Cum se folosește Zoom pe Chromebook

Cum se folosește Zoom pe Chromebook
⏱️ 5 min read

Una dintre cele mai populare aplicații de videoconferință de pe piață, Zoom a cunoscut o creștere semnificativă a creșterii utilizatorilor în ultimele luni. Poate fi instalat pe smartphone sau tabletă și poate fi folosit chiar și în browserul preferat. Dar ce se întâmplă dacă un Chromebook este laptopul preferat? Zoom a lansat acum o aplicație oficială care funcționează în același mod în care ar funcționa o aplicație nativă pe Mac sau Windows. Iată cum să utilizați Zoom pe Chromebook.

Descărcarea aplicației Zoom

Utilizarea Zoom pe Chromebook este la fel de ușoară ca descărcarea unei aplicații.

1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să localizați Aplicația Zoom din Magazinul Google Chrome. După ce ați localizat-o, dați clic pe „Adăugați la Chrome”.

2. Accesați lansatorul de aplicații și faceți clic (sau tastați) Zoom pentru a deschide aplicația. Lansatorul de aplicații este ușor localizat în partea stângă jos a ecranului, cu o pictogramă a unui cerc întunecat înconjurat de un inel de cercuri mai deschise în jurul său.

Folosiți Zoom Chromebook Launcher

3. Conectați-vă la aplicație folosind acreditările dvs. de școală, de serviciu sau personale.

Utilizați Zoom Chromebook Zoom Login

4. Ai făcut-o. Zoom-ul este acum instalat cu succes pe Chromebook.

După ce ați parcurs cu succes acești pași, vă puteți alătura imediat sau puteți începe o întâlnire Zoom. Este o idee bună să vă alăturați mai întâi unei întâlniri de testare cu un prieten sau un membru al familiei pentru a vă asigura că camera și microfonul funcționează corect.

Descărcarea Zoom din Magazin Play

Dacă sunteți deja familiarizați cu aplicația Zoom Play Store, vă recomandăm să reflectați această experiență pe un Chromebook. Din fericire, adăugarea aplicației pe Chromebook este la fel de ușoară ca orice altă instalare a aplicației Android.

1. Faceți clic pe aplicația Magazin Google Play din lansatorul de aplicații. Din nou, acesta se află în partea din stânga jos a ecranului.

Utilizați Magazin Play Chromebook Zoom

2. Tastați „Zoom” în bara de căutare care apare în aplicația Magazin Play.

Folosiți Zoom Chromebook Video Search

3. Găsiți aplicația „Zoom Cloud Meetings” și faceți clic pe Instalare.

Folosiți Zoom Chromebook Video Install

4. După ce aplicația este instalată, faceți clic pe „Deschideți” sau reveniți și localizați aplicația prin lansatorul de aplicații Chromebook.

5. Indiferent de metoda pe care o alegeți, veți vedea o aplicație Android Zoom familiară.

6. Acum puteți să vă alăturați unei întâlniri, să vă înscrieți sau să vă conectați.

Utilizați aplicația Android Zoom Chromebook Video

Nu există nicio îndoială că, pentru experiența Zoom completă, aplicația „nativă” este o experiență mai bogată. Aplicația Zoom Play Store este mult mai limitată în ceea ce privește funcționalitatea. Cu toate acestea, dacă tot ce vrei să faci este chatul video, aplicația Magazin Play funcționează foarte bine.

Funcționalitatea de zoom pe un Chromebook

Utilizați Chat video Chromebook Zoom

Chiar dacă Zoom pe un Chromebook nu va oferi funcționalitatea completă a unei aplicații Mac sau Windows, se apropie destul de mult. Există o serie de capabilități, inclusiv:

  • Participarea la întâlniri audio sau video
  • Gestionarea participanților
  • Controlul partajării ecranului
  • Folosind chatul în cadrul întâlnirii
  • Invitarea altor persoane să se alăture unei întâlniri
  • Fixarea videoclipului unui participant
  • Pornirea sau oprirea videoclipului
  • Comutarea la vizualizarea Galerie

Majoritatea Chromebookurilor au doar o cantitate mică de spațiu de stocare. Dacă intenționați să înregistrați o sesiune Zoom, asigurați-vă că aveți suficient spațiu de stocare pe Chromebook.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x