Cum se încorporează un document într-o postare WordPress

Cum se încorporează un document într-o postare WordPress
⏱️ 3 min read

WordPress simplifică încorporarea imaginilor, tweet-urilor, videoclipurilor YouTube și a altor tipuri de conținut prin simpla lipire a adresei URL, dar din momentul scrierii nu mai puteți încorpora documente precum PDF-uri sau foi de calcul în același mod.

În cel mai bun caz, puteți posta un link către documentul care îl face disponibil pentru descărcare de către utilizatori. Acest lucru funcționează bine, dar uneori doriți ca utilizatorii să vizualizeze documentul de pe site-ul dvs., fără ca acesta să îl descarce pentru al utiliza în altă parte.

Există o modalitate ușoară de a adăuga această funcționalitate pe site-ul dvs. WordPress, și anume prin utilizarea Încorporați orice document plugin care vă permite să încorporați orice document din următoarele tipuri de fișiere:

  • Microsoft Word (docx, docm, dotm, dotx)
  • Microsoft Excel (xlsx, xlsb, xls, xlsm)
  • Microsoft PowerPoint (pptx, ppsx, ppt, pps, pptm, potm, ppam, potx, ppsm)
  • Adobe Portable Document Format (pdf)
  • Fișiere text (txt)
  • Imagini TIFF (tif, tiff)
  • Adobe Illustrator (ai)
  • Grafică vectorială scalabilă (svg)

Folosește vizualizatorul Google Docs sau Microsoft Online (ce preferați) pentru a afișa încorporările pe site-ul dvs. web.

Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a instala și configura acest plugin pe site-ul dvs. web.

Cum se încorporează orice document într-o postare WordPress

1. Mai întâi, instalați pluginul navigând la „Plugins -> Add New” și introduceți „Embed any Document” ca interogare de căutare. Instalați și activați pluginul „Încorporați orice document”.

2. După activare, accesați „Setări -> Încorporați orice document” pentru a configura setările pluginului. Puteți personaliza lățimea și înălțimea încorporării pe site-ul dvs. și puteți alege dacă să afișați un link de descărcare pentru toată lumea, numai utilizatorii conectați sau deloc link de descărcare.

embed-doc-wordpress-settings

3. Odată satisfăcut, puteți testa pluginul creând o nouă postare: „Postări -> Adăugați noi”.

4. Faceți clic pe butonul „Adăugați document” care ar trebui să fie undeva lângă „Adăugați suport media”.

embed-doc-wordpress-add-document-1

5. Pe ecranul dvs. ar trebui să apară un popup. În versiunea gratuită aveți opțiunea de a încărca un document sau de a-l adăuga de pe o adresă URL. Dacă doriți să încorporați un document stocat în Google Drive, Dropbox sau Box, va trebui să achiziționați versiunea pro pentru a debloca acele caracteristici. O posibilă soluție este să luați documentul din spațiul de stocare în cloud și să îl încărcați folosind opțiunea „Încărcați documentul”.

embed-doc-wordpress-add-document

6. După ce ați selectat documentul de încărcat, vi se va oferi posibilitatea de a controla unele opțiuni înainte de a insera documentul. Faceți clic pe butonul „Inserați” pentru a adăuga codul scurt al documentului la postarea dvs.

embed-doc-wordpress-advanced-options

7. În cele din urmă, salvați postarea și previzualizați-o pentru a vedea cum arată documentul încorporat pe site-ul dvs. web.

Alternative

Iată câteva alte pluginuri care vă permit să încorporați un document pe site-ul dvs.

  • Google Docs Embedder – Similar cu Încorporați orice document, vă permite să încorporați documente într-o mare varietate de formate
  • Google Drive Embedder – Vă ajută să încorporați documentele stocate în Google Drive

Învelire

Acesta este cât de ușor este să adăugați documente pe site-ul dvs. WordPress. Dacă aveți alte tehnici pentru încorporarea documentelor pe site-urile WordPress, împărtășiți-le cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x