Cum se instalează actualizări de software pe HomePod și HomePod Mini

Como instalar atualizações de software em seu HomePod e HomePod Mini
⏱️ 4 min read

Actualizarea difuzorului inteligent s-ar putea să nu pară un lucru excesiv de făcut. Cu toate acestea, când vine vorba de HomePod și HomePod Mini de la Apple, menținerea acestor dispozitive la zi este mai importantă decât crezi. Pe lângă obținerea de noi funcții (dintre care multe pot fi salturi semnificative înainte), așa puteți rezolva și problemele tehnice. Acestea fiind spuse, este timpul să vorbim despre cum să instalați actualizări de software pe HomePod și HomePod Mini.

Înainte de a intra, avem un sfat util pentru dvs. În mod implicit, HomePod și HomePod Mini vor încerca să instaleze automat actualizările. Cu toate acestea, dacă anumite caracteristici găsite într-o nouă actualizare necesită o nouă versiune de iOS (care alimentează iPhone-ul dvs.), difuzorul dvs. inteligent va fi ultimul care va fi actualizat (deoarece trebuie să vă actualizați iPhone-ul mai întâi în unele cazuri).

Prin urmare, puteți vedea cât de util poate fi să știți cum să actualizați linia Apple HomePod manual, mai ales dacă aveți probleme.

Verificați manual actualizările HomePod și HomePod Mini

Trebuie să folosim aplicația Acasă în acest scop – așa cum ați face atunci când interacționați cu orice dispozitiv inteligent din casa dvs. Iată pașii pentru actualizarea HomePod și / sau HomePod Mini.

1. Lansați aplicația Acasă pe iPhone.

2. Faceți clic pe pictograma în formă de casă din colțul din stânga sus al ecranului iPhone-ului. Ar trebui să apară un meniu derulant, care vă permite să vă scufundați mai adânc în personalizarea casei dvs. inteligente.

3. Apăsați pe „Setări acasă”, apoi derulați puțin în jos până când vedeți un element etichetat „Actualizare software”. Atingeți pentru ao deschide.

4. Se va aluneca un nou panou și veți vedea că HomePod va verifica automat o nouă actualizare. Dacă se găsește o nouă actualizare, veți vedea o prezentare generală a noutăților. Pentru a instala acea actualizare, atingeți „Actualizați” sau „Actualizați toate”. Dacă difuzorul dvs. inteligent este deja actualizat, veți vedea un mesaj în partea de sus a ecranului care confirmă faptul că nu sunt disponibile actualizări noi.

Actualizare software Homepod Verificarea actualizărilor

5. În timp ce priviți acest panou, acordați atenție listei dispozitivelor pe care le-ați putea vedea în lista „Actualizări automate”. Aici veți găsi HomePod sau HomePod Mini, împreună cu un comutator în partea dreaptă. Prin activarea acestui comutator, veți activa actualizările automate și invers.

În timp ce vă atragem atenția, iată un alt sfat: dacă vă așteptați să fie lansată o actualizare și doriți să verificați forțat, puteți glisa degetul din partea de sus a panoului „Actualizare software”. Acest lucru va instrui aplicația Home să verifice din nou serverele Apple pentru cele mai recente actualizări.

Cum să știți dacă HomePod se actualizează și cât durează

De asemenea, dorim să menționăm că actualizările de software pentru Apple HomePod și HomePod Mini pot fi mari. Acest lucru se aplică în special actualizărilor majore care apar în fiecare toamnă. Prin urmare, nu este nevoie să vă faceți griji dacă difuzorul dvs. inteligent durează ceva timp pentru a descărca și procesa cea mai recentă actualizare (mai ales dacă nu aveți o conexiune web rapidă).

În plus, HomePod și / sau HomePod Mini vor afișa o lumină albă rotativă în partea superioară a panoului tactil. Acest lucru se va întâmpla în timp ce dispozitivul se actualizează, ceea ce înseamnă că nu va răspunde până când nu se termină acest proces. Și, în cele din urmă, este crucial să nu deconectați difuzorul inteligent, care poate provoca erori grave de software.

Aceasta ar fi în legătură cu modul de instalare a actualizărilor de software pe HomePod și HomePod Mini. În cazul în care doriți să aflați mai multe sfaturi, iată cum puteți configura sunetul home theater folosind difuzorul inteligent și un Apple TV. De asemenea, avem o serie interesantă de sfaturi despre utilizarea difuzoarelor inteligente pentru învățarea la distanță.

Legate de:

  • 8 dintre cele mai bune gadget-uri Apple HomeKit din 2020
  • Calitatea sunetului Smart Speaker Showdown
  • Sfaturi Apple HomeKit de încercat astăzi

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x