Cum se face upgrade la Windows 11 Home la Pro

1643596458 Cum se face upgrade la Windows 11 Home la Pro
⏱️ 3 min read

Windows 11 este disponibil în două ediții, inclusiv Home și Pro. Ediția Windows 11 Home este cea mai comună dintre cele două și include toate caracteristicile potrivite pentru utilizatorii de acasă și de birou și pentru jucători.

Pe de altă parte, Windows 11 Pro include toate funcțiile disponibile în ediția Home, plus alte funcții de afaceri mai avansate, cum ar fi Desktop la distanță, BitLocker, Politica de grup, suport Active Directory și multe alte caracteristici.

De obicei, ediția Home este mai mult decât suficientă pentru oricine folosește un computer acasă pentru a naviga pe web, a lucra cu aplicații și pentru a juca. Cu toate acestea, dacă trebuie să aveți caracteristicile avansate, este posibil să faceți upgrade de la Home la Pro fără a fi nevoie să efectuați o instalare curată folosind o cheie de produs sau prin Microsoft Store.

În acest ghid, veți învăța cele două moduri rapide de a actualiza un dispozitiv de la Windows 11 Home la Pro.

Upgrade Windows 11 Home la Pro prin Setări

Dacă aveți o cheie de produs existentă, o puteți aplica cu ușurință prin setările de activare pentru a actualiza sistemul. De asemenea, deoarece Windows 11 și Windows 10 au aceleași tehnologii, puteți utiliza o cheie de produs Windows 11 Pro sau Windows 10 Pro pentru a actualiza un dispozitiv care rulează o ediție Home a Windows. Puteți chiar să faceți upgrade Windows 10 Home la Windows 11 Pro cu oricare cheie de produs.

Important: Deși acesta este un proces nedistructiv, care vă va păstra și fișierele, este totuși recomandat să creați o copie de rezervă completă temporară în cazul în care trebuie să faceți înapoi.

Pentru a actualiza un computer Windows 11 Home la Pro, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări pe Windows 11.

 2. Click pe Sistem.

 3. Apasă pe Activare pagina din partea dreaptă.

 4. Apasă pe Schimbare butonul pentru setarea „Schimbați cheia produsului”.

  Schimbați cheia de produs

 5. Confirmați cheia de produs Windows 11 Pro pentru a actualiza ediția Home.

  Upgrade de la Windows 11 Home la Pro

 6. Apasă pe Următorul buton.

 7. Apasă pe start buton.

După ce ați finalizat pașii, computerul va face upgrade de la Windows 11 Home la Windows 11 Pro.

Dacă achiziționați o cheie de produs Windows 10 Pro, este posibil să puteți economisi niște bani. De exemplu, la momentul scrierii acestui articol, poate fi găsită versiunea de upgrade pentru 99 USD pe Amazon, ceea ce se traduce în economii de 100 USD, deoarece ediția Pro a sistemului de operare merge de obicei de la 199 USD.

Actualizați Windows 11 Home la Pro prin Microsoft Store

Pentru a cumpăra un produs Windows 11 Pro și pentru a face upgrade la ediția Home, urmați acești pași:

 1. Deschis Setări.

 2. Apasă pe Activare pagina din partea dreaptă.

  Activare Windows 11

 3. Apasă pe Deschide Magazin butonul din setarea „Upgrade în această aplicație Microsoft”.

  Cumpărați opțiunea Windows 11 Pro

 4. Apasă pe Cumpără buton.

  Microsoft Store face upgrade Home la Pro

 5. Continuați cu indicația de pe ecran pentru a finaliza procesul de cumpărare și upgrade.

După ce finalizați pașii, va începe procesul de actualizare.

În timp ce utilizați cheia de schimbare a produsului sau opțiunea Microsoft Store, procesul de actualizare va dura aproximativ 30 de minute.

Este important de reținut că, din punct de vedere tehnic, Microsoft oferă și o altă ediție cunoscută sub numele de Windows 11 Pro pentru Workstation, dar aceasta este cea mai scumpă ediție care include tot ce este disponibil cu ediția Pro, plus câteva funcții suplimentare de nivel server. Cu toate acestea, dacă nu lucrați cu hardware și software pentru server, nu este recomandat să faceți upgrade.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x