Cum se instalează drivere și actualizări opționale pe Windows 11

1643591504 Cum se instaleaza drivere si actualizari optionale pe Windows 11
⏱️ 2 min read

Windows 11 include o opțiune de descărcare și instalare de actualizări opționale, care sunt acele actualizări care nu sunt necesare (dar necesare) pentru a funcționa corect un dispozitiv. De obicei, acestea sunt pachete pentru produse Microsoft și terțe, actualizări de caracteristici, actualizări lunare opționale (versiunea C și D) și drivere de dispozitiv (imprimante, camere, adaptoare de rețea etc.).

Actualizările opționale nu sunt noi pentru Windows 11. Ideea de a vă permite să decideți dacă instalați anumite actualizări a fost disponibilă începând cu Windows 10. De asemenea, în trecut, ați putut să instalați sau să actualizați drivere din Managerul de dispozitive. Cu toate acestea, opțiunea a fost eliminată, iar acum sunt disponibile doar din pagina de setări Actualizări opționale” (dacă este cazul).

În acest ghid, veți afla pașii pentru a instala drivere și actualizări opționale pe computerul dvs. cu Windows 11.

Instalați actualizări opționale pe Windows 11

Pentru a descărca și instala actualizări și drivere opționale, urmați acești pași:

  1. Deschis Setări pe Windows 11.

  2. Click pe Windows Update.

  3. Apasă pe Opțiuni avansate pe drumul cel bun.

  4. În secțiunea „Actualizări suplimentare”, faceți clic pe Actualizări opționale setare.

  5. Selectați actualizarea opțională sau driverul.

    Descărcați actualizări și drivere opționale

  6. Apasă pe Descărcați și instalați buton.

După ce ați finalizat pașii, pachetele se vor descărca și instala pe computer. De asemenea, în funcție de actualizare, poate fi necesar să reporniți computerul pentru a aplica modificările.

Veți vedea actualizări pentru drivere numai atunci când acestea sunt disponibile pentru configurația computerului dvs. În caz contrar, nu vor apărea pe pagină. Dacă trebuie să actualizați un anumit dispozitiv, cel mai bine este să verificați site-ul web de asistență al producătorului pentru a descărca și instala cele mai recente drivere.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x