Cum se elimină reclamele de pe telefoanele Xiaomi

Cum se elimină reclamele de pe telefoanele Xiaomi
⏱️ 6 min read

Xiaomi este unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume. A devenit mare prin vânzarea de produse de calitate la prețuri accesibile. Unul dintre modurile în care Xiaomi reușește să mențină prețul scăzut este deși utilizarea reclamelor încorporate în interfața de utilizator Android personalizată, MIUI. Având în vedere că consumatorii sunt din ce în ce mai conștienți de anunțurile direcționate, decizia Xiaomi de a promova anunțurile pe interfața MIUI este cel puțin enervantă. Aplicațiile Xiaomi par a fi pline de ele. Deși nu există o modalitate de a renunța complet la acestea, există modalități de a minimiza cantitatea de anunțuri pe care le vedeți în timp ce utilizați dispozitivul Xiaomi. În plus, dezactivarea unora dintre acestea va asigura că unele informații personale, precum istoricul de navigare, nu sunt colectate.

Dispozitive Xiaomi care rulează MIUI 11

Cea mai recentă actualizare a software-ului MIUI al Xiaomi a facilitat mult dezactivarea anunțurilor. Pentru a verifica dacă telefonul sau tableta Xiaomi rulează sau nu MIUI 11, deschideți aplicația Setări și atingeți „Dispozitivul meu”. Pe ecranul următor, găsiți „versiunea MIUI”. Dacă scrie MIUI 11, atunci rulați cea mai recentă versiune a MIUI. Dacă nu scrie MIUI 11, puteți încerca oricând să vă actualizați software-ul. Pentru a vedea dacă este disponibilă o actualizare pentru dispozitivul dvs., pur și simplu apăsați pe „Actualizare sistem” în partea de sus a ecranului.

Xiaomi Miui11

Dacă dispozitivul dvs. Xiaomi rulează MIUI 11, pur și simplu lansați aplicația Setări. De acolo, selectați pe „Contul meu -> Confidențialitate”. În ecranul următor ar trebui să vedeți un buton de comutare etichetat „Anunțuri de sistem”. Atingeți comutatorul pentru a dezactiva reclamele de sistem din MIUI 11.

Dispozitive Xiaomi care rulează MIUI 10 și sub

Dezactivarea anunțurilor pe dispozitivele Xiaomi care rulează MIUI 10 și sub va necesita puțină grăsime pentru cot, dar va oferi aceleași rezultate. În loc de o soluție cu un singur clic, va trebui să dezactivați manual publicitatea în diferite pachete software individuale.

Dezactivați aplicația MSA

Xiaomi Msa

MSA înseamnă „MIUI System Ads”, care este o aplicație preinstalată pe dispozitivele Xiaomi. Singura sa funcție este de a împinge reclamele în diferite aspecte ale software-ului MIUI al Xiaomi. Din păcate, utilizatorii finali nu pot pur și simplu dezinstala această aplicație. Cu toate acestea, utilizatorii îl pot dezactiva în continuare. Pentru aceasta, lansați aplicația Setări și mergeți la „Setări suplimentare -> Autorizare și revocare” și setați opțiunile etichetate „MSA” la dezactivat. Este demn de remarcat faptul că Xiaomi chiar nu vrea să dezactivați această aplicație. Nu vă descurajați dacă primiți un mesaj care spune că nu poate fi dezactivat, probabil că va trebui să faceți acest lucru de câteva ori înainte să funcționeze.

Dezactivați recomandările privind anunțurile personale

Xiaomi Personalizedads

Apoi, va trebui să dezactivați „recomandările” personalizate cu care Xiaomi dorește să vă bombardeze. Dezactivând recomandările de anunțuri personale, opriți efectiv Xiaomi de la colectarea datelor de utilizare, cum ar fi istoricul de navigare. Deschideți aplicația Setări și atingeți „Setări suplimentare”. Selectați „Confidențialitate” și căutați „Servicii publicitare”. Dacă o atingeți, veți avea opțiunea de a dezactiva opțiunea „Recomandări de anunțuri personalizate”.

Dezactivați anunțurile în Mi Security

Lansați aplicația Mi Security și atingeți pictograma dințată din colțul din dreapta sus al ecranului. Găsiți comutatorul cu comutare „Recomandări” și scoateți-l.

Dezactivați anunțurile în Mi Video

Deschideți aplicația Mi Video și accesați meniul „Cont”. De aici, selectați „Setări”. În ecranul următor, veți dori să dezactivați atât „Recomandări”, cât și „Notificări push”. Alternativ, puteți instala oricând o altă aplicație pentru player video, cum ar fi VLC Media Player sau MX Player.

Dezactivați anunțurile în aplicația Mi Music

Xiaomi Mi Music Mi Video

Lansați aplicația Mi Music și atingeți butonul de meniu din partea stângă sus a ecranului (arată ca trei linii stivuite unul peste altul). De aici selectați „Setări -> Setări avansate”. Apoi, pur și simplu dezactivați „Recomandări”. La fel ca în cazul aplicației dvs. video, puteți instala oricând un player de muzică terță parte care nu este acceptat pentru anunțuri, cum ar fi Musicolet.

Dezactivați anunțurile în Mi Web Browser

Browserul implicit al MIUI este în regulă, cu toate acestea vă recomandăm să utilizați un browser web mai bogat în funcții, cum ar fi Chrome. Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați Mi Web Browser, veți dori să limitați aceste reclame. Pentru aceasta, deschideți aplicația Mi Browser. Apoi, deschideți meniul aplicației atingând pictograma celor trei linii stivuite din partea dreaptă jos a ecranului. După ce vă aflați în meniul aplicației, selectați „Setări -> Avansat -> Comanda site-uri de top” și dezactivați „Recomandări”.

Dezactivați anunțurile în Managerul de fișiere și descărcări Mi

Descărcare Xiaomi Mi

Lansați aplicația Mi File Manager și atingeți pictograma meniu (trei linii stivuite) din partea stângă sus a ecranului. De acolo, selectați „Setări” și dezactivați „Afișați conținutul recomandat”. Urmați aceiași pași pentru aplicația Descărcări.

Aveți un dispozitiv Xiaomi? Ce părere aveți despre reclamele integrate în sistem? Ați dori ca alți producători să adopte această practică dacă ar însemna prețuri mai mici? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x