Cum se instalează aplicații Android direct pe Chromebook

Cum se instalează aplicații Android direct pe Chromebook
⏱️ 3 min read

Google va permite în curând dezvoltatorilor să vină cu aplicații Android în magazinul web Chrome și acesta este motivul pentru care au lansat instrumentul ARC Welder care vă permite să rulați apk Android în Chrome. Sudorul ARC (Android Runtime for Chrome) este conceput practic pentru dezvoltatori, astfel încât să își poată testa cu ușurință aplicațiile. Lucrul bun este că orice utilizator Chromebook poate instala aplicații Android. Acestea fiind spuse, totuși vă avertizăm că nu toate aplicațiile Android pot fi instalate de ARC Welder, deoarece este încă în faza beta. Dacă doriți să încercați aplicația Android pe Chromebook, urmați acești pași.

1. Instalarea aplicației ARC Welder din Chrome Store

ARC Welder este disponibil ca extensie de browser la Magazin Chrome. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați extensia și să așteptați descărcarea și instalarea acesteia. Așa cum am spus deja mai devreme, Arc Welder este încă în versiunea beta și este doar o platformă pentru dezvoltatori, în ciuda faptului că este disponibil pentru aproape orice persoană pentru descărcare și utilizare.

2. Descărcați fișiere APK Android

Messenger 27.0.0.24.14 APK Descărcare prin APKMirror

APK este extensia de fișier asociată aplicației Android. În loc să ne îndreptăm către Google Play și să instalăm aplicațiile direct, trebuie să descărcăm separat fișierul pachetului de instalare. Apkmirror este o astfel de sursă care curăță fișierele .apk care acoperă aproape toate aplicațiile Android și este de departe una dintre cele mai puțin riscante modalități de a descărca o aplicație Android.

Doar din motive de comoditate, vă sugerăm să adunați toate fișierele .apk de care aveți nevoie într-un singur folder.

3. Începeți să utilizați ARC Welder pentru a descărca și rula aplicații Android

Adăugați APK-ul dvs. la Arc Welder.

După ce vă înarmați cu aplicațiile, tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați spre lansatorul de aplicații Chrome și să faceți clic pe pictograma sudor ARC. Sudorul ARC are o interfață grafică care include un buton “Adăugați APK-ul dvs.”. Dacă faceți clic pe acesta, veți ajunge la managerul de fișiere, unde utilizatorii pot selecta fișierul .apk.

4. Configurarea sudorului ARC

Configurați Arc Welder și testați aplicația.

Sincer vorbind, nu există prea multe lucruri de făcut, deoarece setările sunt aproape standard pentru toate aplicațiile. Se iau în considerare preferințele dvs., care includ orientarea) Mod peisaj sau portret), Factor de formă (Modul tabletă pare a fi cel mai bun, deoarece se extinde fără probleme) și permisiunile de acces la Clipboard.

5. Lansarea aplicației

Folosind aplicația Android Messenger pe Chromebook

Iată deci momentul adevărului. Apăsați butonul “Lansați aplicația”, iar aplicația se va deschide într-o fereastră nouă. Aplicația va avea aceeași funcționalitate ca și omologii Android. Nu toate aplicațiile rulează impecabil și există unele aplicații care nu reușesc să se încarce complet. Un alt dezavantaj este că aplicațiile care necesită serviciile Google Play nu vor rula.

Configurați aplicația Android Messenger pe Chromebook.

Utilizatorilor le va fi greu să utilizeze aplicația care necesită funcții care utilizează intensivitatea tactilă. Am încercat să folosim aplicații precum Slack care au funcționat perfect fără probleme. Sperăm că Google va începe în curând să vină cu aplicații portate oficial pentru Chromebook, ceea ce îi va oferi un spor de productivitate atât de necesar.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x