Majoritatea site-urilor web au pagini de destinație și cineva trebuie să creeze toate aceste pagini de destinație.

Am lansat un curs de 5 ore pe canalul YouTube Routech.org care vă va învăța cum să creați un site web receptiv de la zero folosind HTML, SCSS și JavaScript.

Jessica Chan a creat acest curs. Ea conduce popularul canal YouTube Coder Coder și a creat multe cursuri de software. În acest curs, Jessica explică de ce face lucrurile într-un anumit fel, nu doar cum să facă lucrurile.

În prima parte a acestui curs veți afla cum să configurați proiectul și să creați bara de navigare desktop. Partea a doua acoperă construirea animației hamburger și suprapunere. Veți vedea întregul proces, inclusiv scrierea codului și rezolvarea problemelor. Apoi, în partea a treia, veți învăța cum să creați meniul mobil pe pânză și cum să modificați suprapunerea.

În următoarele câteva părți, veți învăța cum să construiți eroul receptiv cu imagine de fundal și să construiți un aspect responsiv în 4 coloane pentru secțiunile Caracteristici și Articole blog folosind grila flexbox și CSS. În cele din urmă, veți afla cum să utilizați zonele șablonului de grilă CSS pentru a construi subsolul paginii de destinație.

Urmăriți cursul complet canalul YouTube Routech.org (Ceas de 5 ore).

ad-banner