Cum se elimină zilele de naștere Google+ din Google Calendar

Cum se elimină zilele de naștere Google+ din Google Calendar

Dacă ați fost utilizator Google Calendar, precum și utilizator Google+, veți observa că în calendarul dvs. apar intrări suplimentare de ziua de naștere. Cel mai rău lucru este că majoritatea provin din contactele dvs. Google+ pe care probabil nu sunteți interesat să știți în ce zile cad ziua lor de naștere. Se pare că Google a adoptat o abordare drastică pentru a integra Google+ în toate serviciile sale, fără opțiuni pentru a le dezactiva.

Anterior, calendarul “Ziua de naștere” era un calendar suplimentar pe care trebuia să-l adăugați manual pentru a fi afișat în calendarul dvs. Cu toate acestea, o actualizare recentă de Google pare să împingă calendarul “Ziua de naștere” în aplicația principală pentru calendar și nu există nicio modalitate de a-l dezactiva. Pentru cei care nu sunt conștienți, calendarul “Ziua de naștere” prinde zilele de naștere ale tuturor contactelor dvs., inclusiv ale contactelor Google+ și le afișează în calendarul dvs. Pentru cei care doresc să elimine zilele de naștere Google+ din calendar, iată o soluție:

1. Accesați pagina dvs. G + și faceți clic pe opțiunea “Setări” din meniul derulant “Acasă”.

2. Derulați în jos până când vedeți secțiunea “Cercurile dvs.” și faceți clic pe butonul “Personalizați”.

butonul gplus-customize-circles

3. Acum, debifați caseta de lângă cercul contactelor ale căror zile de naștere nu doriți să le vedeți în calendar. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că atunci când distribuiți postări, fotografii, date de profil și alte lucruri cu “Cercurile dvs.”, nu le vor vedea.

gplus-debifează-cercurile

Faceți clic pe “Salvați”. Acum reîmprospătează aplicația de calendar. Veți descoperi că zilele de naștere Google+ nu vor mai fi acolo, cu excepția celor din cercurile pe care le-ați selectat.

După cum sa menționat mai sus, aceasta este o soluție mai degrabă decât o soluție la această problemă. Până când Google nu oferă opțiunea de a-l dezactiva, aceasta este singura modalitate de a împiedica afișarea zilelor de naștere Google+ în calendarul dvs.

Spuneți-ne dacă acest lucru vă este util.

Actualizați: Pentru a elimina zilele de naștere Google+ de pe telefonul dvs. Android, trebuie mai întâi să deschideți aplicația G +, să vă asigurați că sunteți conectat și să îl actualizați. Acest lucru vă va asigura că se sincronizează cu setările pe care le configurați pe desktop. În cele din urmă, executați sincronizarea Google și toate zilele de naștere Google+ vor fi eliminate din calendarul dvs. mobil.