Cum se editează videoclipuri pe Android folosind Kinemaster

Cum se editează videoclipuri pe Android folosind Kinemaster
⏱️ 4 min read

Există mari șanse să aveți în continuare acele videoclipuri pe care le-ați luat de la ultima întâlnire cu prietenii. Acestea stau în galeria dispozitivului dvs. și așteaptă să fie editate. S-ar putea să vă fi trecut prin minte gândul de a transfera aceste videoclipuri pe computer pentru editare, dar nu va fi necesar.

Kinemaster este perfect capabil să vă editeze videoclipurile. Este o aplicație de editare video bogată în funcții pentru Android, care are toate caracteristicile esențiale pentru a oferi videoclipurilor dvs. propria dvs. atingere personală gratuit.

Cum se decupează un videoclip folosind Kinemaster

Pentru a tăia videoclipul, va trebui mai întâi să îl încărcați. Pentru a adăuga videoclipul dvs., atingeți semnul „+” din cercul din mijloc.

Odată adăugat videoclipul dvs., atingeți bifa din dreapta sus. Pentru a-ți tăia videoclipul, atinge videoclipul din partea de jos și după ce marginea va deveni galbenă. În partea stângă sus, veți vedea o pictogramă foarfecă.

Editați Trim

Atingeți-l și vor apărea în această zonă aceeași opțiune de tăiere. Dacă opțiunile sunt în gri, glisați videoclipul înainte și înapoi, astfel încât opțiunile să se lumineze. Puteți tăia la stânga sau la dreapta capului de redare, împărți la capul de redare sau împărți și introduce cadru de înghețare. Alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Cum se folosește funcția de tranziție în Kinemaster

Adăugarea unei tranziții la videoclipurile dvs. este o sarcină ușoară. Adăugați un videoclip așa cum ați face în mod normal, dar de data aceasta alegeți încă câteva. Veți observa că între fiecare videoclip va fi un pătrat gri cu o linie în mijloc. Pentru a adăuga o tranziție, atingeți pătratul respectiv.

Editați Transs

Atingeți opțiunea efectului de tranziție și diverse opțiuni. Puteți alege dintre opțiuni precum tranziții 3D, clasic, distractiv, imagine în imagine, puternic, prezentare, text și multe altele. Când ați terminat de adăugat o tranziție, atingeți bifa din partea de sus. Pentru a previzualiza tranzițiile, glisați videoclipul până unde doriți să înceapă și atingeți butonul de redare.

Cum să faci o voce în Kinemaster

După ce ați adăugat videoclipurile, doriți să adăugați și vocea vocală. Atingeți pictograma microfon. Înregistrarea nu va începe până când atingeți butonul Start, dar puteți vedea că microfonul este pornit, deoarece o lumină verde va începe să clipească.

Editați vocea

După ce atingeți butonul Start, părțile videoclipului la care va fi adăugată vocea va fi evidențiată în roșu. Când atingeți butonul de oprire, partea videoclipului care era în roșu va avea acum o linie mov sub ea. Veți vedea, de asemenea, opțiuni suplimentare, cum ar fi revizuirea, reînregistrarea, bucla, filtrul de voce, volumul de voce și decuparea.

Editați Voicecut

Cum se adaugă text la un videoclip Kinemaster

Adăugarea de text la un videoclip este un instrument fundamental și esențial. Pentru a adăuga textul și a-l personaliza, atingeți butonul Layer din stânga butonului roșu al camerei. Când atingeți opțiunea, va apărea o nouă fereastră de opțiuni. Opțiunea de text va fi spre partea de jos.

Editează textul

Tastați mesajul și atingeți butonul OK. Textul dvs. va fi mic la început, dar trăgându-l afară, îl puteți mări. Atingeți As neuniform ca și puteți schimba fontul textului. Opțiunea de animație vă va oferi modalități prin care puteți introduce textul, cum ar fi glisați în jos, glisați în sus, în sensul acelor de ceasornic, fixați și multe altele.

Editați culoarea

Glisați în jos și puteți adăuga, de asemenea, lucruri precum umbră, strălucire, contur, culoare de fundal, fundal cu lățime completă și multe altele. Pentru a schimba culoarea textului, atingeți cercul alb din dreapta pictogramei foarfecă.

Cum să adăugați muzică la videoclipurile dvs.

Videoclipurile sunt mult mai bune atunci când adăugați muzică. De exemplu, să presupunem că doriți să adăugați o melodie pe care o aveți pe dispozitiv. Plasați linia roșie în partea de jos unde doriți să înceapă melodia. Atingeți pictograma muzică și alegeți melodia.

Editați muzică

Când vă alegeți melodia, va apărea un semn roșu plus. Sunetul va începe să fie redat, astfel încât să puteți confirma dacă este melodia pe care doriți să o adăugați. Dacă sunteți sigur că este melodia, atingeți semnul roșu plus, iar numele piesei va apărea în partea de jos.

Concluzie

Kinemaster este o aplicație de editare gratuită pentru Android, plină de funcții excelente, gratuite. Odată ce ai obținut modul în care îl folosești, nu este la fel de intimidant ca la început. Ce părere aveți despre aplicație?

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x