Cum se instalează APK folosind comenzile ADB

⌛ Reading Time: 2 minutes

Instalați APK utilizând comenzile ADB: Android este unul dintre cele mai personalizabile sisteme de operare mobile disponibile. Android poate fi îmbunătățit instalând aplicații, widget-uri, pictograme, iar lista continuă. Ei bine, dacă vă gândiți la aplicații, Magazinul Play ar fi primul lucru care vă vine în creier. Să recunoaștem, instalarea aplicațiilor pe Android este foarte ușoară, cel puțin în comparație cu iOS. Iar instalarea prin Play Store este doar o chestiune de un singur clic.

Citește și: Cele mai bune smartphone-uri bugetare pentru studenți

Credite imagine: XDA

Ei bine, instalarea din Play Store nu este doar singura modalitate. Puteți descărca aplicații de pe computer și, în loc să transferați acel APK pe telefon și să îl instalați pe telefon, puteți instala cu ușurință APK utilizând comenzile ADB. Doriți să instalați APK utilizând comenzile ADB? Ei bine, atunci permiteți-mi să vă spun că sunteți în locul potrivit. În această postare, vom vorbi despre totul despre ADB și despre procesul de instalare APK folosind comenzile ADB.

Ce este ADB?

Citiți și: Cum să remediați băieții de cădere Ați fost deconectat de la server

ADB sau Android Debug Bridge este un instrument de linie de comandă care face parte din Android SDK. Vă permite să vă controlați dispozitivul Android utilizând un cablu USB conectat la un computer. Puteți transfera fișiere, efectua sarcini, dezinstala sau instala aplicațiile, puteți verifica statisticile dispozitivului și multe altele. Există diferite coduri setate pentru fiecare sarcină pe care o veți efectua.

ADB folosește USB Debugging pentru a prelua controlul asupra smartphone-ului. Când este conectat la computer utilizând un cablu USB, clientul ADB poate detecta dispozitivul conectat. În general, folosește o linie de comandă sau un prompt, acționând ca un mediu între telefon și computer.

Cerințe preliminare pentru a instala APK folosind comenzile ADB

 1. Activați Depanarea USB pe dispozitivul dvs. Android. Pentru a face acest lucru, va trebui să deschideți setările. Navigați la Despre telefon și atingeți numărul de construcție de 7 ori.
 2. Acum Opțiunile pentru dezvoltatori vor fi adăugate la setarea dvs. Deschideți opțiunile pentru dezvoltatori și verificați activați depanarea USB opțiune.
 3. Pe computer descărcați și instalați ADB de aici.

Cum se instalează APK folosind comenzile ADB

Citiți, de asemenea: Cum se remediază problema de conectare a băieților din toamnă nu a reușit

 1. Conectați dispozitivul Android la computer. Asigurați-vă că este conectat și că este recunoscut de computer.
 2. După ce ați terminat, deschideți folderul care conține instrumentele platformei SDK.
 3. În acest folder, țineți apăsată tasta Shift și apoi faceți clic dreapta pe mouse. Veți obține fie o opțiune pentru Deschideți Windows Powershell aici sau Deschideți fereastra CMD aici.
 4. Acum, în fereastra promptului de comandă sau tipul ferestrei PowerShell
  adb devices
 5. Odată tastat, apăsați pe introduce tasta și va afișa lista dispozitivelor atașate
 6. Odată ce sunteți sigur că telefonul dvs. este recunoscut, ieșiți din cmd sau din Powershell.
 7. Acum, mutați APK-ul descărcat în folderul SDK Platform-tools.
 8. După ce ați terminat, deschideți Windows PowerShell sau CMD și tastați următoarea comandă
  adb install <app name.apk>
 9. În locul numelui aplicației, înlocuiți-l cu orice aplicație doriți să instalați.
 10. Odată terminat, lovește introduce și Voila!

Dacă acest post te-a ajutat Instalați APK utilizând comenzile ADB, arată-ne ceva dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.