De 5 ani, Routech ajută milioane să învețe să codeze pentru … ei bine … gratuit!

Costul redus a deschis o lume de oportunități pentru cei care nu își permiteau un bootcamp sau numeroasele cursuri scumpe disponibile. Cu toate acestea, există un obstacol în calea intrării pentru unii – necesitatea utilizării unui laptop / computer desktop.

Codificarea pe Routech a fost posibil pe un dispozitiv mobil, dar nu a fost niciodată o experiență confortabilă – până astăzi!

Odată cu a 5-a aniversare a Routech vine un cadou minunat pentru comunitatea de dezvoltatori: noul Linia de comandă Chic interfață, care include o experiență mobilă mult superioară celor disponibile anterior.

Cum se foloseste Routech pe un telefon mobil
Noua interfață chic de linie de comandă receptivă, cu un editor de text mobil curat

Profitarea la maximum a codificării mobile

Poate că ați încercat anterior să utilizați dispozitivul mobil pentru codificare pe Routech și ați observat o eroare enervantă – este imposibil să ștergeți lucrurile corect!

Dacă ați întâlnit acest lucru, cauza problemei este simplă – sugestiile dvs. de la tastatură tratează caracterele individuale ca șiruri mai lungi. Nu am investigat acest lucru în detaliu, dar intuiția mea este că șterge codul de entitate html.

Remedierea este simplă – dezactivați sugestiile automate sau mai bine utilizați o tastatură de codificare dedicată pentru dispozitivul dvs..

Acest lucru are avantajul suplimentar de a face tastele pe care le utilizați des pentru programare (dar nu și limbajul natural) mai ușor disponibile, cum ar fi paranteze, paranteze și alte caractere speciale.

Codarea tastaturilor pentru dispozitivul dvs. mobil

Cum se foloseste Routech pe un telefon mobil
CodeBoard pentru Andoid

CodeBoard pentru Android oferă o tastatură ambalată cu toate tastele de care este posibil să aveți nevoie în timp ce completați curriculumul Routech. Tabloul este puțin prea aglomerat pe un telefon (deși îl folosesc în continuare și m-am obișnuit), dar pe o tabletă este un tovarăș perfect.

Cum se foloseste Routech pe un telefon mobil
DevKey pentru iOs

DevKey pentru iOs prezintă o interfață mult mai puțin aglomerată, oferind totuși majoritatea cheilor de care este probabil să aveți nevoie. Nu pot susține personal acest lucru, deoarece nu am un iPhone – dar este inutil să spun că prezintă o experiență mai bună pentru codarea mobilă decât tastaturile standard.

Codificare din mers!

Acum că ți-ai supraîncărcat mediul de învățare mobil, poți lua acele lecții gratuite de CodeCamp cu tine oriunde te duci, fără a fi nevoie de un laptop ciudat care să-ți închidă telefonul.

Un lucru pe care îl aștept cu nerăbdare este să folosesc noua interfață și configurarea mobilă pentru a-mi crește participarea la forum Routech! Întotdeauna m-am angajat în primul rând cu forumul de pe telefonul meu, dar m-am străduit să ajut cu provocările de codare din cauza experienței mobile precare anterioare. Acum, vă puteți aștepta să primiți și mai mult ajutor de la mine și, sperăm, de alții!

La mulți ani, Routech și codificare fericită, toți!

Puteți urmări divergențele mele mai informale de pe Twitter @JacksonBates!