Cum se face o căutare de imagini inversă de pe un telefon Android

Cum se face o căutare de imagini inversă de pe un telefon Android

Când doriți să găsiți imagini legate de un anumit subiect, trebuie doar să tastați cuvântul și să faceți clic pe opțiunea imagini. Găsirea imaginilor asociate cu un anumit subiect este ușoară. Este ceva ce am făcut cu toții.

Chiar dacă este, de asemenea, ușor să efectuați o căutare inversă a imaginilor pe desktop, nu este atât de ușor să faceți o astfel de căutare pe dispozitivul dvs. Android. Dar când trebuie să găsiți informații cu privire la o imagine, căutarea inversă a imaginii este calea de urmat.

Căutați invers orice imagine pe orice dispozitiv Android

Pentru a efectua cu succes o căutare inversă a imaginii pe dispozitivul dvs. Android, va trebui să instalați o aplicație numită Căutare imagine. Va trebui să faceți unele ajustări la setările aplicației, cum ar fi dezactivarea opțiunii „Deschideți setările înainte de încărcare”.

Dezactivând această opțiune, vă veți salva un pas suplimentar atunci când efectuați o căutare inversă a imaginii. În funcție de aplicația pe care o utilizați, puteți fie să apăsați pe meniul de partajare, apoi pe opțiunea Căutare imagini, fie să descărcați imaginea în galeria dispozitivului dvs. și de acolo să atingeți meniul de partajare și să alegeți aplicația Căutare imagine

Când atingeți pictograma aplicației, atingeți opțiunea „Începeți încărcarea”, astfel încât Google să poată începe să strângă informațiile de care aveți nevoie. Nu o face automat. Veți fi brusc la pagina de rezultate a imaginii de căutare Google, unde puteți vedea tot felul de informații pe imaginea dvs.

încărcare inversă

De exemplu, veți putea vedea pe ce alte site-uri a apărut imaginea și, dacă doriți o rezoluție mai bună, puteți selecta opțiunea „Mai multe dimensiuni”. Dacă imaginea pe care o aveți nu vă convinge cu adevărat, puteți folosi această metodă și pentru a găsi fotografii similare.

Căutare de imagini inversă fără o aplicație

Dispozitivul dvs. Android este probabil atât de plin de aplicații încât ultimul lucru de care aveți nevoie este să instalați încă o aplicație. În acest caz, puteți încerca Căutare după imagine site unde nu trebuie decât să accesați site-ul web și să încărcați imaginea din galeria dispozitivului.

Veți primi exact aceleași informații ca și cum ar fi să utilizați aplicația menționată anterior, fără a fi nevoie să instalați încă una. De asemenea, puteți găsi aceeași imagine cu o rezoluție mai bună și puteți afla unde se publică aceeași imagine.

invers-site

Atingeți butonul „Încărcați imaginea” și alegeți imaginea. Dacă a fost încărcat corect, site-ul ar trebui să spună asta, așa cum se arată în imaginea de mai sus.

Nu ai terminat încă. Atingeți butonul care afișează „Afișați potrivirile”, iar apoi site-ul vă va duce la rezultatele Căutării de imagini Google. Dacă doriți să încărcați o altă imagine înainte de a atinge butonul „Afișare rezultate”, există un buton chiar sub aceasta care vă permite să adăugați o altă imagine.

Concluzie

Uneori, imaginea în sine nu este suficientă informație și trebuie să săpați puțin mai adânc. Datorită Căutării Imagini Reverse Google, puteți obține în cele din urmă informațiile de care aveți nevoie din orice imagine pe care o găsiți online. Vi se pare utilă căutarea inversă a imaginilor? Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos.

Scroll to Top