Cum se îmbină două documente în Microsoft Word

Cum se îmbină două documente în Microsoft Word
⏱️ 3 min read

Uneori, atunci când colaborați la un document Word cu colegi de muncă sau editori, numărul de copii, editări și modificări poate scădea rapid. Acesta este motivul pentru care este util să aveți opțiunea de a combina două documente separate în Word, deoarece o copie și o copie editată nu numai că vor fuziona, dar veți avea și opțiunea de a eticheta ce modificări au fost făcute de un anumit autor și când.

Aflați cum puteți combina cu ușurință două documente în Microsoft Word.

Îmbinați cele două documente

Pentru a începe, deschideți primul document pe care doriți să îl acționați ca document principal. Apoi, utilizând bara de instrumente de sus, faceți clic pe fila „Revizuire” și găsiți butonul etichetat „Comparați”.

De aici, faceți clic pe opțiunea „Combinați …” din meniul derulant.

merge-word-documents-combine

Aceasta va deschide o casetă secundară în care va trebui să selectați cele două documente pe care doriți să le combinați dintr-o listă derulantă.

merge-word-documente-al doilea-document

Alegeți primul document pe care doriți să îl acționați ca maestru. În general, veți dori ca aceasta să fie copia originală, în timp ce al doilea document ar trebui să fie copia cu orice editări de la alte persoane. De asemenea, asigurați-vă că utilizați caseta „Etichetați modificările nemarcate” pentru a identifica utilizatorii care au modificat aspectele documentului.

Dacă faceți clic pe „Mai multe”, puteți controla, de asemenea, unde vor fi afișate aceste modificări, fie în „Documentul original”, „Documentul revizuit”, fie într-un „Document nou”.

word-resume-template-new-document

Gestionați documentul combinat

Odată ce documentul este îmbinat, veți fi întâmpinat de următoarea fereastră.

fuzionează-Word-documente-secțiuni

Aici veți vedea trei secțiuni independente – stânga care arată „Revizuirile” făcute documentului, mijlocul care arată documentul combinat și secțiunea din dreapta care va afișa simultan atât documentul original, cât și documentul revizuit.

Dacă această cantitate de informații este puțin prea copleșitoare, puteți face din nou clic pe butonul „Comparați” și derulați în jos pentru a găsi opțiunea etichetată „Ascundeți documentele sursă”.

merge-word-documents-show-source

Faceți clic pe aceasta și reduceți cele trei secțiuni la două.

Îmbinați în copii suplimentare

Dacă doriți să adăugați mai multe copii (cum ar fi exemplul de a avea mai multe editări pe document), repetați pur și simplu același proces ca și cel de mai sus, dar utilizați „Documentul revizuit” ca copie originală, apoi găsiți documentele secundare pe care doriți să le adăugați din aceeași listă pe care ați folosit-o pentru importul inițial.

Copiaza si lipeste

Desigur, dacă doriți să reduceți toate măsurile complicate enumerate mai sus, există întotdeauna procesul de încredere al lovirii Ctrl + C și Ctrl + V.

Pentru a utiliza această opțiune, găsiți textul sursă pe care doriți să îl importați în noul dvs. document și selectați orice doriți să aduceți cu mouse-ul.

merge-word-documents-copy

Apoi, fie faceți clic dreapta pe text și alegeți „Copiere” din meniul derulant, fie pur și simplu utilizați comanda cheie menționată mai sus pentru a tăia textul și a-l lipi în noul document pe care doriți să îl editați.

Încheierea

Modul în care alegeți să îmbinați cele două documente va depinde în cele din urmă de cantitatea de control pe care doriți să o aveți asupra a ceea ce este importat, precum și de câte editări sunt disponibile în timpul procesului de revizuire. Din fericire, Word include mai multe opțiuni diferite pentru îmbinarea documentelor, astfel încât să îl puteți folosi, totuși se potrivește cel mai bine cazului dvs. personal!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x