Cum se folosește funcția Zoom Effects Studio

Como usar o recurso de efeitos de estúdio do Zoom
⏱️ 6 min read

Compania din spatele aplicației de apel video Zoom poate fi singura companie care beneficiază cel mai mult de pandemie. Aparent, Zoom a devenit aplicația de apeluri video „implicită” pentru utilizatorii de pe tot globul, fie că lucrează de acasă, studiază de acasă, fie pentru chat video casual. Recent, Zoom a introdus o nouă funcție numită „Studio Effects”, care permite utilizatorilor să-și schimbe elementele faciale, cum ar fi sprâncenele, barba și buzele.

În special, aceste funcții Zoom „Studio Effects” sunt similare cu ceea ce oferă alte aplicații de socializare precum Instagram și Snapchat. Dacă sunteți și utilizator Zoom și doriți să știți cum puteți utiliza caracteristicile Studio’s Effects Studio, urmați acest ghid. Eu

Dacă sunteți nou în Zoom, puteți începe învățând cum să configurați sau să vă alăturați unei întâlniri Zoom.

Ligna Dumi Tech la Săptămâna nZE...
Ligna Dumi Tech la Săptămâna nZEB Cluj

Ce este Studio Effects?

Deoarece apelurile video zilnice ar putea deveni plictisitoare, Zoom a adăugat „Studio Effects” pentru a aduce câteva elemente distractive pentru utilizatori. Folosind Zoom Studio Effects, utilizatorii vor putea să-și schimbe părul facial, să își schimbe culoarea buzelor, să adauge o barbă și să aplice diverse filtre. Pentru a utiliza această nouă funcție, trebuie să vă asigurați că aveți instalată pe computer cea mai recentă versiune a aplicației de apel video Zoom. Un alt lucru important pe care trebuie să-l rețineți este că funcția Zoom Studio Effects nu este disponibilă pentru utilizatorii de telefonie mobilă.

Cum se activează efectele Zoom Studio

Mai întâi, descărcați cea mai recentă versiune a aplicației de apel video Zoom pentru sistemul dvs. de operare respectiv.

Instalați cea mai recentă versiune a aplicației Zoom pe desktop. După finalizarea instalării, deschideți aplicația. Accesați pagina Setări situată în colțul din dreapta sus al paginii de pornire Zoom chiar sub pictograma profilului.

Sub meniul Setări, veți vedea întregul set de caracteristici și opțiuni pe care le oferă aplicația de apel video Zoom. Din panoul din stânga unde sunt populate toate opțiunile, căutați și faceți clic pe opțiunea „Fundal și filtru”.

Măriți filtrele de fundal

În panoul din dreapta, faceți clic pe opțiunea „Studio Effects” din colțul din dreapta jos.

Efecte Zoom Studio

Dacă ați instalat Zoom pentru prima dată, apăsând butonul Studio Effects va apărea o fereastră pop-up și vă va cere să descărcați pachetul Studio Effects. Faceți clic pe butonul Descărcare pentru a începe descărcarea pachetului Video Studio Effects.

Zoom Descărcați pachetul de efecte Studio

După finalizarea descărcării, se va deschide un nou panou în partea dreaptă a paginii de fundal și filtru numită „Efecte Studio”. Acest panou Efecte Studio conține toate elementele și opțiunile faciale. Rețineți că fiecare caracteristică sau efect facial vine cu trei opțiuni de personalizare. Aceasta include Forma, Culoarea și Opacitatea. Puteți modifica aceste trei opțiuni de personalizare facială pentru a obține aspectul dorit.

Filtre cu efecte Studio Zoom

Cum să vă schimbați caracteristicile faciale pe Zoom

Permiteți-ne să aruncăm o privire asupra modului în care puteți schimba caracteristicile faciale din aplicația de apelare video Zoom utilizând această caracteristică Studio Effects deblocată recent.

Schimbă sprâncenele

Sprâncenele sunt prima secțiune pe care o puteți modifica. Există un total de șapte opțiuni pentru sprâncene dintre care să alegeți – și anume arc moale, arc subțire, arc înalt, curbat, drept, ascuțit și se potrivește drept. Alegeți orice formă de sprânceană dorită.

Zoom Sprâncene

În al doilea rând, trebuie să alegeți culoarea efectului sprâncenelor. Puteți alege dintre opțiunile de culoare stoc sau puteți crea o culoare personalizată din roata de culori. Nu în ultimul rând, puteți schimba opacitatea filtrului pentru sprâncene. Folosind glisorul, puteți crește / micșora opacitatea sprâncenei.

Schimbă Barba

Opțiunile de personalizare pentru schimbarea sau adăugarea barbei sau a mustății sunt similare cu cele obținute pentru schimbarea sprâncenelor. Există șapte opțiuni pentru barba / mustață pe care Zoom le oferă în funcțiile Studio Effects: Blaze, Royale, Pencil, Circle, Handlebar, Horseshoe și Chevron.

Zoom Moustache Beard

După ce ați selectat barba / mustața pe care doriți să o aveți pe față, pur și simplu selectați culoarea și opacitatea elementului facial, iar barba va apărea pe fața dvs.

Schimbați culoarea buzelor

Pentru culoarea buzelor, există doar două opțiuni de personalizare: culoare și opacitate. Puteți selecta culoarea buzelor preferate din paleta de culori. Odată selectată culoarea buzelor, puteți regla opacitatea buzei.

Zoom Culoare buze

După ce toate trăsăturile faciale sunt alese în funcție de aspectul dorit, trebuie să apăsați butonul Salvare. Pentru a reseta modificările pe care le-ați făcut pe față sau pentru a elimina efectele Studio aplicate feței, trebuie să vă îndreptați către meniul Studio Effects și să faceți clic pe Resetare.

Pe lângă trecerea la un fundal personalizat, Zoom Studio Effects este încă un alt mod de a da o notă distractivă apelurilor video.

Legate de:

  • Foaie de trucuri Zoom comenzi rapide de la tastatură
  • Cum să faceți apelul zoom mai sigur
  • Cum să înregistrați o întâlnire cu zoom

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x