Cum se imprimă un plic în Word

1643314641 Cum se imprima un plic in Word
⏱️ 4 min read

Microsoft Word facilitează crearea și imprimarea unui plic fără a fi nevoie de configurații complexe sau software de la terți.

Deși sistemul de corespondență face o treabă destul de bună recunoscând practic orice scris de mână pentru a livra o scrisoare, uneori, poate doriți totuși să imprimați informațiile pe plic pentru un aspect mai profesionist sau să accelerați procesul atunci când trimiteți mai multe bucăți de corespondență.

Oricare ar fi motivul, Word din Microsoft 365, Office 2019, Office 2016 și versiunile mai vechi includ setările „Mailing-uri” pentru a vă ajuta să imprimați plicurile și etichetele cu ușurință.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a imprima un plic folosind Microsoft Word pe Windows 10.

Cum să imprimați plicuri perfecte folosind Word

Pentru a imprima un plic cu Microsoft Word, urmați acești pași:

 1. Deschis Cuvânt.

 2. Selectează document alb opțiune (dacă este cazul).

 3. Apasă pe Trimiteri fila.

  Fila Word Mailings

 4. Apasă pe Plicuri buton.

 5. În secțiunea „Adresa de livrare”, introduceți informațiile de livrare, cum ar fi numele și adresa de destinație, așa cum ați proceda în orice scrisoare.

 6. În secțiunea „Adresă de retur”, introduceți informațiile dvs., cum ar fi numele și adresa dvs., așa cum ați proceda în orice scrisoare.

  Informații despre livrarea și returnarea plicului
  Informații despre livrarea și returnarea plicului

 7. Apasă pe Opțiuni buton.

  Opțiuni de plic
  Opțiuni de plic

 8. Utilizați meniul derulant „Dimensiunea plicului” și selectați dimensiunea plicului – de exemplu, Marimea 10.

  Setări pentru dimensiunea plicului
  Setări pentru dimensiunea plicului

 9. (Opțional) În secțiunea „Adresa de livrare”, puteți schimba fontul și poziția informațiilor.

 10. (Opțional) În secțiunea „Adresă de retur”, puteți schimba fontul și poziția informațiilor.

  Sfat rapid: Dacă utilizați Outlook și aveți informațiile destinatarului în contacte, este posibil să faceți clic pe butonul de adresă pentru a importa informațiile.
 11. În secțiunea „Previzualizare”, confirmați imprimarea plicului.

 12. Apasă pe Opțiuni de imprimare fila.

 13. În secțiunea „Metoda de alimentare”, selectați locația de alimentare pentru imprimare (fața în jos și rotație în sensul acelor de ceasornic) și tava de alimentare.

  Opțiuni de imprimare a literei Word
  Opțiuni de imprimare a literei Word
  Notă rapidă: Selecția implicită ar trebui să funcționeze în majoritatea cazurilor, dar asigurați-vă că confirmați cum să introduceți plicul în tava de hârtie a imprimantei.
 14. Apasă pe O.K buton.

 15. Apasă pe Imprimare buton.

După ce ați finalizat pașii, imprimanta va tipări plicul cu informațiile de sursă și destinație pe care le-ați specificat.

În timp ce puteți imprima plicuri direct, Microsoft Word include și fila Etichete în setări, care vă permite să creați și să imprimați etichete, pe care apoi să le atașați la un plic.

Dacă sunt disponibile, setările vă permit să adăugați și poștă electronică, dar aveți nevoie de software terță parte pentru a le utiliza.

În cazul în care utilizați o versiune mai veche de Office, poate doriți să luați în considerare trecerea la Microsoft 365. Serviciul de abonament începe de la 70 USD pe an și veți avea acces la toate versiunile cele mai actualizate ale aplicațiilor Office și upgrade-uri gratuite, plus 1 TB de stocare OneDrive și multe avantaje suplimentare.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x