Cum se folosește tastatura magică Apple pentru iPad

Cum se folosește tastatura magică Apple pentru iPad

Tastatura Magic Apple este un accesoriu scump – dar extrem de utilizabil. Așa cum spun reclamele companiei, vă poate transforma cu adevărat iPad-ul într-un dispozitiv de tip laptop. Cu toate acestea, chiar dacă arată simplu, această tastatură vine cu o curbă de învățare. Să vorbim despre modul de utilizare a tastaturii magice Apple pentru iPad.

Ce iPad-uri sunt compatibile cu tastatura Magic?

În primul rând, să oferim o prezentare rapidă a ceea ce aveți nevoie pentru a utiliza tastatura magică. Rețineți că tastatura Magic Apple este disponibilă în două dimensiuni: 11-inch și 12,9-inch. Acest lucru îl face compatibil cu un iPad Pro de 12,9 inci (a treia și a patra generație), iPad Pro de 11 inci (a doua și a doua generație) și iPad Air (a 4-a generație). În afară de aceasta, tableta dvs. trebuie să ruleze iPadOS 13.4 sau mai nou.

Cum să conectați tastatura magică la iPad-ul dvs. (Pro & Air)?

Tastatura Magic vine cu o tastatură la un capăt, care este conectată la capacul său printr-o balama robustă. Acel capac, deși este foarte subțire și ușor, vine cu magneți încorporați pe tot corpul, menținând iPad-ul bine fixat.

Asta înseamnă, de asemenea, că partea inferioară a iPad-ului dvs. va „pluti” puțin, creând o estetică foarte modernă și de nouă eră. Nu vă faceți griji – iPad-ul dvs. va fi conectat incredibil de ferm la tastatura Magic, cu foarte puțin spațiu pentru a vă deplasa. Pentru a afla mai multe despre designul său, asigurați-vă că citiți recenzia noastră practică Magic Keyboard.

Comenzile rapide de la tastatură Magic

Dacă aveți un Mac, știți deja o mulțime de comenzi rapide de la tastatură. Cu toate acestea, pentru a vă ajuta să începeți în cel mai scurt timp, vă vom explica unele dintre acestea – pe care le puteți găsi chiar mai jos.

 • Comanda + H: Reveniți la ecranul de pornire al iPad-ului.
 • Comanda + Bara de spațiu: Activați căutarea iPadOS. Tastați orice și apoi deplasați-vă printre rezultatele căutării folosind tastele săgeată. Apăsați Enter pentru a selecta.
 • Comanda + Tab: Comutați la cea mai recentă aplicație utilizată. De asemenea, puteți ține apăsat butonul Comanda tasta și apăsați Tab pentru a comuta între mai multe aplicații.
 • Comanda + Schimb + 3: Faceți o captură de ecran.
 • Comanda + Schimb + 4: Faceți o captură de ecran și deschideți instrumentul Markup, permițându-vă să editați fotografia și să o salvați local pe tabletă (sau să o distribuiți cuiva).
 • Comanda + Opțiune + D: Ascundeți sau afișați docul.

Cum să modificați și să personalizați comenzile rapide de la tastatură

În orice moment, sunteți liber să personalizați și chiar să deblocați noi comenzi rapide, care vă vor fi cu siguranță utile. Acestea fiind spuse, iată cum să atribuiți combinații de taste acțiunilor specifice.

1. Deschideți aplicația Setări, apoi apăsați pe „Accesibilitate”.

Magic Keyboard Essentials Navigarea către accesibilitatea tastaturii Ipados

2. Derulați puțin în jos și atingeți „Tastatură” (o pictogramă de culoare gri).

3. Apăsați pe „Acces complet la tastatură” și activați această opțiune.

Magic Keyboard Essentials Acces complet la tastatură Ipados

4. Apăsați pe „Comenzi” și selectați orice comandă pentru ao edita.

Magic Keyboard Essentials Schimbarea comenzilor rapide de la tastatură

5. Apăsați o combinație de taste personalizate pentru a o atribui.

Comandă rapidă de editare Magic Keyboard Essentials

6. Selectați Gata.

Verificați aceste gesturi esențiale ale tastaturii magice

Este timpul să vorbim despre adevărata putere a acestui produs și da – vorbim despre gesturi (deoarece tastatura magică vine și cu un trackpad). Deci, iată câteva dintre cele mai utile gesturi de trackpad.

 • Faceți clic / Selectați: Apăsați cu un deget până auziți un clic. Acesta este unul dintre gesturile esențiale, folosit pentru a selecta un element oriunde în interfața iPadOS.
 • Faceți clic și țineți apăsat: Dacă țineți apăsat, veți selecta un element și îl veți ridica pentru orice acțiune suplimentară. Așa puteți muta un articol și puteți efectua operațiuni suplimentare.
 • Deschideți docul: Folosiți un deget pentru a trece prin partea de jos a ecranului. Acesta ar putea fi un gest oarecum complicat, deoarece necesită un pic de practică.
 • Du-te acasă: Glisați în sus cu trei degete. Dacă faceți asta încet, veți intra în vizualizarea Multitasking. Dacă faceți acest lucru rapid, veți reveni la ecranul de pornire.
Magic Keyboard Essentials Shot de produs
 • Lansați Centrul de control: Pentru a accesa rapid cele mai importante funcții, folosiți un deget pentru a muta cursorul la pictogramele de stare, apoi faceți clic pe ele.
 • Zoom: După cum vă puteți imagina deja, puteți mări folosind două degete una lângă alta. Prindeți pentru a mări sau apropiați pentru a micșora.
 • Lansare Căutare: Dacă glisați cu două degete de sus, veți lansa căutarea iPadOS. Cu toate acestea, acest gest funcționează numai pe ecranul de pornire.
 • Clic secundar: Și, în cele din urmă, puteți face clic cu ajutorul a două degete pentru a deschide orice meniu derulant, dezvăluind un set de acțiuni suplimentare prezente în iPadOS.

Încheierea

Acestea sunt elementele esențiale ale modului de utilizare a tastaturii magice Apple cu iPad. În cazul în care încă nu sunteți convins dacă tastatura magică este alegerea potrivită pentru dvs., consultați prezentarea noastră generală a celor mai bune alternative la tastatura magică Apple.

Legate de:

Scroll to Top