Cum se folosește Bing Maps Offline în Windows 10

Cum se folosește Bing Maps Offline în Windows 10

Când vă deplasați, o hartă interactivă poate fi foarte utilă. Cu oamenii care folosesc acum telefoane mobile în locul dispozitivelor GPS, nu a fost niciodată mai ușor să obțineți indicații în timp ce călătoriți. Totuși, ce se întâmplă dacă nu aveți o modalitate de a accesa Internetul? Poate aveți un laptop cu dvs. în timp ce călătoriți, dar nu aveți nicio modalitate de a-l obține online.

O alternativă bună este imprimarea hărții, dar mai există o opțiune: ce zici de descărcarea hărții și căutarea indicațiilor de orientare, tot offline? Aceasta este una dintre caracteristicile aplicației Hărți Windows 10, care poate folosi Hărțile Bing pentru a descărca hărți pentru utilizare offline. Unii ar putea să nu le placă în comparație cu Google Maps, dar când vine vorba de funcționalitate offline, aplicația Maps este o copie de rezervă excelentă.

Desigur, această metodă necesită o conexiune la Internet pentru a descărca hărțile, deci asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de a porni.

Descărcarea Hărților

Pentru început, să descărcăm hărțile pe care le dorim pe sistem. Pentru aceasta, deschideți aplicația Maps. Poate fi găsit de obicei în zona cu gresie din meniul Start.

Dacă nu o puteți găsi, puteți accesa Hărțile tastând „Hărți” în căutare și făcând clic pe rezultatul de sus.

hărți-offline

Când se încarcă aplicația Hartă, faceți clic pe punctele din dreapta sus, apoi faceți clic pe „Setări”.

hărți-offline-setări

Sub „Hărți offline”, selectați „Alegeți hărți”.

hărți-offline-alegeți

Faceți clic pe „Descărcați hărțile”.

hărți-offline-descărcare

Veți fi direcționat către un ecran care listează toate regiunile lumii. Nu vă faceți griji, nu vom descărca o hartă pentru o întreagă regiune! Faceți clic pe cea care conține țara care vă interesează.

hărți-regiune offline

Windows 10 va afișa o listă de zone din acea regiune. Găsiți-l pe cel pe care doriți să îl descărcați și faceți clic pe acesta pentru a descărca harta. După cum puteți vedea mai jos, unele duc la o descărcare, în timp ce altele merg în alte regiuni. Ultimul caz are de obicei opțiunea de a descărca oricum întreaga hartă, în caz că aveți nevoie de ea.

hărți-offline-locale

După ce ați selectat harta dorită, așteptați un timp pentru ca Windows 10 să descarce și să instaleze harta pe sistemul dvs.

hărți-offline-descărcare-progres

Folosirea hărții

Odată instalat, ar trebui să puteți naviga la zona din aplicația Hărți în timp ce sunteți offline. Există câteva limitări ale utilizării hărții în modul offline. În primul rând, nu veți putea vedea harta în modul satelit; doar versiunea standard de drum. De asemenea, nu veți putea folosi Street View în timp ce sunteți offline.

Bing Maps, de asemenea, nu poate intra online pentru a căuta sugestii de locație, ceea ce face puțin frustrant să găsești o anumită locație pe baza unui nume. De exemplu, încercăm să obținem indicații de la Aeroportul Adolfo Suárez Madrid – Barajas, dar Bing Maps nu o poate găsi offline. Când este online, Bing Maps găsește foarte bine această locație cu acest termen exact de căutare.

hărți-offline-aeroport

Cu toate acestea, o mulțime de caracteristici vor fi surprinzător de intacte, inclusiv obținerea indicațiilor de la un loc la altul. Acest lucru vă permite să obțineți o cantitate destul de decentă de funcționalitate, în ciuda faptului că nu aveți conexiune la Internet.

hărți-direcții offline

Ștergerea hărții

După ce ați terminat cu o hartă și doriți să o ștergeți de pe computer, reveniți la pagina Hărți. Veți putea vedea toate hărțile pe care le-ați descărcat până acum.

hărți-offline-descărcate

Pentru a șterge o hartă individuală, faceți clic pe ea și apoi pe butonul „Ștergeți” care apare lângă ea.

hărți-offline-șterge-unul

Dacă doriți să ștergeți întregul computer de hărțile pe care le-ați descărcat, faceți clic pe butonul „Ștergeți toate hărțile”.

hărți-offline-șterge-toate

Hărți în mișcare

Când sunteți în mișcare, este întotdeauna util să aveți o hartă digitală pentru indicații de orientare. Cu toate acestea, ele necesită adesea o conexiune la Internet, ceea ce nu este întotdeauna o garanție în timp ce călătoriți. Acum știi cum să descarci o hartă și să o folosești pentru a găsi direcții, indiferent dacă ai sau nu o conexiune.

Ai fost vreodată prins fără internet și fără hărți? Spuneți-ne mai jos.

Scroll to Top