Cum se folosește copierea și lipirea pe Android

⌛ Reading Time: 2 minutes

Cum se folosește copierea și lipirea pe Android: Întreaga lume va fi întotdeauna îndatorată lui Larry Tesler, tăiat / copiat și lipit. Deși este destul de simplu, dar este o funcție esențială și a devenit literalmente o parte de neînlocuit a computerului. Nu ne putem imagina o lume digitală fără copiere și lipire. Devine imposibil să scrii din nou același lucru din nou în cazul în care copierea și lipirea nu ar exista. Este un fapt cunoscut că, odată cu trecerea timpului, telefoanele mobile au apărut ca dispozitivul standard în care apare cea mai mare parte a tastării noastre de zi cu zi.

Citește și: 5 cele mai bune aplicații de editare foto pentru Android

Deci, aici, să ne uităm la modul în care se poate copia text dintr-un loc și lipiți-l în altul. Trebuie remarcat faptul că procesul este cu siguranță destul de diferit de un computer și tocmai de aceea vă vom oferi un ghid pas cu pas și vom elimina orice îndoieli sau confuzii pe care le-ați putea avea. Așadar, fără mai multă întârziere, permiteți-ne să intrăm în detaliile despre cum să începem acest proces.

Cum se folosește copierea și lipirea pe Android

Credite pentru imagine: consilier tehnic

Deci, ca majoritatea dintre noi, știm deja cât de mult folosim copierea și lipirea chiar și atunci când folosim telefonul mobil la momentul respectiv, ar putea fi necesar să copiem o bucată de text fie de pe un site web, fie dintr-un document. Cu toate acestea, a face acest lucru este o treabă destul de ușoară și poate fi realizată în doar câteva clicuri. Pașii aceluiași sunt menționați mai jos …

Pasul 1: La început, trebuie să faceți este să deschideți site-ul web sau documentul de unde doriți să copiați textul respectiv.

Pasul 2: Odată ce ați terminat cu acest lucru, trebuie să derulați pagina în jos pentru a localiza textul.

Pasul 3: Apoi, după aceea, trebuie să atingeți primul cuvânt al textului pe care doriți să îl copiați și apoi trageți până la ultimul cuvânt.

Pasul 4: Apoi, aveți și opțiunea de a ajusta cuvintele în care să le includeți și pe care să le excludeți.

Pasul 5: În cazul în care doriți să copiați tot conținutul disponibil pe acea pagină, apoi pur și simplu apăsați pe opțiunea Selectați tot.

Pasul 6: Apoi, după ce ați ajustat și ați decis conținutul să fie copiat, puteți găsi opțiunea de copiere din meniul care apare automat, selectați-l.

Pasul 7: Acum textul este copiat, așa că acum nu mai rămâne decât să-l lipiți acolo unde vreți