când videoclipul nu începe să fie redat.

blocare-netflix

Deblocarea aplicației cu videoclipuri Netflix funcționează la fel ca la videoclipurile YouTube. Doar atingeți de două ori și se va debloca. Există, de asemenea, o opțiune de blocare a butoanelor Acasă, Înapoi și Aplicații recente. Pentru a bloca butoanele, glisați în jos din partea de sus a afișajului și atingeți încuietoarea cu butoanele din fundal.

butoane de blocare

Aplicația vă va explica că pentru a debloca butoanele trebuie doar să apăsați de două ori butonul Acasă. De fiecare dată când butoanele sunt apăsate, apare un mesaj care îi spune utilizatorului că butoanele sunt blocate.

Concluzie

Datorită acestei aplicații puteți fi siguri că știți că copilul dvs. nu poate schimba nimic pe dispozitivul dvs. Android. Nu uitați să activați aplicația sau va trebui să suferiți consecințele. Crezi că vei încerca aplicația? Lăsați un comentariu mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x