Cum se instalează extensii în browserul Microsoft Edge

Cum se instalează extensii în browserul Microsoft Edge

Browserul Edge este unul dintre cele mai bune lucruri despre Windows 10. Ca. Susține Microsoft acest lucru este valabil mai ales dacă doriți să îmbunătățiți rezerva bateriei laptopului sau notebookului.

Acestea fiind spuse, după o lungă așteptare cu actualizarea Aniversare, utilizatorii Windows 10 au primit extensia pentru browserul Edge. În comparație cu versiunile inițiale inițiale, Microsoft a facilitat instalarea extensiilor pe browserul Edge direct din Magazinul Windows. De acum, magazinul are destul de multe extensii cu care să se joace. Mai mult, extensiile sunt aproape de extensiile Chrome. Acest lucru face mai ușor pentru dezvoltatori să-și porteze extensiile în browserul Edge.

Următorul este modul de instalare a extensiilor în browserul Edge în Windows 10.

Instalați extensii din Windows Store

Instalarea extensiilor prin magazinul Windows este cel mai simplu mod. Pentru a începe, deschideți browserul Edge și faceți clic pe pictograma Meniu (trei puncte orizontale) care apare în colțul din dreapta sus. Acum, selectați „Extensii” din lista de opțiuni.

Acțiunea de mai sus vă va arăta toate extensiile instalate. După cum puteți vedea, am instalat deja LastPass. Pentru a instala o nouă extensie, faceți clic pe linkul „Obțineți extensii din magazin”.

instalați extensii de margine faceți clic pe linkul de extensie de obținere

De îndată ce faceți clic pe link, Magazinul Windows se va deschide automat și vă arată toate extensiile disponibile. Doar faceți clic pe extensia pe care doriți să o instalați. În cazul meu, selectez un clipper web OneNote.

install-edge-extensions-select-extension

Aici, în această fereastră, faceți clic pe butonul „Gratuit”.

instalați extensii de margine faceți clic gratuit pentru instalare

Acțiunea de mai sus va descărca și instala automat extensia Edge. După instalare, browserul Edge vă va afișa o solicitare. Pur și simplu faceți clic pe butonul „Porniți-l” pentru a activa extensia instalată.

instalați extensii de margine activați extensia

Asta e tot ce trebuie făcut. Ați instalat cu succes extensia.

instalați extensiile de margine instalate din magazin

În mod implicit, extensiile sunt ascunse de bara de adrese. Dacă doriți să afișați extensia în bara de adrese, faceți clic dreapta pe extensie și selectați opțiunea „Afișați lângă bara de adrese”.

instalarea extensiilor de margine se afișează în bara de adrese

Instalați extensiile manual

Dacă aveți extensii care nu sunt disponibile în Magazinul Windows, le puteți instala și manual. Înainte de a putea face acest lucru, trebuie să activați Opțiunile pentru dezvoltatori de extensii.

Pentru a face asta, introduceți about:flags în bara de adrese și apăsați butonul Enter. În pagina Setări bifați caseta de selectare „Activați caracteristicile dezvoltatorului extensiei” și închideți pagina.

instalați extensii de margine bifați caseta de selectare dezvoltator

După ce activați opțiunile de dezvoltator de extensii, descărcați extensia pe care doriți să o instalați manual și extrageți folderul extensiei din acesta pe desktop. În cazul meu am descărcat fișierul Opriți extensia Lights pentru Youtube.

Acum, faceți clic pe pictograma Meniu, selectați opțiunea „Extensii”, apoi faceți clic pe butonul „Încărcați extensia”.

instalați extensii de margine selectați extensie de încărcare

Acțiunea de mai sus va deschide fereastra „Select Folder”. Aici, navigați la locația în care ați extras folderul extensiei, selectați-l și apoi faceți clic pe butonul „Selectare folder”.

instalați extensii de margine selectați folderul de extensii

Gata, ai instalat și activat extensia.

instalați extensiile de margine instalate manual

Dacă doriți să eliminați sau să dezactivați extensia, faceți clic dreapta pe extensie și apoi selectați opțiunea potrivită.

instalați extensii de margine dezactivați extensia

Faceți comentarii mai jos, împărtășind gândurile și experiențele dvs. despre funcția de extensii din browserul Edge.

Scroll to Top