Cum se folosește gratuit Microsoft Office pe Chromebook

Cum se folosește gratuit Microsoft Office pe Chromebook
⏱️ 4 min read

După cum știți, sistemul de operare Chrome este un sistem de operare diferit de Windows-ul dvs. obișnuit și nu puteți instala aplicații Windows pe acesta. Așadar, dacă aveți nevoie să utilizați Microsoft Office Suite pe Chromebook, nu veți putea instala software-ul Microsoft Office, dar există modalități de a o rezolva.

Iată cum puteți rula Microsoft Office pe Chromebook gratuit.

Prin aplicațiile Android Microsoft Office

Cele mai multe, dacă nu toate, Chromebookurile recente au suport pentru aplicația Android, ceea ce înseamnă că puteți rula aplicații Android pe Chromebook. Aceasta este acum cea mai ușoară metodă pentru a rula MS Office pe Chromebook. Pur și simplu accesați Magazinul Google Play și descărcați aplicațiile Office disponibile pentru Chromebookuri și Android.

Această opțiune ar trebui să fie o plimbare în parc dacă sunteți familiarizat cu Play Store. Urmați acești pași simpli pentru a vă ajuta dacă este prima dată.

1. Deschideți Magazinul Google Play.

2. Faceți clic în bara de căutare și tastați numele programului Office de care aveți nevoie.

3. Selectați programul.

Microsoft Office Pentru Chromebook 2

4. Faceți clic pe instalare.

5. După ce descărcarea este finalizată, deschideți aplicația în lansatorul Chrome.

6. Conectați-vă la contul dvs. Microsoft existent. Puteți decide să vă conectați la contul dvs. de abonament pentru Office 365.

Microsoft Office Pentru Chromebook 3

Iată câteva linkuri pentru a vă ajuta să economisiți timp:

Utilizarea Microsoft Office Online

Nu orice Chromebook vă permite să descărcați aplicații Office. Toată speranța nu se pierde, ca folosind Microsoft Office Online face posibil acest lucru. Folosind această versiune online, aveți acces la editare și puteți lucra, precum și partaja fișiere Office direct în browserul dvs. Singurul inconvenient este că trebuie să aveți o conexiune la Internet înainte ca MS Office să funcționeze pe Chromebook.

Chiar dacă acest lucru vă oferă o alternativă la Google Drive, nu este chiar ideal. Cu toate acestea, vă puteți bucura de utilizarea Microsoft Office pe Chromebook chiar și fără Google Play Store. De asemenea, este posibil să nu aveți acces la toate funcțiile de care vă bucurați pe Mac sau Windows. Din nou, Chromebookul nu a fost niciodată menit să funcționeze ca acestea.

Deci, dacă Chromebookul dvs. nu este compatibil cu Android, nu este nevoie să vă îngrijorați. Această a doua metodă este perfectă pentru dvs. Aceasta este una dintre caracteristicile uimitoare cu care vă veți bucura de utilizarea MS Office pe Chromebookuri. De fapt, puteți lucra la aceleași fișiere pe dispozitive. Nu este frumos?

Chiar dacă Chromebookurile se află sub ecosistemul Google, nu trebuie să vă pierdeți tot controlul asupra Google. Ar trebui să aveți în continuare acces la fiecare aplicație pe care o considerați favorită. Iată câteva dintre aplicațiile cu care vă puteți bucura să lucrați online cu Microsoft Office:

  • Excel online
  • O singură unitate
  • OneNote online
  • Outlook.com
  • PowerPoint online
  • Microsoft se leagănă
  • Cuvânt online

Concluzie

Utilizarea Microsoft Office pentru Chromebook este destul de simplă. Puteți rula fie aplicațiile Android, fie versiunea online. Ambele vor funcționa bine, deși cu unele limitări. De asemenea, puteți consulta ghidul nostru despre rularea altor aplicații Windows pe Chromebook.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x