Cum se încarcă pagini web suplimentare în bara laterală Firefox

Cum se încarcă pagini web suplimentare în bara laterală Firefox
⏱️ 4 min read

Doriți să țineți pasul cu lista de sarcini în timp ce navigați pe web? Sau doriți să păstrați o filă a unor informații în timp real – cum ar fi statistici Forex – și să navigați pe web în același timp? De ce nu deschideți ambele pagini web unul lângă altul? Nu, nu vorbesc despre metoda tradițională de deschidere a două ferestre de browser și de ajustare a dimensiunii acestora pentru a acoperi jumătate din ecran. Vorbesc despre funcția încorporată a Firefox pentru a afișa o pagină web în bara laterală Firefox.

Firefox vă permite să navigați pe Web cu o pagină web deschisă în partea stângă pentru a ține pasul cu informațiile sale. În acest articol vă vom arăta cum să utilizați această caracteristică.

Notă: Pagina din bara laterală nu se comportă de fapt ca o fereastră separată a browserului pe care ați putea să o navigați cu ușurință. Este doar o pagină web cu informații pe care le puteți vedea și interacționa numai; nu vă puteți îndepărta de această pagină. Dacă faceți clic pe orice link din pagină, acesta se va deschide în fereastra originală a browserului din dreapta.

Finalizarea lucrărilor la structur...
Finalizarea lucrărilor la structura casei

Marcați pagina

Pentru a încărca o pagină web din bara laterală, trebuie mai întâi să marcați pagina. Nu am găsit nicio metodă încorporată pentru a încărca direct o pagină deschisă în bara laterală. Dacă știți una, anunțați-mă în comentarii.

Pentru a marca pagina, deschideți pagina dorită și faceți clic pe pictograma „Stea” din bara de instrumente de sus. Apoi puteți deschide marcajul făcând clic pe butonul „Afișați marcajele dvs.” din partea dreaptă a pictogramei „Stea”.

Încărcați-Webpage-în-Firefox-Sidebar-bookmark-menu

Încărcați pagina web în bara laterală

Acum că pagina a fost marcată, accesați marcajele și faceți clic dreapta pe pagina pe care tocmai ați salvat-o. Din meniul lateral, faceți clic pe „Proprietăți” și bifați opțiunea „Încărcați acest marcaj în bara laterală”.

Încărcați-Webpage-în-Firefox-Sidebar-bookmark-properties

Încărcați-pagina web-în-Firefox-Sidebar-Încărcați-în-bara-laterală

De acum înainte, ori de câte ori accesați acest marcaj, acesta va fi încărcat în bara laterală din stânga. Spațiul pe care îl ocupă bara laterală poate fi ajustat, dar există o limită maximă care îi permite să acopere doar aproximativ patruzeci la sută din ecran.

Încărcați-pagina web-în-Firefox-Sidebar-încărcat-în-firefox-sidebar

Dacă faceți clic pe orice link, îl veți deschide în fereastra din dreapta. De asemenea, puteți utiliza bara laterală stângă pentru a deschide pagina principală a unui site web și apoi naviga cu ușurință pe site fără a părăsi pagina principală. De exemplu, puteți deschide pagina de start a Routech în bara laterală stângă și puteți deschide articole în fereastra din dreapta, salvându-vă de la deschiderea mai multor file sau părăsirea paginii de pornire.

Încărcați pagina web în Firefox-Sidebar-faceți clic pe link

Rețineți, de asemenea, că bara laterală se va menține deschisă chiar dacă alte file sau ferestre sunt închise / mutate. Puteți să faceți clic pe butonul X de deasupra acestuia sau să închideți complet browserul pentru al închide. Dacă nu doriți ca marcajul să se deschidă din nou în bara laterală, parcurgeți același proces de mai sus și debifați opțiunea „Încărcați acest marcaj în bara laterală”.

Concluzie

Există multe motive pentru care ați putea dori să deschideți o pagină web în bara laterală. Puteți deschide clientul dvs. de e-mail, lista de sarcini, aplicația dvs. pentru calendar și multe alte aplicații web pentru a le utiliza în timp ce navigați pe web. Am avut unele probleme la încărcarea site-urilor web în bara laterală, care nu erau compatibile cu dispozitivele mobile. Bara laterală nu are un buton de derulare orizontală, deci nu puteți vizualiza o pagină web completă pentru desktop.

Aveți de gând să utilizați funcția de încărcare a barei laterale a Firefox pentru a deschide simultan două pagini web sau veți rămâne cu deschiderea a două ferestre de browser? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x