Cum se instalează Kodi pe Amazon Fire Stick

Cum se instalează Kodi pe Amazon Fire Stick
⏱️ 4 min read

Kodi este una dintre cele mai vechi și populare soluții software de home theater disponibile și din motive întemeiate. Având o interfață simplă care folosește artă superbă pentru toate filmele, emisiunile TV și muzica, Kodi este un front frontal atractiv pentru orice cameră de zi.

În ciuda faptului că câteva „addons” ilegale trag numele Kodi prin noroi, Kodi este în continuare un mod fantastic de a-ți consuma media. Kodi a fost portat pe o serie de dispozitive și sisteme de operare diferite, inclusiv Android. Aceasta este o veste bună pentru proprietarii Amazon Fire Stick, deoarece Fire Stick rulează o versiune modificată de Android numită FireOS. În câțiva pași simpli, puteți instala Kodi pe Fire Stick cu efort sau know-how minim.

Pregătește-ți bastonul de foc

Instalarea Kodi pe Amazon Fire TV Stick trebuie făcută printr-un proces numit „sideloading”. În mod implicit, aproape toate dispozitivele Android permit instalarea de aplicații numai printr-un magazin de aplicații autorizat. În cazul stick-ului Fire TV, în mod implicit puteți descărca aplicații numai prin Amazon. Deoarece aplicația Kodi nu este disponibilă în magazinul de aplicații Amazon, trebuie să o instalați manual.

Abilitatea de a face acest lucru nu este activată din cutie din motive de securitate. Cu toate acestea, este foarte ușor să o faci. Aprindeți stick-ul dvs. Fire TV (asta a fost ciudat, scuzele mele) și mergeți la „Setări”. De acolo derulați până la „Dispozitiv” și apăsați „Selectare”. Derulați în jos până la „Opțiuni pentru dezvoltatori” și apăsați „Selectare”. Veți observa că „Aplicații din surse necunoscute” este dezactivat, dar veți dori să îl activați. Acest lucru vă va permite să descărcați și să instalați aplicații care nu provin din Appstore Amazon.

Descărcați aplicația Downloader

După ce ați activat posibilitatea de a încărca lateral aplicațiile, reveniți la ecranul de pornire al stick-ului Fire TV. Selectați pictograma lupă din partea stângă a ecranului. Ar trebui să apară o tastatură pe ecran. Tastați „downloader” și selectați-l. Ar trebui să apară aplicația Downloader. Această aplicație vă permite să descărcați fișiere de pe Internet pe dispozitivul dvs. Fire TV. Selectați aplicația Downloader și apăsați „Obțineți” pentru ao descărca și a o instala.

amazon-fire-tv-stick-downloader

Notă: Veți avea nevoie de un cont Amazon pentru a descărca aplicații din Amazon Appstore. Dacă nu aveți deja una, va trebui să creați una pentru a obține aplicația Downloader.

Descărcați și instalați Kodi

Odată ce aplicația Downloader a fost instalată, deschideți-o. La deschiderea aplicației, veți vedea o bară de adrese. Selectați-l și va apărea o tastatură pe ecran. Introduceți https://kodi.tv/download și selectați „Du-te”.

În acest moment, puteți vedea o casetă pe care scrie „Javascript este dezactivat”. Doar selectați „OK”. În acest moment, site-ul web Kodi ar trebui să se încarce. Dacă nu, este posibil să trebuiască să reveniți la pagina principală a aplicației Downloader pentru a activa Javascript. Pentru aceasta, selectați „Setări” în coloana din stânga aplicației Downloader. Derulați în jos și asigurați-vă că este bifată caseta de lângă „Activați Javascript”. Repetați instrucțiunile de mai sus pentru a naviga înapoi la site-ul web Kodi.

amazon-fire-tv-stick-kodi-download

După ce site-ul web Kodi s-a încărcat, derulați în jos și selectați „Android”. Există două opțiuni aici: „Release” și „Nightly”. Construcția „Nightly” este experimentală și instabilă, deci rămâneți cu versiunile oficiale „Release”. Cel pe care vrei să-l apuci este cel etichetat „32 de biți”. În acest moment, aplicația Kodi se va descărca pe stick-ul dvs. Fire TV.

Când descărcarea este terminată, vi se va solicita o listă de permisiuni pe care Kodi trebuie să le funcționeze corect. În cele din urmă, selectați „Instalați” și Kodi se va instala pe stick-ul dvs. Fire TV. După ce ați terminat, vă puteți bucura de tot ce Kodi are de oferit pe stick-ul dvs. Amazon Fire TV!

Dețineți un dispozitiv Amazon Fire TV? Ați instalat Kodi pe un Fire Stick? A diferit metoda pe care ați folosit-o de cea prezentată mai sus? Spuneți-ne în comentarii!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x