Cum se folosește Asistentul Google în Chrome pe Android

Come utilizzare l'Assistente Google in Chrome su Android
⏱️ 6 min read

Mulți utilizatori de Android adoră comoditatea asistentului Google. Puteți controla dispozitivele inteligente de acasă, puteți juca jocuri, puteți obține detalii importante și multe altele. O nouă funcție experimentală vă permite să activați Asistentul Google în Chrome pe Android pentru a vă bucura de asistentul vocal direct în browser.

Avantajele activării Asistentului Google

Pentru majoritatea utilizatorilor, probabil că sunteți deja obișnuiți să puneți doar o întrebare cu Asistentul Google spunând „Hei Google” sau apăsând butonul Asistent Google de pe dispozitivul dvs. Android, dacă este disponibil. Să-l încorporezi în browserul tău s-ar putea să nu pară mare lucru.

Cu toate acestea, Google adaugă încet funcționalitatea Asistentului Google la cât mai multe funcții Google existente pentru a asigura accesul ușor indiferent de ceea ce faceți. De exemplu, unele dispozitive au deja Asistent Google integrat în tastatura Gboard pentru a ajuta la tastarea vocală mai precisă.

Activând Asistentul Google în Chrome pe Android, puteți căuta utilizând Asistentul Google față de doar software-ul încorporat de căutare a recunoașterii vocale Android. Acest lucru poate duce la o precizie mai bună pentru căutările vocale.

Înainte de a activa

Trebuie să știți trei lucruri înainte de a încerca să activați această caracteristică. La momentul scrierii, caracteristica este încă experimentală, ceea ce înseamnă că ar putea exista unele erori. De asemenea, nu este activat în mod implicit. Dacă merge bine, probabil că va fi încorporat în versiunile mai noi ale browserului Chrome.

Cum se folosește Asistentul Google în Chrome pe Android înainte de 1

Funcția este disponibilă doar pe dispozitivele Android pentru moment. Chiar dacă utilizați Asistentul Google pe iOS, funcția este compatibilă numai cu Android.

În cele din urmă, veți avea nevoie de cea mai recentă versiune de Chrome pentru ca acest lucru să funcționeze. Dacă aveți o versiune mai veche de Android, este posibil ca versiunile mai noi de Chrome să nu fie compatibile cu dispozitivul dvs. A trebuit să actualizez la versiunea 87.0.4280.141 pentru a face acest lucru.

Activați Asistentul Google în Chrome pe Android

Funcția Asistent Google din Chrome pe Android implică activarea unui steag. Steagurile Chrome sunt caracteristici experimentale ale browserului. Ele vin și pleacă pe măsură ce sunt testate noi funcții. Sunt o modalitate excelentă de a încerca lucruri noi înainte de a fi lansate complet.

Pentru a accesa steaguri, deschideți Chrome pe Android și introduceți chrome: // steaguri în bara de adrese.

Cum se folosește Asistentul Google în Chrome pe steagurile Android

Aceasta afișează toate steagurile Chrome disponibile.

Cum se folosește Asistentul Google în Chrome pe Android Toate

În loc să derulați, tastați „Căutare vocală asistent omnibox” în caseta de căutare din partea de sus a ecranului.

Cum se folosește Asistentul Google în Chrome pe Căutarea Android

Când apare Căutarea vocală a Asistentului Omnibox, atingeți caseta derulantă de sub ea. La început va spune „implicit”.

Cum se folosește Asistentul Google în Chrome pe Android Box

Alegeți „Activat” sau alegeți să adăugați un microfon gri sau colorat. M-am dus după microfonul colorat.

Cum se folosește Asistentul Google în Chrome pe Android Colorat

Va trebui să relansați Chrome pentru ca modificările să aibă efect. Atingeți butonul albastru de relansare din dreapta jos pentru a relansa.

Cum se folosește Asistentul Google în Chrome pe Android Relansați

Când Chrome repornește, veți vedea un microfon în caseta de căutare Google. Dacă atingeți caseta polivalentă sau bara de adrese pentru a căuta, veți vedea microfonul colorat (sau orice opțiune ați ales) pentru a utiliza Asistentul Google.

Cum se folosește Asistentul Google în Chrome pe Android Mic

Atingeți pictograma microfonului pentru a începe să interacționați cu Asistentul Google. Dacă nu i-ați permis Chrome să vă acceseze microfonul, va trebui să faceți acest lucru acum. De asemenea, dacă nu aveți activat Asistentul Google, va trebui să îl activați.

Mod alternativ de utilizare a Asistentului Google în Chrome

Dacă nu doriți să treceți prin activarea unui steag, există o soluție. Tastaturile Gboard au Asistentul Google încorporat pe dispozitive mai noi. Este posibil ca alții să aibă încorporată doar recunoașterea vocală Android.

Atingeți caseta de căutare sau bara de adrese din Chrome pentru a afișa tastatura. Atingeți pictograma microfon și apoi vorbiți.

Cum se folosește Asistentul Google în Chrome pe tastatura Android

Orice spuneți este introdus în caseta de căutare. Cu toate acestea, nu toate dispozitivele Android au această caracteristică.

Cum se folosește Asistentul Google în Chrome pe Android Speak

Vestea bună este că există o posibilă caracteristică nouă la orizont care poate permite tastarea vocală aproape fără mâini folosind Gboard. Este doar zvon deocamdată, dar arată ce ar putea avea viitorul.

Legate de:

  • Cum se imprimă în PDF din Chrome pentru Android
  • Cum să mutați bara de meniu în partea de jos în Chrome pentru Android
  • Cum se creează grupuri de file în Chrome – Android

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...