Cum se elimină ESET NOD 32 și Smart Security în Windows 10

Cum se elimină ESET NOD 32 și Smart Security în Windows 10
⏱️ 4 min read

Software-ul antivirus și anti-spyware este obligatoriu în sistemul dvs. Mai ales dacă utilizați Windows unde se întâmplă majoritatea atacurilor malware și a altor virusuri. În plus, utilizatorii activi de rețea au nevoie de o protecție și mai mare, deoarece majoritatea componentelor dăunătoare provin din surse și site-uri web suspecte și, dacă unul nu este suficient de atent, un astfel de software rău intenționat poate provoca blocarea hard diskului computerului.

Instalarea software-ului ESET NOD 32 sau antivirus și anti-spyware Smart Security, declarat drept unul dintre cele mai bune de pe piață, poate face sistemul dvs. să fie apărat împotriva conținutului rău intenționat. În timp ce NOD 32 oferă protecție generală antivirus pentru computerul dvs., Smart Security vă protejează mai mult în timp ce navigați pe Internet. Instalarea software-ului ESET, în acest caz Smart Security, este relativ ușoară.

Dar dezinstalarea nu este!

Dezinstalați software-ul ESET în mod tradițional

Există cazuri în care am dori să scăpăm de software. De exemplu, nu ne place produsul sau perioada de încercare a expirat și nu vrem să cumpărăm programul. (ESET oferă o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile atât pentru Smart Security, cât și pentru NOD 32.) Într-un caz normal, ar trebui să navigați la meniul Start (micul simbol Windows din colțul din stânga jos al ecranului), mergeți la „Setări – > Aplicații ”și găsiți ESET Smart Security în listă. Faceți clic pe „Modificați” sau „Dezinstalați”.

eset-uninstall-remove

După ce ați terminat, ar trebui să alegeți „Eliminați” dintre cele două opțiuni, bifați unul dintre motivele pentru care dezinstalați aplicația de pe computer și continuați mai departe. În aproape toate cazurile, este necesară repornirea computerului pentru a finaliza procesul de dezinstalare. Cu toate acestea, dacă vă conectați la Windows și vedeți în continuare ESET rulând, avem vești proaste pentru dvs.: software-ul nu a fost eliminat corect din sistemul dvs.

Utilizarea aplicațiilor de dezinstalare a terților

În astfel de cazuri, trebuie să căutați soluții alternative pentru a elimina programul antivirus. Prima opțiune pe care o aveți este să utilizați software terță parte, care este conceput pentru a scăpa de aplicațiile nedorite din sistemul utilizatorilor. Există o mulțime de aplicații gratuite care pot face acest lucru pentru dvs., inclusiv Revo Uninstaller (ediția gratuită), IObit Uninstaller, Wise Program Uninstaller și GeekUninstaller. În acest caz, vom folosi produsul IObit pentru eliminarea Smart Security.

Mai întâi, trebuie să descărcați aplicația de pe site-ul oficial IObit și să o instalați. Selectați ESET Smart Security din listă, bifați caseta de lângă acesta și faceți clic pe „Dezinstalare”.

eset-iobit-uninstall

Pe ecranul următor, bifați caseta pentru a crea un punct de restaurare pentru a evita lucrurile rele să se întâmple în sistemul dvs. și treceți la pasul următor. Când este gata, faceți clic pe „Scanare puternică” pentru a scăpa de tot ceea ce este asociat produsului ESET și accesați „Ștergere” de pe ecran după.

Dezinstalare manuală

În majoritatea cazurilor, programul este complet șters din sistemul dvs. Cu toate acestea, în unele cazuri rare, o parte din produsul ESET rămâne pe computerul dvs. În astfel de cazuri, trebuie să urmați ESET instrucțiuni oficiale:

1. Descărcați „ESET Uninstaller” din Instrucțiunea oficială și salvați-l pe desktop.

2. Reporniți computerul în modul sigur.

3. Faceți dublu clic pe pictograma ESETUninstaller de pe desktop.

4. Citiți avertismentul și tastați y a confirma.

eset-uninstaller

5. Examinați articolele listate în Produsele ESET instalate, tastați numărul care corespunde instalării ESET din această listă pe care doriți să îl eliminați, apoi apăsați Enter.

6. Tastați y pentru a vă confirma selecția.

7. Odată ce instrumentul de dezinstalare ESET este terminat, apăsați orice tastă pentru a ieși, apoi reporniți computerul în modul normal.

eset-uninstaller-2

După ce ați terminat, toate produsele asociate cu ESET sunt complet eliminate de pe computer.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x