Cum se folosește Face Swap în SnapChat

Cum se folosește Face Swap în SnapChat
⏱️ 4 min read

Snapchat este una dintre cele mai populare aplicații de pe piață și, odată cu adăugarea unei noi funcții numită Face Swap, veți putea face ceva mișto, dar înfiorător în același timp. Dacă ai vrea vreodată să vezi cum ar arăta soțul tău ca femeie, aceasta este șansa ta de a afla.

Face Swap este foarte ușor de activat. Mai întâi, trebuie să vă asigurați că aveți camera frontală pornită și apăsați lung pe față. După câteva secunde, ar trebui să vezi o plasă albă care apare pe fața ta, ca și cum Spider-Man aruncă ceva în fața ta. Dacă nu se întâmplă nimic la prima încercare, mai încercați de câteva ori; nu a funcționat întotdeauna prima dată pentru mine.

Acum veți vedea o varietate de opțiuni sub formă de cercuri în partea de jos a ecranului. Atâta timp cât sunteți acolo, vă puteți bucura, de asemenea, de unele efecte noi care au fost adăugate, cum ar fi ochi extratereștri pentru cowboy-ul sălbatic de vest. Mai jos este fratele meu cel rău, Clint Westwood.

După ce ați terminat să vă bucurați de cei ca mine, glisați până la capăt, unde veți găsi funcția Face Swap. Pentru ca acest lucru să funcționeze, ambele persoane trebuie să fie în fața camerei și trebuie să vă aliniați fețele astfel încât ambele fețe zâmbitoare să devină galbene. Apoi apăsați cercul cu cele două fețe zâmbitoare și săgețile.

snapchat_smiley_faces

Am încercat să fac Face Swap cu Yorkie-ul meu, dar se pare că nu funcționează cu animalele de companie. Ar fi fost o imagine distractivă de văzut. Asigurați-vă că vă păstrați telefonul frumos și constant sau că Snapchat va pierde efectul și va trebui să începeți de la capăt așa cum am făcut-o eu. Pentru a schimba fețele cu cineva cu tine în imagine, atinge opțiunea a doua până la ultima și poți schimba fețele cu cineva pe care îl ai în galeria ta de imagini. Dacă vrei să schimbi fețele cu unchiul tău Tom din Texas, poți face acest lucru fără ca el să fie acolo.

Samsung q80 vs q60, video-ro
Samsung q80 vs q60, video-ro

Cum se salvează o imagine de schimbare a feței

Cu siguranță veți întâlni câteva imagini hilară și, în mod natural, veți dori să le păstrați pentru a le arăta la locul de muncă. Când tu și prietenul dvs. sunteți în imagine, apăsați butonul galben cu cele două fețe zâmbitoare în el pentru a surprinde momentul. Odată ce imaginea este salvată, în partea din stânga jos a ecranului veți vedea o săgeată îndreptată în jos cu o linie sub ea.

Atingeți acest lucru și imaginea va fi salvată în galeria dispozitivului. Dacă nu doriți să vă luați mâinile de pe rama telefonului, puteți face o captură de ecran cu o combinație de butoane care funcționează pe smartphone-urile Samsung Galaxy. Apăsați lung atât butonul de creștere a volumului, cât și butonul de pornire simultan până când auziți un sunet de clic. Odată ce-l auziți, puteți da drumul și veți găsi captura de ecran în galerie.

Următorul este modul în care puteți face o captură de ecran cu alte telefoane decât Samsung.

  • HTC: Țineți apăsat volumul scăzut și butonul de alimentare. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca să apăsați simultan butonul Acasă și butonul de alimentare.
  • LG: Apăsați tasta Pornire / Blocare care se află în spate în telefon și tasta de reducere a volumului în același timp.
  • Huawei: Apăsați butonul de alimentare și de reducere a volumului în același timp, dar nu eliberați butoanele până când nu face zgomot de declanșare.
  • Sony: Apăsați butonul de pornire / blocare până când vedeți o fereastră pop-up și selectați Faceți o captură de ecran.
  • iPhone: Apăsați simultan butonul Sleep / Wake și butonul Home. Pe telefoanele mai noi, butonul Sleep / Wake este în partea dreaptă sus, iar pe telefoanele mai noi este pe partea laterală a telefonului din dreapta.

Concluzie

După cum puteți vedea Face Swap este foarte distractiv și deranjant în același timp, dar voi continua să mă bucur de el. Cum vă sună ideea schimbării fețelor cu cineva? Spuneți-ne în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x