Cum se folosește Nvidia Ansel - Cel mai bun instrument de captură de ecran în joc

Cum se folosește Nvidia Ansel – Cel mai bun instrument de captură de ecran în joc

Nvidia Ansel este, fără îndoială, cel mai bun instrument de captură de ecran din joc, dar cum îl folosești și cum funcționează? Aici, vă prezentăm toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți despre Nvidia Ansel și cum să le folosiți cel mai bine pentru a vă captura experiențele de joc.

Ce este Nvidia Ansel și va funcționa pe sistemul meu?

Nvidia Ansel este o caracteristică software propriu-zisă Nvidia care le permite utilizatorilor să realizeze capturi de ecran mai bune, indiferent dacă este amplificând masiv rezoluția, realizând panorame de 360 ​​de grade în joc sau obținând controale gratuite ale camerei în jocuri care altfel nu le-ar avea.

Deoarece este o caracteristică proprietară Nvidia, nu va funcționa pe plăci grafice AMD sau Intel. Atâta timp cât aveți o placă grafică Nvidia modernă cu drivere Nvidia actualizate, nu ar trebui să aveți probleme cu utilizarea acestei funcții în jocurile acceptate.

Nu sunteți sigur dacă aveți sau nu un card Nvidia? Faceți clic aici pentru a verifica ce placă grafică utilizați pe Windows 10.

În Tekken 7, Ansel vă permite să focalizați camera pe detalii care altfel pot fi ratate, cum ar fi palmele lui Akuma din Hadouken.

Va funcționa Nvidia Ansel în jocurile mele?

Nvidia acceptă capturi de ecran în joc pentru aproape orice joc pe care îl jucați, indiferent dacă acesta acceptă sau nu Ansel. Dacă jocul dvs. la alegere acceptă Ansel, aplicarea filtrelor de joc ale Nvidia și a funcțiilor standard de capturi de ecran ar trebui să fie întotdeauna disponibile. Ceea ce s-ar putea ca jocul dvs. să nu accepte este caracteristici precum mișcarea liberă a camerei, dar în cazul Tekken 7 și The Witcher 3, nu există caracteristici absente.

Regulat
Camera dvs. standard de joc de luptă trebuie să mențină HUD-ul la locul său și să încadreze acțiunea pentru ambii jucători. Cu Ansel, puteți reîncadra acțiunea după cum doriți în modurile pentru un singur jucător din Tekken 7.

Pentru a verifica dacă jocul preferat îl acceptă pe Ansel, accesați pagina Jocuri acceptate de Nvidia, apoi faceți clic pe „Setări optime de joc” din dreapta sus pentru a afișa un meniu derulant. Selectați „Ansel” în acest meniu derulant.

Cum se folosește Nvidia Ansel în jocurile acceptate

Din fericire, utilizarea Nvidia Ansel este destul de simplă. În primul rând, utilizați Alt + Z pentru a vă deschide experiența GeForce (Dacă nu ați instalat-o, descărcați-l aici) suprapuneți în timpul jocului.

Nvidia Ansel Open Overlay

Apoi, faceți clic pe „Mod foto” din stânga. Alternativ, îl puteți activa sau dezactiva pe Ansel în orice moment, doar lovind Alt + F2 în timp ce se afla în joc.

Filtre Nvidia Ansel
Deși aceasta este o soluție de captare a ecranului, nu am reușit să capturăm bara laterală Ansel cu niciunul dintre instrumentele noastre reale de captare a ecranului.

După ce ați activat bara laterală Nvidia Ansel, vi se vor prezenta o varietate de opțiuni. Pentru confortul dvs., le-am enumerat și ceea ce fac în text simplu mai jos.

Opțiuni de captare

  • Captură de ecran – Captura de ecran de bază. Va funcționa chiar și în jocurile care nu sunt acceptate de Ansel.
  • Super Resolution Photo – Vă permite să faceți captura de ecran și să capturați la o rezoluție super înaltă, de câteva ori mai mare decât rezoluția dvs. nativă. Excelent pentru capturarea imaginilor pe care intenționați să le utilizați pentru imagini de fundal pentru desktop sau tipărituri și postere din viața reală.
  • 360 Photo Sphere – Vă permite să faceți o fotografie panoramică la 360 de grade.

Opțiuni cameră

În plus față de opțiunile camerei afișate în suprapunere, puteți prelua controlul camerei gratuite în titlurile acceptate utilizând fie gamepad-ul, fie mouse-ul și tastatura din fereastra principală, cu o combinație de taste de mișcare / bețișoare și mișcări ale mouse-ului / butonului drept .

  • Câmp vizual – Câmpul vizual al capturii de ecran, ajustat de un glisor și măsurat în grade.
  • Roll – Vă permite să înclinați dinamic imaginea, ajustată de un glisor și măsurată în grade.

Filtre

Majoritatea filtrelor au o natură destul de auto-explicativă, dar câteva dintre ele merită menționate. Este posibil ca filtrele precum Adâncimea câmpului sau Eliminarea HUD (beta) să nu funcționeze corect în toate jocurile acceptate de Ansel, în special în cele care nu oferă funcții precum controlul gratuit al camerei. În propriile noastre testări cu Doom: Eternal, de exemplu, Profunzimea câmpului nu funcționează, deoarece necesită motorul jocului pentru a permite accesul la date de profunzime pe care Eternal nu le oferă.

Cuvinte despărțitoare

Sperăm că acel articol v-a oferit un bun punct de plecare pentru a intra în Nvidia Ansel. Sunt mari șanse ca această caracteristică să stea sub nas de ceva vreme și pur și simplu să nu o fi folosit încă, așa că sperăm că aducerea la cunoștința ta se dovedește utilă. Știți că puteți utiliza și Nvidia Share pentru a vă transmite jocurile în flux?

Legate de:

  • Ce este DLSS-ul Nvidia și cum îl utilizați?
  • Setările panoului de control Nvidia: Ce înseamnă toate acestea?
  • Cum să utilizați panoul de control NVIDIA pentru a vă overclocka monitorul
Scroll to Top