Cum se folosește funcția „Timpul de mers” pe Apple Watch

Como usar o recurso “Hora de caminhar” no Apple Watch
⏱️ 6 min read

Serviciul de abonament fitness Apple ar putea fi încă nou, dar crește la un ritm exponențial. În fiecare luni, pe platformă devin disponibile grupuri de noi videoclipuri de fitness. Și recent, o caracteristică nou-nouță și-a găsit drumul către Apple Fitness +: „Time to Walk” („Time to Push” pentru utilizatorii de scaune cu rotile).

Suntem absolut siguri că sunteți mereu în căutarea unor noi modalități de a vă motiva, iar „Timpul de mers” ar putea face exact asta. Acestea fiind spuse, să vorbim despre cum să folosiți „Timpul de mers pe jos” pe Apple Watch, despre cum să descărcați și să eliminați episoade individuale și alte modalități de a interacționa cu această caracteristică în aplicațiile de antrenament și fitness.

Cerințe pentru utilizarea „Timpului de mers” pe Apple Watch

După cum puteți ghici deja, „Timpul de mers pe jos” nu este o funcție gratuită. În schimb, face parte din Apple Fitness +, care are un preț de 9,99 USD pe lună (sau 79,99 USD pe an). Dacă ați achiziționat recent un Apple Watch, este posibil să fiți eligibil pentru o perioadă de încercare de trei luni, complet gratuită. Iată cum să începeți.

La fel ca orice altceva cu acest serviciu de abonament, „Time to Walk” este disponibil exclusiv pe Apple Watch. Mai precis, Apple Watch trebuie să ruleze watchOS 7.2 sau mai nou, în timp ce iPhone-ul dvs. ar trebui să fie pe iOS 14.3 sau o versiune ulterioară. Și, în cele din urmă, asigurați-vă că aveți căști Bluetooth pe care le puteți conecta la ceasul dvs. inteligent.

Cum se accesează și se începe redarea episoadelor „Timpul de mers”

Apple a început deja să lanseze episoadele „Time to Walk” într-un mod destul de agresiv. Dacă sunteți abonat la Fitness +, acesta va apărea automat pe iPhone și Apple Watch.

1. Folosind Apple Watch, intrați în lista de aplicații (apăsând pe Digital Crown). De acolo, deschideți aplicația de antrenament. Acordați-i un moment sau două, iar episoadele „Time to Walk” ar trebui să apară automat.

2. Pentru a începe un episod, atingeți pictograma acestuia. De îndată ce atingeți, va începe o numărătoare inversă, iar episodul selectat va începe redarea. Rețineți că acestea durează aproximativ 30 de minute fiecare, dar le puteți opri în orice moment.

E timpul să parcurgeți Apple Watch Workout App Layout

3. Pentru a verifica ce alte episoade sunt disponibile, reveniți la aplicația de antrenament. Apoi atingeți pictograma circulară mică din colțul din dreapta sus, care va lista toate episoadele disponibile în prezent. Pentru a vă adânci, atingeți „i” (disponibil pe bannerul fiecărui episod) pentru a afla mai multe despre episoadele individuale.

Cum să adăugați noi episoade „Time to Walk” la Apple Watch

Puteți descărca noi episoade „Time to Walk” direct pe Apple Watch prin intermediul aplicației Workout. Cu toate acestea, puteți face acest lucru și prin intermediul iPhone-ului dvs., care este probabil un mod mai convenabil. Iată ce trebuie să faceți.

1. Lansați aplicația Fitness pe iPhone, apoi asigurați-vă că atingeți „Fitness +” utilizând bara de navigare principală (în partea de jos a ecranului).

2. Acum ar trebui să vedeți segmentul „Timpul de mers pe jos” în cadrul aplicației, chiar sub videoclipul „săptămâna aceasta”, evidențiind cel mai nou conținut din această săptămână (în partea de sus a interfeței aplicației). Pentru a verifica ce este disponibil în „Timpul de mers pe jos”, atingeți „Afișați totul”.

Time To Walk Apple Watch Iphone Interface Fitness App

3. În acest moment, ar trebui să vedeți toate episoadele disponibile „Time to Walk”. După ce atingeți orice episod individual, veți vedea prezentarea generală a acestuia, lista de redare asociată și multe altele. Chiar sub titlul episodului, veți vedea un buton etichetat „Adăugați” dacă episodul nu a fost deja descărcat Atingând pe Adăugare va descărca episodul pe Apple Watch.

Cum să eliminați episoadele „Time to Walk” din Apple Watch

Și, în sfârșit, să vorbim despre cum să eliminați episoadele „Time to Walk” din Apple Watch. Acest lucru vă va fi util, mai ales dacă nu doriți să utilizați această funcție, deoarece episoadele „Timpul de mers” sunt afișate în mod vizibil în aplicația de antrenament.

1. Folosind Apple Watch, deschideți aplicația Workout. Apoi, așteptați un moment până când se sincronizează cu iPhone-ul și afișează conținutul acestuia. Ar trebui să vedeți în partea de sus un episod „Time to Walk” prezentat (care acționează și ca o scurtătură către alte episoade).

Time To Walk Apple Watch Elimină episoade individuale

2. Acum, folosiți degetul pentru a glisa din partea dreaptă a Apple Watch spre stânga. În timp ce faceți acest lucru, va apărea un buton mare de culoare roșie „X”. Simțiți-vă liber să atingeți butonul respectiv. Asta este!

Dacă vă răzgândiți în viitor, puteți adăuga din nou episoade „Time to Walk” folosind iPhone-ul (prin aplicația Fitness), așa cum s-a explicat în segmentul anterior.

Încheierea

Acum, că ați învățat cum să folosiți „Timpul de mers pe jos” pe Apple Watch, puteți afla, de asemenea, cele mai bune sfaturi pentru a utiliza bine Apple Watch și cum să vă schimbați obiectivele de fitness pe Apple Watch.

Legate de:

  • Cum să configurați urmărirea somnului pe iPhone și Apple Watch
  • Cum să configurați Apple Pay pe iPhone, iPad, Apple Watch și Mac
  • Cum să faci fețe de ceas personalizate pentru Apple Watch

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x