Cum se face un difuzor inteligent de pe un dispozitiv Android vechi

Cum se face un difuzor inteligent de pe un dispozitiv Android vechi
⏱️ 3 min read

Boxele inteligente sunt mai populare ca oricând și mulți oameni le au peste tot în casele lor. Dacă sunteți pe piață pentru primul (sau al șaselea) dispozitiv Google Home, dar nu doriți să achitați peste 100 USD, este posibil să aveți deja o alternativă în casa dvs. Dacă aveți un smartphone sau o tabletă Android vechi și un difuzor pentru a vă conecta la acesta, vă puteți configura propriul Google Home.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Materiale de care aveți nevoie

  • Telefon sau tabletă Android. Nu toate dispozitivele vor funcționa, dar am folosit o tabletă care rulează Android 4.4. Probabil că dispozitivele mult mai vechi nu vor putea gestiona software-ul.
  • Un difuzor. Nu ai nevoie de nimic fantezist. De fapt, un difuzor ieftin poate funcționa mai bine decât unul de ultimă generație.
  • Cea mai recentă versiune a Aplicația Google.

Începeți activând OK Google

Dispozitivul pe care doriți să îl refaceți trebuie să poată recunoaște comanda OK Google. Multe dintre cele mai noi gadgeturi au deja configurat acest lucru, dar dacă nu, iată cum să îl activați.

1. Atingeți difuzorul de la capătul barei de căutare Google din partea de sus a ecranului. Dacă nu ați configurat deja „OK Google” pe dispozitiv, vă va solicita să faceți acest lucru. Va trebui să spuneți „OK Google” de trei ori pentru a vă învăța dispozitivul să vă asculte vocea.

2. Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să atingeți cele trei linii orizontale de la capătul barei din partea de jos a ecranului.

3. Selectați Setări.

setări de căutare-difuzoare inteligente de casă

4. Atingeți voce.

casă-difuzor-inteligent-voce-selectare

5. Atingeți „OK Google” detectare și ar trebui să vă ofere opțiunea de a vă seta recunoașterea vocală.

home-smart-speaker-detection-ok-google

Configurați opțiunile vocale

Acum că ați configurat OK Google, reveniți la Setările Google și atingeți „Voce”.

1. Asigurați-vă că comutatorul de lângă „Din orice ecran” este pornit.

casă-difuzor-inteligent-orice-ecran

2. Reveniți la un ecran și selectați opțiunea Mâini libere.

3. Porniți cele două comutatoare pentru dispozitivele Bluetooth și căștile cu fir.

casă-inteligent-difuzor-mâini-libere

4. Întoarceți-vă și verificați dacă ieșirea vocală este activată.

casă-difuzor-inteligent-vorbire-ieșire-activată

Acum dispozitivul dvs. este gata să vă asculte. Atașați difuzorul fie cu o mufă auxiliară, fie prin Bluetooth.

Pentru ca Google Home de acasă să funcționeze, ecranul dispozitivului și difuzorul trebuie să fie întotdeauna aprinse. Puteți schimba setările de afișare pentru a menține ecranul pornit tot timpul, astfel încât să poată fi folosit fără mâini. De asemenea, puteți lăsa aceste setări în pace și doar glisați ecranul pentru a-l deschide atunci când doriți să o utilizați.

Nici difuzorul nu poate fi unul care se oprește automat. Așadar, probabil că veți dori să vă păstrați Google Home lângă prize, astfel încât ambele dispozitive să poată rămâne conectate.

casă-difuzor-inteligent-rezultat-finalizat

Ce poți face acum?

Este posibil să nu puteți face tot ce poate face un dispozitiv Google Home. Cu toate acestea, aveți o mulțime de funcționalități și ar trebui să puteți utiliza Google Home de casă pentru a face lucruri precum:

  • Răspundeți la întrebări
  • Setați alarmele
  • Vă spun cele mai recente știri sau rezultate sportive
  • Redați anumite melodii sau albume din biblioteca dvs. Muzică Google Play

Dacă ați folosit un telefon care încă mai are servicii, Google Home este capabil să efectueze apeluri telefonice și să trimită mesaje. Dacă nu mai este în funcțiune sau ați folosit o tabletă, o puteți configura pentru apeluri Wi-Fi. Google Home adevărat nu poate face asta încă.

Dacă ați configurat unul dintre aceste difuzoare inteligente, care sunt unele abilități impresionante pe care le are? Ce vrei să facă? Spuneți-ne mai jos în secțiunea de comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x