Cum se folosește PayPal pe Amazon pentru a face cumpărături în siguranță?

⏱️ 3 min read

În acest articol, vă împărtășim cu toți Cum să utilizați PayPal pe Amazon pentru a face cumpărături în siguranță.

Plățile online, tranzacțiile fără numerar sunt noul normal. De ceva vreme mijloacele online de transfer de bani au devenit foarte populare și acest lucru a fost catalizat în continuare de actuala pandemie Covid-19.

Oamenii preferă cumpărăturile online și diverse companii precum Paytm, Google Pay, PayPal oferă servicii pentru tranzacții fără numerar. Și când vine vorba de cumpărături online, nu putem continua să spunem Amazon.

Amazon este cea mai mare platformă de cumpărături online din lume, cu diverse caracteristici, cum ar fi o gamă largă de produse, prețuri accesibile, diferite moduri de plată etc. Cu toate acestea, îi lipsește încă un singur mod de plată – PayPal.

Nu puteți plăti direct prin PayPal în timp ce faceți cumpărături pe Amazon. Însă puteți plăti indirect folosind contul dvs. PayPal. Deci, dacă aveți un cont PayPal și doriți să faceți cumpărături în siguranță pe Amazon, urmați ghidul de mai jos –

Cum se folosește PayPal pe Amazon pentru a face cumpărături în siguranță?

Aveți două opțiuni diferite de plătit folosind PayPal pe Amazon pentru a face cumpărături în siguranță. Prima metodă folosește cardul PayPal Cash și a doua folosește carduri cadou Amazon aduse prin PayPal. Pentru a afla totul în detaliu, aruncați o privire la ghidurile de mai jos –

1. Utilizați cardul PayPal Cash

Un card PayPal Cash este similar cu un Mastercard. Deci, orice servicii pot fi plătite cu ajutorul unui Mastercard, pot fi plătite și cu cardul PayPal Cash. Deci, practic, puteți plăti pe Amazon folosind cardul PayPal Cash.

Dar pentru a utiliza cardul PayPal Cash, va trebui să aveți adresa și numărul permanent legate de contul dvs. și, de asemenea, nu ar trebui să existe probleme nerezolvate cu contul PayPal.

2. Cumpărați cardul cadou Amazon prin PayPal

În cazul în care nu aveți un card PayPal Cash sau nu doriți să-l utilizați, puteți cumpăra și un card cadou Amazon prin PayPal de la eBay sau de pe orice alt astfel de site și apoi utilizați acest card Amazon pentru a plăti pe Amazon.

  1. In primul rand, cumpărați un card cadou Amazon prin PayPal. Puteți face acest lucru folosind diverse metode, dar cea mai simplă ar fi cumpărarea unui card cadou Amazon de la eBay utilizând PayPal.
  2. Apoi conectați-vă la contul dvs. Amazon și du-te la Contul tău secțiune.
  3. Mergi la- Adauga un Card Cadou contului tau secțiune.
  4. Apoi introduceți cardul cadou code că ați cumpărat mai devreme și faceți clic pe aplica la soldul tău.

Suma cardului cadou va fi acum adăugată în contul dvs. și apoi data viitoare când faceți o achiziție, puteți utiliza suma acestui card cadou.

Citește și –

  • Cum să obțineți internet de mare viteză fără cablu sau linie telefonică
  • Cele mai ieftine oferte nelimitate de internet prin satelit 2020
  • Descărcați Hotstar Mod APK 11.7.8- Versiunea deblocată Disney + Premium și VIP
  • Cele mai bune 5 smartphone-uri guvernamentale gratuite 2020

Sper că toți ați putea găsi răspunsurile dvs. despre cum să utilizați PayPal pe Amazon pentru a face cumpărături în siguranță. În cazul în care aveți în continuare îndoieli, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Cumparaturi fericite:-)

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x