Cum se instalează aplicații Android de pe computer

Cum se instalează aplicații Android de pe computer

⌛ Reading Time: 4 minutes

S-ar putea să fiți familiarizați cu acest scenariu: navigați pe web și ați dat peste o aplicație interesantă care v-a stârnit curiozitatea. În loc să vă ridicați și să vă căutați telefonul, să deschideți Magazinul Google Play, să căutați manual aplicația și să accesați instalarea, puteți instala aplicația Android direct de pe computer. În această postare, vă arătăm cum puteți instala o nouă aplicație pe telefonul dvs. Android, fără a fi nevoie să puneți mâna pe ea.

Înainte de a începe

Înainte de a putea realiza acest lucru, trebuie să vă asigurați că sunteți conectat cu același cont Google atât pe computer, cât și pe telefonul Android. Ar trebui să aliniați cele două în avans. Dacă nu sunteți sigur cum să comutați între conturile Google pe Android, consultați articolul nostru anterior, care descrie cum să faceți acest lucru cu ușurință.

De asemenea, acest lucru se aplică numai aplicațiilor din Magazinul Play.

Cum se instalează o aplicație Android de pe computer

Când ați găsit aplicația, pagina web a furnizat un link direct? Dacă da, faceți clic pe el și mergeți direct la Magazinul Google Play din browserul dispozitivului.

Dacă site-ul web menționează doar numele aplicației, va trebui să deschideți o filă nouă în browser, să navigați la pagina Magazin Google Play și să utilizați bara de căutare din partea de sus pentru a căuta aplicația.

Poate doriți să vă filtrați rezultatele pentru a vizualiza doar aplicațiile selectând această categorie din meniul din stânga. După ce ați localizat aplicația pe care doriți să o instalați pe Android, faceți clic pe ea pentru a accesa pagina aplicației.

Noțiuni de bază pentru afaceri

Odată ajuns pe pagina aplicației, examinați detaliile. Verificați dacă aplicația este compatibilă cu dispozitivele dvs. Dacă este, ar trebui să vedeți „Această aplicație este disponibilă pentru toate dispozitivele dvs.”.

Instalați aplicațiile de la distanță Android Verificați disponibilitatea

Apoi, localizați butonul verde „Instalare” și apăsați pe el. Dacă v-ați folosit contul Google pentru a vă conecta la mai multe dispozitive, vi se va cere să selectați pe care dintre aceste telefoane doriți să instalați noua aplicație. Faceți clic din nou pe „Instalați”.

Instalați aplicațiile de la distanță Android Alegeți dispozitivul mobil

Vi se va cere să introduceți parola contului dvs. Google. Apoi, va trebui să vă selectați preferințele cu privire la momentul în care doriți să fie necesară autentificarea.

Instalați aplicațiile de la distanță Cont de Google de autentificare Android
Cum se instalează aplicații Android de pe computer

Indiferent de alegerea dvs., va trebui întotdeauna să vă autentificați folosind parola atunci când vine vorba de instalarea unei aplicații Android de pe un alt dispozitiv.

Instalați aplicațiile de la distanță Preferințe de autentificare Android

După ce ați confirmat selecția, va apărea pe ecran o fereastră pop-up care vă va informa că „aplicația va fi instalată în curând pe dispozitivul dvs.”.

Instalați aplicațiile de la distanță Android în proces

Faceți clic pe OK și ar trebui să vedeți butonul verde „Instalat” pe pagina Magazin Play a aplicației.

Instalarea aplicațiilor de la distanță Operațiunea Android a fost finalizată

Apoi, puteți merge să verificați telefonul. Ar trebui să vedeți aplicația care vă așteaptă acolo. Acum nu mai rămâne decât să apăsați pe el pentru a-l lansa.

Încheierea

Ce este grozav la această metodă este că puteți instala aceeași aplicație pe mai multe dispozitive fără a fi nevoie să le obțineți pe toate într-un singur loc și să efectuați aceiași pași repetitivi de mai multe ori. Reveniți la pagina aplicației din Magazinul Google Play din browserul dvs. și faceți clic pe butonul „Instalat”. Selectați următorul dispozitiv pe care doriți să instalați aplicația și așa mai departe.

Dacă sunteți în căutarea mai multor aplicații de instalat pe dispozitivul dvs. Android, consultați lista noastră cu cele mai bune aplicații gratuite de descărcare de muzică pentru Android. De asemenea, aflați toate cele mai utile alternative Google Lens pentru Android.

Legate de:

  • Cum să preveniți cheltuielile excesive pentru aplicațiile Android din Play Store
  • 5 alternative la Magazinul Google Play pe care le puteți instala pe Android TV
  • 10 dintre cele mai bune aplicații Android, care nu sunt în Google Play Store

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.