Cum se folosește FaceTime pentru Android

Cum se folosește FaceTime pentru Android

⌛ Reading Time: 3 minutes

Apple a făcut în cele din urmă posibil ca persoanele cu telefoane Android să folosească FaceTime … cam. Nu este la fel de simplu ca descărcarea aplicației FaceTime pe telefonul dvs. Android din Magazinul Google Play, dar funcționalitatea de apel video este acolo. Vă vom arăta cum funcționează.

Povestea aici este că încă nu puteți iniția un apel FaceTime de pe dispozitivul dvs. Android. Cu toate acestea, puteți să vă alăturați unui apel FaceTime dacă sunteți invitat de la cineva cu un iPhone, iPad sau Mac. Nu este chiar visul „FaceTime pentru Android”, dar este cel mai bun pe care îl avem.

Pentru a utiliza FaceTime pe Android, veți avea nevoie de un browser acceptat (cum ar fi Google Chrome) și un prieten sau membru al familiei cu un dispozitiv iOS, iPadOS sau macOS. Utilizatorii iPhone și iPad care rulează iOS 15, iPadOS 15 sau o versiune ulterioară pot deschide aplicația FaceTime și selecta „Creați link”.

Atingeți butonul „Creați legătură” din aplicația FaceTime pentru iPhone și iPad.

Și apoi ei vă pot împărtăși linkul oricum doresc.

Distribuiți linkul oricum doriți.

Pe Mac, atâta timp cât rulează macOS 12 Monterey sau mai nou, pot găsi butonul „Creați link” în partea de sus a aplicației FaceTime.

Faceți clic pe butonul „Creați link” în FaceTime pe Mac

Publicitate

Apoi, pot partaja link-ul FaceTime cu dvs. utilizând orice platformă de mesagerie.

Alegeți cum doriți să partajați linkul FaceTime pe Mac

Aici intră în situație dispozitivele Android. Veți primi un link către facetime.apple.com care arată cam așa:

FaceTime pentru linkul web.

Deschideți linkul în Google Chrome pe telefonul sau tableta dvs. Android. La scrierea din iulie 2021, Chrome este singurul browser Android acceptat. Introduceți numele dvs. în casetă și atingeți „Continuați”.

Introduceți numele dvs. și atingeți „Continuați”.

Apoi, selectați „Alăturați-vă” din bara de instrumente plutitoare din partea de sus.

Atingeți butonul „Alăturați-vă”.

Persoana cu un iPhone, iPad sau Mac care v-a trimis linkul va trebui să accepte cererea dvs. de aderare.

Odată ce vă aflați, veți avea comenzile tipice pentru videoconferință în partea de sus a ecranului. Acestea includ realizarea videoclipului pe ecran complet, dezactivarea microfonului, afișarea sau ascunderea videoclipului, răsucirea camerei și multe altele.

Comenzi video FaceTime, inclusiv pe ecran complet, Mute, Show / Hide Video, Flip Camera și multe altele.

Publicitate

Acum vă aflați într-o versiune de bază a unui apel FaceTime pe dispozitivul dvs. Android! Când ați terminat, pur și simplu atingeți ecranul pentru a afișa din nou bara de instrumente și selectați „Părăsiți”.

Atingeți butonul „Lasă” pentru a închide apelul video.

Chiar dacă rulează în întregime prin browser, calitatea este foarte bună. Este la fel de util ca o aplicație FaceTime completă pentru Android? Nu, dar este o soluție decentă.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.