Cum se folosește FaceApp

Cum se folosește FaceApp
⏱️ 4 min read

Provocarea Faceapp străbate internetul, vedetele, influențatorii și utilizatorii obișnuiți de internet folosind aplicația rusă pentru a-și transforma selfie-urile, astfel încât să arate mai în vârstă, mai tineri sau de genul opus. Aici ne uităm la aplicație și explorăm diferitele caracteristici pe care le oferă pentru a vă transforma imaginile.

Descărcarea aplicației

Faceapp este disponibil pe ambele Android și iOS și poate fi descărcat de pe Google Play Store sau Apple App Store. Puteți descărca aplicația fără a fi nevoie să plătiți bani în avans, deși există o versiune pro care este ascunsă în spatele unui perete de plată pe care îl puteți accesa numai după ce ați scos banii.

Schimbarea aspectului dvs. folosind aplicația

Aplicația utilizează o interfață simplă care poate edita un selfie existent sau îl poate modifica pe unul nou. Interfața afișează diverse opțiuni, inclusiv fotografierea din galeria telefonului sau direct din contul dvs. de socializare. Atingeți Galerie pentru a selecta un selfie existent sau faceți un selfie nou folosind camera aplicației.

Pagina de încărcare a fotografiilor Faceapp

Fotografia pe care o faceți va fi încărcată în aplicație. Fotografia va apărea în centrul ecranului aplicației. Aproape de jos, veți găsi o listă de opțiuni, inclusiv:

Meniul Editorului Faceapp

Zâmbet: Adaugă un zâmbet selfie-ului tău.

Vârstă: Vechi – Adăugați câțiva ani aspectului dvs., inclusiv pielea lăsată, ridurile, părul cărunt, o chelie și multe alte semne povestitoare ale îmbătrânirii pe care veți încerca cu disperare să le combateți în câțiva ani.

Vârstă: Tânăr – Te face să pari mai tânăr, cu caracteristici mai rotunde, mai moi și o piele mai fină.

Femeie barbat: Faceți clic pe opțiunea „Distracție” din partea de jos centrală a ecranului și derulați spre dreapta pentru a găsi această opțiune, care va dezvălui o versiune a feței dvs. schimbată de gen.

Barba, Coafuri, Glssesa: Adaugă părului facial, diferite coafuri sau ochelari aspectului tău.

În plus față de aceste filtre de bază și cele mai populare, primiți și o varietate de alte filtre care adaugă machiaj, estompează fundalul, adaugă tatuaje sau vă schimbă aspectul într-o altă manieră dramatică. De asemenea, veți găsi opțiuni pentru a crea GIF-uri și colaje folosind „Aspecte” pentru fotografii.

Partajarea fotografiei

Opțiuni de partajare Faceapp

După ce ați folosit aplicația pentru a vă schimba aspectul, puteți partaja noua imagine pe social media. O pictogramă de partajare apare deasupra imaginii transformate. Atingând pictograma se va deschide o listă a aplicațiilor de socializare pe care le utilizați, cum ar fi Facebook sau Instagram, pe care le puteți posta direct imaginea.

De asemenea, aveți opțiunea de a descărca imaginea în galeria dvs. din colțul din dreapta sus al ecranului. Odată ce imaginea este descărcată, aceasta va apărea în folderul de imagini recente. De acolo puteți edita în continuare imaginea, dacă doriți, înainte de a o încărca online.

Versiunea cu plată a aplicației

Opțiunea Faceapp Gopro

Există anumite caracteristici ale Faceapp care sunt accesibile numai prin plata unei taxe. Aceste filtre suplimentare oferă o varietate mai mare de opțiuni, inclusiv netezirea feței, adăugarea de coafuri dramatice etc.

De asemenea, veți putea folosi aplicația fără reclame și puteți elimina filigranul din partea de jos a imaginii care apare în fiecare selfie realizat folosind versiunea gratuită a aplicației. Pentru a accesa versiunea cu plată, accesați secțiunea „Setări” și faceți clic pe opțiunea „GoPro”. Vi se vor afișa diferitele oferte de abonament și vor fi duse în App Store pentru a finaliza achiziția.

Concluzie

Faceapp este un joc distractiv care te poate lăsa fie să zâmbești amuzat la imaginea ta schimbată de gen, fie să gâfâi îngrozit după ce vezi cum vei arăta la bătrânețe. Versiunea cu plată nu oferă mult mai mult decât versiunea gratuită, deci vă puteți bucura de aproape toate caracteristicile pe care le are aplicația fără a cheltui bani.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x