Cum se folosește un smartphone ca stație de scriere portabilă

Cum se folosește un smartphone ca stație de scriere portabilă
⏱️ 5 min read

Dacă ați încercat vreodată să scrieți pasaje lungi folosind o tastatură cu ecran tactil, este posibil să fi constatat că a fost foarte incomod și frustrant. Dacă doriți să tastați în timp ce vă deplasați, este posibil să fiți tentați să obțineți un laptop sau un smartphone cu o tastatură fizică. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra ceva, luați în considerare ideea de a vă converti smartphone-ul actual într-o stație de scriere. Desigur, acest lucru nu va folosi deloc tastatura tactilă; în schimb, vom converti telefonul într-o stație de scris în miniatură!

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de următoarele:

O carcasă / suport telefonic bun

Smartphone-urile sunt media savants; pot reda muzică, transmite în flux videoclipuri YouTube și pot acționa ca ecrane miniaturale pentru filme. Ca atare, există huse de telefon concepute atât pentru a proteja telefonul, cât și pentru a acționa ca un stand atunci când sunt desfășurate. În acest fel, atunci când tastați, nu trebuie să țineți deloc telefonul; pur și simplu sprijiniți-l pe suport și tastați cu mâinile libere.

Este foarte important să nu te grăbești și să cumperi primul caz pe care îl vezi! Telefoanele mobile vin într-o mare varietate de forme și dimensiuni, așa că veți avea nevoie de o carcasă care să precizeze că se potrivește telefonului dvs. Altfel, s-ar putea să rămâi dezamăgit!

Recomandări

Dacă dețineți un Samsung Galaxy S9, Cazul lui LK vine în câteva culori foarte frumoase și păstrează telefonul bine protejat; este, de asemenea, foarte ușor de pliat într-un suport pentru o tastare ușoară din mers.

LK-galaxy-s9-plus-case

Pentru proprietarii de iPhone X, Intrarea ESR pe piață are o caracteristică excelentă de a putea sta telefonul orizontal sau vertical. De asemenea, este foarte elegant și ridicat pentru a preveni alunecarea.

Pentru utilizatorii Google Pixel 2 XL, încercați Cazul lui Newseego. Acesta are un suport de inel la îndemână, care se poate roti la 360 de grade pentru a se potrivi cu modul în care doriți să-l suportați. Este, de asemenea, la un preț excelent, așa că nu trebuie să descărcați prea mult pentru a încerca acest stil de tastare!

O tastatură Bluetooth bună

tastatură-scris-portabil

Acum că telefonul este de sine stătător, este timpul să faceți ceva în legătură cu această tastatură tactilă. Tastaturile Bluetooth au o senzație similară cu una „obișnuită” și, ca atare, reprezintă o modalitate mult mai bună de tastare decât pe o tastatură tactilă. Căutați o tastatură Bluetooth bună și alegeți una. Asigurați-vă că telefonul dvs. poate accepta dispozitive Bluetooth înainte de a primi unul!

Recomandări

Dacă sunteți blocați să găsiți o tastatură, am trecut în revistă un model foarte frumos de la Inateck nu cu mult timp în urmă. Este subțire, ușoară și are câteva comenzi rapide excelente pentru a maximiza productivitatea.

Dacă asta nu este pe placul tău, Tastaturile lui Arteck sunt o modalitate excelentă de a obține o bucată de kit stelară fără a cheltui prea mulți bani. Are o culoare de iluminare din spate schimbabilă, o durată de viață a bateriei de șase luni și se simte minunat la tastare – totul pentru mai puțin de 20 USD!

Dacă ești pretențios cu dimensiunea, Intrarea lui Jelly Comb pe piața tastaturilor Bluetooth este o opțiune fantastică. Se pliază ca trei panouri separate pentru o tastatură de dimensiuni decente și se îndoaie în sine când este timpul să călătorești.

Un procesor de text bun

aplicație-scris-portabil

Deci, acum avem standul și ceva de tastat, dar în ce scriem? Din fericire, există o întreagă serie de procesoare de text, care sunt concepute pentru scrieri grele. Acestea vin cu o gamă largă de caracteristici, cum ar fi funcționalitatea avansată de formatare și economisirea cloud, așa că veți dori să le explorați până când veți găsi cea care se potrivește cel mai bine fluxului dvs. de lucru.

Recomandări

Writer Plus este un kit complet de procesare de text conceput pentru a funcționa fără probleme cu dispozitivele mobile. Este foarte ușor și are câteva opțiuni de organizare ușoare pentru a vă ajuta să păstrați totul colectat.

JotterPad adoptă o atitudine mai creativă, făcându-se potrivit pentru scriitorii de poveste și poezie. Are câteva opțiuni de font frumoase și capacitatea de a salva în cloud pentru a ajuta la backupul romanului pe care îl scrieți.

Pentru un procesor de text mai familiar, nu puteți greși Microsoft Word! Cu toate caracteristicile familiare și integrarea naturală cu OneDrive, Word poate fi un instrument excelent pentru persoanele care utilizează predominant mașini Windows.

Punându-i pe toți împreună

Odată ce îi aveți pe toți trei, scrierea din mers devine foarte ușoară. Conectați telefonul la tastatura Bluetooth, apoi ridicați-l pe carcasa pe care ați obținut-o special pentru modelul telefonului dvs. Porniți procesorul de text ales și dintr-o dată aveți un dispozitiv de scriere în miniatură pe care îl puteți folosi pentru a face munca în deplasare. Obținerea tuturor celor trei accesorii aduce mai puține probleme în bugetul dvs. decât achiziționarea unui nou telefon sau laptop și folosește un dispozitiv pe care îl aveți deja, făcându-l o soluție excelentă pentru o problemă simplă.

Scrierea mobilă pe mobil

Dacă trebuie să scrieți pasaje lungi pe telefonul smartphone în timp ce călătoriți, un laptop sau un telefon cu tastatură fizică pot fi de folos; cu toate acestea, este mult mai ieftin și mai convenabil să vă convertiți telefonul într-un dispozitiv de scriere!

Vă facilitează scrierea pe mobil? Spuneți-ne mai jos.

Credit de imagine: Tastatură fără fir, smartphone cu ecran gol, stilou și autocolante pe fundal închis de MakcouD / Shutterstock

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x