Cum se dezinstalează produsele Adobe Creative Cloud de pe computerul Windows 10

Cum se dezinstalează produsele Adobe Creative Cloud de pe computerul Windows 10

⌛ Reading Time: 4 minutes

Vă confruntați cu probleme la eliminarea produselor Adobe Creative Cloud de pe computerul dvs. Windows 10? Dacă găsiți alternative bune la produsele Adobe, este posibil să nu mai doriți să le păstrați în computer. Din anumite motive inexplicabile, Windows 10 permite produselor Adobe să se comporte ca o familie de malware rezistentă care refuză să plece. Cu siguranță nu este un design bun.

Frustrare în eliminarea produselor Adobe

Produsele Adobe Creative Cloud ocupă mult spațiu în interiorul sistemului. Chiar și atunci când urmați instrucțiunile minime recomandate (8 GB RAM etc.), este posibil să trebuiască să suportați ventilatorul laptopului zgomotos. De asemenea, este frustrant ca atât de multe procese de fundal să consume CPU și memorie vitale.

De asemenea, este foarte dificil să eliminați Adobe Creative Cloud de la lansarea automată. Chiar și atunci când dezactivați Adobe Creative Cloud din „Aplicații de pornire”, aceste produse revin ca o fantomă la următoarea repornire.

Adobe Creative Cloud în meniul Start

Deși puteți elimina programe încăpățânate ca acestea în modul sigur, ar trebui să existe alternative mai ușoare. Încercarea de a dezinstala manual orice produs Adobe Creative Commons este imposibilă.

Adobe After Effects nu s-a dezinstalat

Puteți încerca să dezinstalați produsele Adobe cu utilități de curățare externe. Am încercat să o fac cu CleanMyPC. Are o opțiune multi-dezinstalator care elimină majoritatea programelor încăpățânate. Dar nu Adobe. Chiar și atunci când încercați să eliminați produsele Adobe unul câte unul, veți primi următorul mesaj de eroare.

Încercarea de a elimina produsele Adobe cu aplicații terță parte

Easy Way Out – Instrumentul Creative Cloud Cleaner

Din fericire, Adobe a oferit o modalitate ușoară de a scăpa de produsele lor permanent folosind un instrument numit Creative Cloud Cleaner. link de descărcareCu toate acestea, este ușor dificil de localizat și mi-a luat un pic de Google pentru a ajunge acolo. Spre deosebire de alte produse Adobe, acest program este ușor și ar trebui să funcționeze rapid. Odată instalat, trebuie să rulați programul ca administrator.

Adobe Creative Cloud Cleaner Rulați ca administrator

De îndată ce fișierul .exe se încarcă, trebuie mai întâi să alegeți o opțiune de limbă. Alegeți „e” pentru engleză.

Selectarea limbii Adobe Creative Cloud Cleaner

În caseta de declinare a responsabilității, introduceți y și continuați.

Renunțare la Adobe Creative Cloud Cleaner

În acest stadiu puteți revizui întreaga gamă de produse Adobe Creative Cloud într-un singur loc. Dacă doriți să scăpați de toate, apăsați 1. Este foarte ușor să scapi definitiv de întreaga familie Adobe. Tot ce trebuie este de aproximativ cinci minute și o nouă repornire a computerului.

Opțiunea de ștergere a produselor Adobe Creative Cloud Cleaner

Cu toate acestea, dacă doriți să păstrați anumite produse Adobe, cum ar fi Photoshop, va trebui să ștergeți produse individuale unul câte unul. introduce 3 pentru Core Sync. Aici am intrat 5 pentru eliminarea After Effects.

Adobe Creative Cloud Cleaner Șterge anumite produse după efecte

presa y pentru a confirma și foarte curând veți vedea mesajul că un anumit program Adobe a fost eliminat.

Adobe Creative Cloud Cleaner Ștergeți anumite produse după efecte - Finalizate

Alternative la produsele Adobe Creative Cloud

Avem câteva articole utile care oferă alternative gratuite produselor Adobe Creative Cloud:

    • Utilizare GIMP în loc de Photoshop. Puteți chiar să faceți să arate ca Photoshop.
    • Utilizare Scribus în loc de InDesign, Inkscape în loc de Illustrator și Digicam în loc de Lightroom. În timp ce acest articol este destinat sistemelor Linux, toate aceste alternative Adobe pot fi utilizate cu PC-ul Windows.
    • Foxit este unul dintre cele mai bune cititoare de PDF-uri alternative pe care vi le recomand.

Dacă sunteți în căutarea unor funcții și funcționalități similare cu Premiere Pro sau After Effects, Final Cut Pro este o alternativă decentă.

Concluzie

Nu există nicio îndoială că produsele familiei Adobe sunt unele dintre cele mai bune din domeniul designului. Adobe Premiere Pro, Media Encoder, Illustrator, LightRoom, InCopy, InDesign și-au pus amprenta datorită caracteristicilor bogate. Cu toate acestea, odată instalat nu este ușor să le eliminați fără Adobe Creative Cloud Cleaner.

Ce păreri aveți despre designul software Adobe care permite produselor Creative Cloud să preia practic PC-ul Windows?