Photoshop este software-ul de top pentru editarea imaginilor din lume. Multe locuri de muncă necesită cunoștințe despre cum să utilizați Photoshop. Este folosit de designeri, dezvoltatori web, graficieni, fotografi, profesioniști creativi și multe altele.

Photoshop are o curbă de învățare și poate fi intimidant pentru începători. Din fericire, există o grămadă de tutoriale gratuite excelente pentru a învăța cum să utilizați Photoshop. Iată 7 locuri în care puteți merge pentru a găsi tutoriale gratuite Photoshop.

Tutoriale oficiale

Unul dintre cele mai bune locuri pentru a învăța Photoshop gratuit este direct de la Adobe, compania care produce Photoshop.

Adobe oferă 190 de tutoriale Photoshop gratuite pe site-ul lor web. Fiecare tutorial include exemple de fișiere, videoclipuri și instrucțiuni scrise. Puteți învăța totul, de la elementele de bază la subiecte avansate.

Aflați de la Adobe aici: https://helpx.adobe.com/photoshop/tutorials.html

Noțiuni de bază Photoshop de la GCFLearnFree.org

Acest tutorial gratuit Photoshop este sponsorizat de Goodwill Community Foundation. Cursul acoperă sarcini de bază și avansate și este o introducere excelentă în Photoshop.

Vizualizați cursul aici: https://edu.gcfglobal.org/en/photoshopbasics/

Photoshop Essentials

Site-ul photoshopessentials.com are o grămadă de tutoriale Photoshop gratuite. Unele au videoclipuri, iar altele nu, dar toate sunt bine realizate.

Acestea oferă tutoriale pas cu pas pentru toate nivelurile de calificare, scrise având în vedere începătorii. Au tutoriale despre noțiunile de bază Photoshop, editarea și retușarea fotografiilor, efectele textului și multe altele.

Verificați site-ul: https://www.photoshopessentials.com/

Photoshop Star

Photoshop Star este similar cu Photoshop Essentials. Au o mulțime de tutoriale Photoshop gratuite. Tutorialele sunt ghiduri pas cu pas pentru a crea multe efecte diferite în Photoshop.

Majoritatea tutorialelor oferă fișiere sursă pe care să le urmăriți în timp ce parcurgeți tutoriale.

Începeți să învățați aici: https://photoshopstar.com/

Photoshop Cafe

Acesta este un alt site care are multe tutoriale gratuite Photoshop. Descoperiți cum să utilizați diferitele instrumente din Photoshop pentru a crea o mare varietate de look-uri și efecte. Site-ul are și câteva cursuri cu plată.

Accesați aici tutoriale: https://photoshopcafe.com/

Ghidul complet pentru Photoshop pentru începători

Acest curs gratuit este de mult în 2014. Dar aproape totul din curs este încă relevant pentru cea mai nouă versiune de Photoshop. Dacă sunteți în căutarea unui singur curs video care să acopere tot ce trebuie să știți despre Photoshop, aceasta este o alegere bună.

Începeți să vizionați aici: https://www.youtube.com/watch?v=sF_jSrBhdlg&list=PLYfCBK8IplO6v0QjCj-TSrFUXnRV0WxfE&index=1

Canalele YouTube

Există o mulțime de canale YouTube grozave care au tutoriale Photoshop de înaltă calitate. Consultați următoarele canale: